Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Оздоровчий вплив "кольорової" води

Для термінової допомоги собі чи комусь можна використати "кольорову" воду. Для виготовлення такої води необхідно обмотати відкриту пляшку чи склянку кольоровим целофаном або використати театральний гель для кольорових прожекторів, пляшки з різнокольорового скла чи кольорову підставку, якщо посудина з водою безбарвна. Для підставки візьміть шматочки паперу різних кольорів (колір повинен бути чистим і яскравим). Бажано тримати воду на сонці від шести до дванадцяти годин.

Вода добре сприймає і зберігає інформацію, тому достатньо склянку чистої води (краще джерельної) залишити (в термінових випадках) хоча б на 5-10 хв. на підставці потрібного вам кольору. "Кольорову" воду потрібно пити не поспішаючи, маленькими ковтками.

"Зелена" вода знімає збудження, дратівливість і повертає рівновагу. Після деякого заспокоєння ви можете випити воду із склянки, яка стояла на рожевій підставці. Рожевий колір може також усувати спалах гніву.

Подібно впливає і "голуба" вода. Вона не тільки знімає гостроту конфлікту, але може його і не допустити. Це потрібно пам'ятати, коли чекаєте гостей, які можуть конфліктувати між собою. Перед приходом гостей поставте на стіл воду на голубу підставку. Якщо вас дратують діти, то для покращення обстановки постеліть голубу скатертину і поставте на неї склянку води.

Лимонний колір допоможе вам позбутися неприємних спогадів (втрата близьких). Вода з лимонної підставки зміцнює пам'ять.

При щоденній роботі з комп'ютером добре мати поряд із собою склянку води на бірюзовій підставці і пити її ковток за ковтком. Бірюзовий колір захищає від радіації, від "електричного смогу" і теплового випромінювання комп'ютера. Якщо ви готуєте доповідь чи пишете статтю, бірюзовий колір допоможе вам без труднощів відшукати потрібне слово, усвідомити незрозуміле...

Близький до бірюзового і жовтий колір. Перш ніж відправити учня до школи писати важку контрольну, запропонуйте йому ковток води, зарядженої енергією жовтого кольору. Жовтий колір сприяє генерації блискучих ідей, стимулює духовну діяльність.

Якщо у вас надлишковий апетит, вам допоможе колір індиго. Щоденно випиті дві склянки води, яка стояла на підставці кольору індиго, поступово зменшать апетит.

Червоний колір оберігає від холоду і дарує життєву енергію. Якщо ви перевтомились, випийте ковток води із червоної склянки і відразу відчуєте приплив енергії. Червоний колір допоможе вам "омолодитись".

Вплив помаранчевого кольору часто стає першим поштовхом до позитивних змін, на які ви довгий час не наважувались.

Бажано дотримуватись такого правила: червону, оранжеву і жовту воду потрібно споживати маленькими ковтками вранці, а голубу і фіолетову - після обіду чи ввечері. Зелена вода найкраща під час сніданку (ланчу), але може бути використана і в інший час Жовту воду небажано пити після шостої вечора через те, що вона стимулює видільні процеси.

Оздоровлення кольоровим світлом і водою

З метою гармонізації функцій організму ви можете виготовити декілька наборів кольорових слайдів"

Основний набір призначений для зміцнення чакр. Він повинен складатися зі слайдів семи кольорів веселки: червоного, оранжевого, жовтого, зеленого, голубого, синього і фіолетового.

Для загального оздоровлення знадобиться набір з семи основних кольорів із додатком проміжних відтінків чи інших кольорів: червоний, жовто-оранжевий, зелений, синій, червоно-фіолетовий, пурпуровий, червоно-оранжевий, жовтий, синьо-зелений, синьо-фіолетовий, лимонний, малиновий, оранжевий, жовто-зелений, голубий, фіолетовий.

Оскільки віднайти плівку для слайдів усіх вищезгаданих кольорів важко, то їх можна одержати, комбінуючи плівки (фільтри) різних кольорів (червоний, жовтий, синій) в одному слайді [Т. Ендрюс, 1998]:

- яскраво-червоний: 2 червоні;

- червоно-оранжевий: 2 червоні та 1 жовта;

- оранжевий: 1 червона та 1 жовта;

- жовто-оранжевий: 1 червона та 2 жовті;

- жовто-зелений: 2 жовті та 1 синія;

- зелений: 1 жовта та 1 синя;

- синьо-зелений: 3 сині та 1 жовта;

- бірюзовий: 2 сині та 1 жовта;

- індиго: 2 сині та 1 червона;

- фіолетовий: 1 червона та 1 синя;

- синьо-фіолетовий: 2 сині та 1 червона;

- червоно-фіолетовий: 2 червоні та 1 синя;

- малиновий: 3 червоних і 1 синя;

- пурпуровий: 1 жовта, 1 червона та 1 синя.

Не бійтесь експериментувати.

Вплив кольорів ще до кінця не досліджено і вивчити його важко, бо колір може використовуватись для підсилення будь-якого методу зцілення. Багатовіковою практикою виявлено деякі кольорові комбінації, що полегшують зцілення ряду хвороб. Колір є ефективним доповненням існуючих методів лікування.

Абсцеси - опромінюють синім, синьо-зеленим, синьо-жовтим кольорами (15-25 хв. 4 рази на день).

Алергія - лікують за допомогою зеленого, рожевого, оранжевого кольорів (30-35 хв. З рази на день).

Анемія - лікують червоним кольором.

Астма - п'ють 1 склянку води, опроміненої оранжевим кольором, під час приступу - опромінюють пурпуровим кольором.

Безсоння - опромінюють зеленим кольором за ЗО хв. до сну.

Біль у горлі - опромінюють голубим кольором (15 хв.).

Біль у серці - опромінюють зеленим кольором в ділянці серця З рази по 35 хв., п'ють воду, опромінену зеленим кольором і їдять більше зелених продуктів.

Бородавки - опромінюють синім кольором з віддалі 20 см протягом 25 хв.

Бронхіт - опромінюють оранжевим кольором.

Вагініт - опромінюють синім кольором 3-4 рази по 15 хв.

Гастрит - почергово опромінюють синім і жовтим кольорами 4 рази на день по 15 хв.

Геморой - опромінюють синім кольором.

Глухота - опромінюють синім кольором.

Годування грудьми. Для стимулювання лактації щоденно по ЗО хв. груди опромінюють оранжевим кольором. Для зменшення кількості молока груди щоденно опромінюють по 30 хв. синім кольором чи індиго.

Грип - опромінюють оранжевим у ділянці селезінки і зеленим у ділянці горла.

Депресія - опромінюють жовтим і золотим світлом (3 рази на день по 15-20 хв.).

Діабет - опромінюють жовтим, синім і золотим кольорами у ділянці сонячного сплетіння і зеленим у ділянці підшлункової залози.

Екземи опромінюють синім світлом. На ушкоджені місця накладають "сині" пов'язки.

Емоційне напруження через невирішені проблеми. Опромінюють голову, серцеву чакру і сонячне сплетіння оранжевим і золотистим світлом 3 рази на день по 20 хв. Через тиждень можна додатково опромінити фіолетовим кольором ділянки селезінки 1 раз (15 хв.). Одяг носити світлих, радісних тонів.

Епілепсія - це енергетичний зрив мозку (при умові, коли немає органічних змін кори головного мозку - травми, онкологія, запальні процеси). Проводять опромінення синім кольором (індиго) і п'ють воду, опромінену оранжевим кольором.

Запалення легень - опромінення кольором індиго кожні 3 год. по ЗО хв.

Запалення очей - опромінюють синім кольором.

Запалення суглобів - опромінюють відтінком синього кольору (голубий, індиго, синьо-зелений, синьо-фіолетовий) 5-б разів на день по 20 хв.

Захворювання печінки - опромінюють зеленим кольором, їжа - зеленого кольору.

Захворювання нирок - опромінюють кольорами індиго і голубим.

Захворювання селезінки - опромінюють фіолетовим, жовтим або оранжевим кольорами.

Захворювання серця - опромінюють все тіло зеленим кольором 4 рази на день по 15 хв. Приміщення весь вечір опромінюють зеленим кольором. В одязі - зелені тони.

Допоможе самонавіювання: "Моє серце б'ється у ритмі радості. Я знаходжу радість і любов у своєму житті і приношу цю радість своєму серцю. Я звільняю місце в своєму серці для любові. Любов ллється в моє серце, зігріває мене і викликає для одужання всю енергію мого життя. Я проганяю розчарування і агресії. Я не відчуваю себе ні скривдженим, ні хворим".

Захворювання статевих органів - опромінюють зеленим і рожевим кольорами.

Імпотенція, фригідність - опромінюють щоденно по 15 хв. кожним кольором - спочатку ділянку грудей зеленим, а потім нижню частину спини оранжевим і закінчують опромінення у ділянці нирок червоним - 5 хвилин.

Каміння в жовчному міхурі - опромінюють жовтим світлом З рази на день по ЗО хв. Кашель швидко проходить при опроміненні ділянки грудей 2 рази на день по 25 хв. помаранчевим світлом, і при вживанні 2 рази на день питної води, опроміненої помаранчевим кольором.

Мігрень - опромінюють 15 хв. зеленим, голубим і золотим кольорами.

Нежить - опромінюють протягом 15 хв. лимонним світлом, а потім 10 хв. червоним і закінчують зеленим світлом - 15 хв.

Нервозність (безпричинна) - бірюзовим кольором опромінюють у ділянці щитовидної залози, серця чи шлунка 20 хв.

Опіки - опромінюють голубим і синім кольорами на віддалі 50-60 см по 1-2 год.

Перевтома - опромінюють синім і зеленим світлом за півгодини до сну.

Пронос - лікують за допомогою голубого і синього світла 20-26 хвилин 3 рази на день.

Рани, порізи - обробляють "синьою" водою 3 рази на день по 15 хвилин чи синім світлом. Можна також пити "синю" воду.

Ревматичний поліартрит - опромінюють сапфірно-синім сонячне сплетіння і нирки, золотистим і оранжевим селезінку і ніжно-зеленим також нирки.

Синяк - опромінюють фіолетовим світлом і перев'язують фіолетовою тканиною.

Страх - зеленим світлом опромінюють 3 рази на день, потім золотим світлом 2 рази на день по 20 хв. Через 3-4 дні додатково опромінюють рожевим кольором. Від страху перед екзаменом позбавляються опроміненням грудей жовтим світлом.

Тахікардія - п'ють почергово "голубу" і "зелену" воду.

Температура - при високій температурі все тіло опромінюють голубим кольором. Голову і гаряче місце обмотують голубою тканиною. Опромінення проводять 5 разів на день по 20- 30 хв.

Туберкульоз - опромінюють золотим і білим кольорами на горло, зеленувато-голубим - на легені і золотим - на селезінку.

Хрипота - шию і горло потрібно опромінюють голубим світлом і п'ють "голубу" воду. Додатково можна пов'язати голубу чи синю шаль.

Чиряки - опромінюють 25- 30 хвилин синім кольором.

Для світлофільтрів слід використовувати матеріали з органічними фарбниками (рослинного та тваринного походження). Мінеральні фарбники - після дослідження їх впливу на організм. Синтетику повністю виключити.

Кольорова терапія не призначена для заміни традиційної медицини. Перш за все це засіб, за допомогою якого ви зможете безпосередньо брати участь у процесі власного зцілення(табл. 9). Починайте всі процедури лікування кольором з білого і закінчуйте ним.

Таблиця 9

Лікування сприятливими кольорами

Стан

Сприятливі кольори

1

2

Абсцеси

Синій, синьо-фіолетовий

Алкоголізм

Індиго і жовтий

Алергія

Індиго і м'який оранжевий

Анемія

Червоний

Апетит (втрачений)

Жовтий, лимонний

Апетит (надмірний)

Індиго

Артрит

Фіолетовий, синьо- і червоно-фіолетовий

Астма

Голубий і оранжевий

Біль (головний)

Голубий, зелений

Біль (зубний)

Синій, синьо-фіолетовий

Біль (вушний)

Бірюзовий

Бронхіт

Голубий, синьо-зелений і бірюзовий

Виразка

Зелений

Геморой

Темно-синій

Грип

Темно-синій, бірюзовий і фіолетовий

Диспепсія

Жовтий, лимонний

Діабет

Фіолетовий

Екзема

Лимонний

Епілепсія

Бірюзовий, темно-голубий

Запалення

Голубий

Застуда

Червоний

Зір

Індиго, лазурний

Кишкові кольки

Жовтий, лимонний

Кровотеча

Синьо-зелений

Кров'яний тиск (високий)

Синій, зелений

Кров'яний тиск (низький)

Червоний, червоно-оранжевий

Лейкоз

Фіолетовий

Продовження табл. 9

1

2

Менструальні проблеми

Поєднання світло-червоного і синьо-зеленого

Неспокій

Світло-голубий і зелений

Нудота

Молочного л убий

Опіки

Синій і синьо зелений

Пневмонія

Червоний і червоно-оранжевий 3 ІНДИГО

Пухлини

Фіолетовий, синьо-фіолетовий

Рак

Синій і синьо фіолетовий, опісля рожевий

Серцеві захворювання

Зелений і рожевий

СНІД

Червоний, синьо-фіолетовий, після якого йде рожевий і золотий

Чиряки

Червоний, червоно-фіолетовий

Шкірні захворювання

Фіолетовий, лимонний

Лікування свічками

Вогонь завжди вважали священним. Присутність вогню відчувається практично скрізь: від вулканічного полум'я до звичайного тепла тіла, від сонячних спалахів до іскри інтелекту.

Свічка - це могутній символ світла і вогню в нашому житті.

Колір свічки і її вібраційна сила активізуються, вивільняються і посилюються, коли вона запалена. Якщо свічка горить, то колір виходить і впливає на тих, хто знаходиться в межах навколишнього простору. Ефективнішими є церковні свічки.

Не можна задувати свічку (одна творча сила не повинна використовуватись для придушення іншої творчої сили), а використовувати невеликий ковпачок чи конус із фольги, щоб загасити полум'я.

Колір свічки пов'язаний з певними метафізичними асоціаціями [Т. Ендрюс, 1998].

Біла свічка - символ чистоти. Вона посилює ефект будь-якої кольорової свічки, поряд з якою горить, очищає і пробуджує надію. Якщо біла свічка коптить, то це вказує на спалювання негативної енергії у цьому просторі. Коли коптіння припиняється, то простір очистився.

Червона свічка - символ любові, здоров'я і досягнення мети. Це свічка пристрасті та сексуальної енергії, яка є виразником нашої основної життєвої сили.

Рожева свічка - символ любові та успіху. Вона пробуджує почуття власної гідності і бездоганності життя, стимулює чистоту намірів і може пробудити бачення істини.

Зелена свічка - свічка росту і руху. Вона врівноважує енергії тіла і розуму, може допомогти відкрити різні рівні підсвідомості.

Синя свічка - символ духовного розуміння. Вона збуджує нашу природну сприйнятливість, зцілююче впливає на дітей.

Сіра свічка - символ ясності. Вона пробуджує нашу природну інтуїцію.

Коричнева свічка пробуджує відчуття впевненості.

Фіолетова та пурпурова свічки - символи духовності, сили

1 майстерності. Ці кольори сприяють успіху, натхненню і духовним прагненням.

Коли ми запалюємо свічку, кольорова енергія вивільняється в атмосферу. Вона може вбиратись людиною. Енергія, яка вивільняється свічкою, буде поглинатися нашою аурою і вбиратись тілом. Чим більше ми зосереджуємось на цьому процесі, тим ефективніше він буде відбуватись.

Оздоровлення кольоровим світлом і водою
Лікування свічками
3.8. Енергетика кольору, одягу і прикрас
3.9. Енергетика картин
Кольорова гармонія
Чергування кольорів у часі
Вампіризм художників
3.10. Колір у домашньому інтер'єрі
Приміщення із штучним освітленням
Кольоровий солярій
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru