Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - ПЕРЕДМОВА

XX століття принесло небачені раніше досягнення, основані на силі розуму. Проте в той же час Планета і усе Людство виявилося на межі тотальної екологічної катастрофи. Як вижити, як утриматися на цій останній межі, як уникнути тотального розпаду світових зв'язків?

Основою вирішення цих та інших проблем є система створення духовного, інтелектуального та фізичного потенціалу молодих людей, саме тих, які житимуть і творитимуть в новій епосі.

Книжка написана на чималому авторському досвіді із використанням найкращих світових досліджень з проблеми активації інтелектуальних здібностей молодої людини завдяки невичерпним потенційним можливостям організму.

В книзі розглянуто такі важливі аспекти активації розумової діяльності людини в процесі навчальної діяльності, як використання музики, запахів, кольорів та енергетики довкілля.

Приділена значна увага слову, як головному чиннику біоенергоінформаційних процесів у природі, у взаємодії усього живого на землі, в самоудосконаленні і гармонійності людини.

Автори подають цікаві практичні рекомендації щодо використання запахів, кольорів при читанні лекцій. Ми високо оцінюємо матеріали, пов'язані із корекцією пам'яті води і використання її для блага людини, оскільки проводимо наукові дослідження в цьому напрямі.

Допитливому читачеві пропонуються цікаві матеріали про різні енергетичні джерела випромінювань: магнітні поля, кристали, емблеми, магічні знаки, спеціальні резонатори і їхнє використання для блага людини. Вдало написано останній розділ про піраміди і їхнє застосування в побуті для стимуляції здоров'я та інтелекту.

Надзвичайно важливими є запропоновані авторами теми для самостійної наукової роботи з біоенергоінформаційного обміну в природі.

Це видання стане, без сумніву, настільною книгою вчителя, викладача вищого навчального закладу, кожного із нас, кого цікавить гармонія інтелектуальних, духовних і фізичних задатків людини.

Лі. В. Курик, директор Українського інституту екології людини, професор

ВІД АВТОРІВ

Чи зможуть жителі України реалізувати свій інтелектуальний потенціал, стати духовними лідерами, взірцевою і гордою нацією, залежить від того, як будуть навчати молодь і як сприятимуть цьому навчанню.

У програмі інтелектуалізації українського суспільства важлива роль відводиться пошуку і навчанню надзвичайно обдарованої учнівської і студентської молоді та фахівців, які будуть працювати у потрібних для суспільства напрямах діяльності. На вимогу сьогодення і було написано цю книгу.

Сучасна цивілізація робить практично неможливим щоденний контакт людини з природою. Більша частина нашого життя проходить у замкнутому просторі, який ми називаємо домом, роботою. Ми дихаємо поганим повітрям, живемо в штучному світі і маємо "штучне" здоров'я. Як доповнення до цього - умови сучасного життя - поспіх, стреси, брак руху викликають у нашому організмі низку психічних і емоційних розладів.

Щоб корегувати ці розлади, потрібно володіти відповідними знаннями.

Як інструмент вібраційного цілительства використовують музику, кольори, запахи і сприятливі випромінювання землі. їх застосовують для стимулювання певних рівнів підсвідомості, які дозволяють нам ефективніше керувати процесами тіла і змінювати фактори здоров'я, що контролюються цим рівнем розуму.

Навчання тому, як працювати з підсвідомим розумом і впливати на нього на всіх рівнях: фізичному, емоційному, ментальному і духовному - є ключем до створення збалансованого здоров'я і гармонійно розвинутої особистості. Людина повинна жити з Природою в гармонії і єдності, а це означає жити в одній енергоструктурі з Природою, яка покликана давати все необхідне для життя та здоров'я людини.

У книзі наведено цікавий матеріал про позитивний вплив на людину церковних споруд, ікон, дзвонів, молитов тощо.

Компетентний читач зверне увагу на те, що практичне використання факторів навколишнього середовища не завжди має теоретичне пояснення через недостатнє їхнє інструментальне підтвердження. Будемо сподіватися, що в третьому тисячолітті з'являться в достатній кількості прилади для вимірювання малих енергій і випромінювань. Поки що у наукових дослідженнях доводиться користуватися допомогою людей-феноменів - фахівців із біоенергетичного обміну.

Все довкола змінюється. Лише кольори, різноманітні звуки і запахи залишаються невід'ємною частиною навколишнього середовища.

Висловлюємо подяку фахівцеві з енергоінформаційного обміну, заступнику голови Львівського обласного товариства радіесте-зистів Я. В. Божику і цілителю-космоенергетику В. М. Дацку за консультативну допомогу у написанні книжки, а також рецензентам. Ми щиро вдячні В. М. Чепизі за щоденну допомогу авторам при написанні цієї книжки.

ВІД АВТОРІВ
Розділ 1. МУЗИКА У НАВЧАННІ ТА ОЗДОРОВЛЕННІ
1.1. Історія проблеми
1.2. Ми перебуваємо в оточенні різних звуків і шумів
1.3. Становлення музикотерапії
1.4. Енергетичний вплив музики
1.5. Стимулюючий і оздоровчий вплив музики на організм людини
1.6. Оздоровчий вплив церковного дзвону
1.7. Сила слова в енергії
Як користуватися мантрою?
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru