Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.10. Ризик чатує у власній домівці

Ми живемо у цілковито електрифікованому суспільстві, оточені дротами, кабелями, лініями електропередач, мікрохвильовими печами, телевізорами, комп'ютерами...

Внаслідок цього рівень електромагнітного опромінення нині в тисячі разів вищий від природного фону земних випромінювань. Для цього явища запропоновано термін "електросмог", який увійшов у науковий обіг. Вивченню його біологічних ефектів присвячено багато досліджень. У 1996 році Всесвітня організація охорони здоров'я започаткувала міжнародний проект вивчення впливу електромагнітних полів на здоров'я. Є підозра, що ці поля сприяють виникненню дитячих лейкозів та пухлин мозку.

Вчені продовжують пошук доказів їхньої причетності до ембріональних дефектів, психічних розладів, впливу на клітинну мембрану, ДНК, імунну систему,.. Такі дослідження є дуже важливими, оскільки ми буквально занурені в море радіаційних випромінювань, ультрафіолету, радіочастот тощо.

Вчені розрізняють термічні та нетермічні ефекти електромагнітного поля. Термічні ефекти вражають кришталик ока, стимулюють продукування мелатоніну, сприяють повільному росту пухлин. Серед осіб, які мешкають поблизу ліній електропередач високої напруги, ризик гострої лейкемії підвищується майже на 100 %.

Електромагнітне поле характеризується такими параметрами: інтенсивністю електричного поля (Вольт/м2), інтенсивністю магнітного поля (Тесла) та щільністю випромінювання (Ват/м2).

Вчені підрахували, що пересічна денна експозиція внаслідок дії банальних електричних пристроїв міської квартири дорівнює тій, яку можна отримати, стоячи на відстані 3 метрів від лінії електропередач з напругою 380 кВ.

Більшість досліджень говорять про ліміт 0,2 мікро Тесла. Тобто лінія в 380 кВ повинна знаходитись від вас за 130-150 м. Але поки що, наприклад, в Італії, користуються лімітом у 28 м.

Учені вважають, що треба уникати тривалого перебування поблизу увімкнутих електропобутових приладів. Навіть найуживаніші домашні апарати генерують магнітні поля.

Всі електро-, радіоприлади працюють на патогенній частоті 50 Гц, створюючи навколо себе електромагнітні поля такої ж частоти. Вони нищать біополе і негативно впливають на роботу мозку. Монітори комп'ютерів і телевізорів випромінюють шкідливі частки високих енергій навіть у вимкнутому стані.

Оператор, який працює з комп'ютером, проводить за монітором до 80 000 год. упродовж життя. На нас впливають не тільки низькочастотні поля комп'ютерів, міксерів чи фенів, але й високочастотні (процесор, деякі елементи комп'ютера). Медики при визначенні тривалості користування комп'ютером рекомендують застосовувати формулу: вік дитини помножити на три, а суму прирівняти до хвилин. 15-річний підліток може засиджуватися біля монітора не більше, ніж 45 хв.

В останні роки всі захоплюються мобільними телефонами. Низькочастотні поля мобільних телефонів неглибоко проникають у тіло людини, але все ж таки спричиняють поверхневі ефекти: розкручування волосся, свербіння, сухість і почервоніння очей. Якщо ж електромагнітні поля діють на мозок людини протягом довгого часу, це може порушити роботу верхнього придатку мозку, а отже, виробництво гормону мелатоніну. Цей гормон відповідає за регулювання різних біоритмів, а також керує імунною системою і протидіє змінам клітин на молекулярному рівні, які можуть призвести до розвитку раку.

Зона ризику від холодильника - 1,2-1,5 м, трубки чорно-білого телевізора у вимкненому стані - 60 см, а кольорового (старого випуску) -10 м; в той час, як від телевізора "Sony KV 1400" - тільки 1,1-1,2 м. Не можна впускати в цю зону дітей, як і близько до інших електроприладів і особливо ввімкнутої мікрохвильової печі. Не слід робити з шнурів кілець і спіралей. У жодному разі не можна спати у кімнаті, де знаходиться телевізор.

У помешканні, де ввімкнуто всі електропобутові прилади, виникає магнітне поле, яке дорівнює тому, що є в будинку, розташованому на відстані ЗО м від лінії електропередач 380 кВ. Під проводами лінії у 380 кВ виникає магнітне поле потужністю 20 мкТ. Водночас, як свідчать дослідження ПОЗ, на відстані 30 см від звичайного міксера реєструють магнітне поле від 100 до 500 мкТ, таке ж поле створює кольоровий телевізор, електропічка дає "всього" 50-100 мкТ, а улюбленець жінок - фен - навіть 1000-2500 мкТ.

Американські вчені повідомляють, що ті вагітні жінки, які користуються електропокривалами 8 год. на добу, мають у 10 разів вищий ризик народження дитини, хворої на лейкемію.

До термічних ефектів магнітних полів найчутливішими органами е тестикули і кришталик ока.

Магнітне поле порушує секрецію мелатоніну - гормону, який також регулює настрій, ендокринну і репродуктивну системи. При низькому рівні мелатоніну існує ризик ракових захворювань, ослаблення імунітету або зменшення здатності зв'язувати вільні радикали. Депресія, запаморочення, хронічний біль голови є частими у тих осіб, які мешкають біля ліній електропередач. Пояснення: електромагнітні поля, діючи на гіпофізну секрецію та мелатонін, порушують природні ритми.

Під час експерименту доведено виникнення прямих пошкоджень ДНК статевих та м'язових клітин тварин, на яких діяли низькі дози (1 мВт/см2 протягом 2 год.), що вважаються безпечними для людей.

Потік іонів крізь мембрану залежить від електричного поля. Помічено, що електромагнітне поле може порушувати орієнтацію клітини: наприклад, іони кальцію, які знаходяться всередині клітини, починають виходити назовні. Такі аномалії можуть навіть впливати на синтез білка або реплікацію ДНК.

Експериментальні дослідження на основі теорії вакууму дали можливість одержати принципово нові результати, які змушують докорінно переглянути усталене розуміння механізму поглинання енергії полів біологічними об'єктами.

На основі теорії вакууму реальністю стає можливість створення телевізорів, відеомоніторів для комп'ютерів та іншої техніки, яким не властиві шкідливі випромінювання. Навпаки, вони можуть діяти біостимулююче.

Якщо будинок, квартира чи кімната, де ви вчитесь, розташовані в патогенній зоні (телуричне випромінювання, зони Хартмана... чи штучна патогенність), то у приміщеннях буде висока вологість, спостерігатиметься цвіль, поява тріщин, осідання фундаменту. В конструкціях будинків виникають поверхневі струми. Якщо відбуваються локальні підвищення опору поверхневому струму, то створюються локальні перенапруження, які спричиняють мікро- і макротріщини - будинок поволі руйнується. Руйнується також здоров'я жителів такого будинку.

Відомо, що випромінювання залежать від форми, кольору і матеріалу, з якого зроблено виріб. Випромінювання форм вчені називають неоенергією. Вона була відома ще в старовину, але сучасні люди до цього ставляться легковажно. Наприклад, у минулому виготовляли столи круглої чи овальної форм. Це безпосередньо пов'язано з випромінюванням форм. На куті стола сконцентровується негативна енергетика. Під час роботи чи навчання не можна сидіти на куті стола. Пам'ять про це зберігається в народних повір'ях.

Ще стародавні єгиптяни відкрили, що форма кулі випромінює позитивні для людини хвилі, але перерізана навпіл впливає негативно. Якщо вплив цей довготривалий, людина втрачає працездатність, хворіє, молоді важко вчитись. Якщо у вас без серйозних причин часто болить голова і сняться жахи, це вказує на те, що в квартирі є форми, які випромінюють негативну енергетику. Подивіться уважно, що висить на стінах, як розставлені крісла, дзеркала, світильники. Якщо люстра має форму півкулі, обернутої донизу, потрібно додати відсутню півкулю або ж додати конструкції (з дроту, фольги...), які б змінювали напрям хвиль. Краще взагалі замінити світильник чи абажур. Було б добре, щоб заводи-виробники люстр враховували таке явище, як випромінювання форм (кольору і матеріалу).

Небажано тримати підвішені на стінах декоративні тарілки (особливо на кухні), оскільки вони можуть бути причиною нервозності і поганого самопочуття. Це стосується перш за все пошкоджених та тих, що створені в народному стилі.

В народі існує думка: якщо підвісити тарілку плоским боком донизу, це відлякає тарганів і мурашок.

Посуд у формі півкулі можна використовувати як покришку. Якщо в одну тарілку покласти м'ясо, ковбасу і т. д., а другою ЇЇ прикрити, то продукти будуть зберігатися свіжими завдяки "зеленому випромінюванню" тривалий час.

З декоративного посуду, виготовленого народними умільцями, з народним орнаментом, корисно споживати їжу. Такий посуд (тарілки, чашки) завдяки позитивній енергетиці облагороджує їжу, так само, як і руки доброзичливого кухаря. Так що не варто нервувати наших дружин, матерів і бабусь, які готують їжу.

Овальні, куле- та яйцеподібні форми позитивно впливають на наше самопочуття. Це стосується не тільки столів і люстр, але й килимів та інших предметів.

До меблів, скульптур, картин потрібно спочатку доторкнутися долонею, закрити очі та інтуїтивно перевірити, як ви себе при цьому почуваєте, які відчуття з'являються: спокій, благодушність чи навпаки. Все, що нас оточує, впливає на нас. Круглі та овальні форми роблять характер людини м'якшим, гострі і кутові форми - жорсткішим.

4.11. Як вибрати добре місце в квартирі для навчання, праці та відпочинку (сну)
4.12. Способи блокування шкідливих земних випромінювань
Методи захисту від геопатогенного впливу і його нейтралізації
4.13. Вода - регулятор енергоінформаційного обміну
Корекція енергетичної пам'яті води
Погодинна енергетика води
4.14. Високоенергетичні аероіони від "Люстри Чижевського"
4.15. Особливості взаємодії електромагнітних полів з біооб'єктами
4.16. Використання енергетики коштовних каменів для стимуляції здоров'я та інтелекту
Програмування кристалів
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru