Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Програмування кристалів

Із стародавніх джерел дійшли до нас відомості, що кристали кварцу і кришталю програмувались ще в легендарній Атлантиді, ацтеками в Мексиці, цілителями Індії, Тібету, Китаю.

В камені можна закладати програму зцілення хворої людини, посилати думки добра, миру, любові і здоров'я. Але якщо ваші наміри шкідливі, то ви одержите зворотній удар - спрацює ефект бумеранга.

Якщо ж ви бажаєте добра, то покладіть програмований кристал на серцеву частину і створіть уявний образ, який через кристал попаде за призначенням. Буде створено телепатичний зв'язок між вами і тією людиною, якій ви направляєте свою програму. Це виконує лише біоенергетик. Біоенергетик повинен мати добре здоров'я, високу духовність і не мати шкідливих звичок. Для біостимуляції організму також використовують мінеральний чакровий біокоректор - спеціально підібрані чакрові камені-самоцвіти (на картонній основі нанесено чакри людини, до яких прикріплено камені). Оздоровчий ефект - на відстані 1,5 м.

Охарактеризуємо деякі лікувальні камені.

Гірський кришталь (камінь ясновидців). Кулі з цього каменю ясновидящі. Тібетські лами використовують їх для розкриття

"третього ока". Намисто із кришталю припиняє головний біль і нормалізує тиск.

Перли (еліксир молодості). Вважається, що споглядання перлин заспокоює психіку і сприяє душевній рівновазі, допомагає при нервових розладах, втраті пам'яті і нервовій слабості.

Смарагд (камінь мудрості і розсудливості). Вважається, що смарагди допомагають при безсонні і відганяють погані сни, рятують від злих духів. Літотерапевти вважають, що прикраси із смарагду зміцнюють пам'ять, розсіюють меланхолію і сприяють довголіттю.

Кремінь (камінь оберіг). У багатьох народів вважається каменем-оберегом. З нього виготовляють амулети. Кремнієва вода лікує гіпертонії, запальні процеси сечостатевої і шлунково-кишкової систем.

Малахіт (камінь здоров'я). В індійському цілительстві вважається, що накладання малахіту на чакру "третього ока" допомагає очистити свідомість від страхів, образ, тривог і нав'язливих станів. Протирадіаційний захист.

Нефрит (камінь спокою). Національний камінь Китаю. Він використовується з II тисячоліття до н. е. Конфуцій вважав нефрит символом розуму, гуманності, відданості і правдивості. Його радять носити людям, які намагаються змінити своє життя, вступити в новий його період. Це камінь змін, який допомагає долати життєві негаразди.

Рубін. В Індії його вважали каменем влади, який сильно впливав на людей. Він позитивно впливає на нервову систему, допомагає при безсонні і шизофренії. При підвищенні артеріального тиску носити рубін не рекомендується.

Сапфір (камінь мудрості). Ще в старовину вважався символом мудрості, влади, перемоги і справедливості. Камінь допомагає власнику відчувати брехню. Він робить людину спокійною, вгамовує пристрасті.

Топаз (камінь внутрішнього просвітлення). В магії вважається, що топаз може захищати людей від наурочування, чаклунства, від депресії і страхів. Він розсіює сумніви і проганяє гнів. Його використовують при медитації для досягнення всепро-никливого бачення, в результаті якого особистість з'єднується з Вищим розумом. Жінкам топаз дарує красу, чоловікам - мудрість. Камінь проганяє гнів і ненависть, допомагає зосередитись і сприяє поліпшенню матеріального стану.

Шунгіт (післанець Космосу - рятівний камінь Росії). Видобувають тільки в Карелії (Опонський край, с. Шуньга). Шунгіт є проміжною формою між амфорним вуглецем і графітом. Він містить фулерин , який нагадує за формою м'яч із п'яти- і шестикутників. Але кількість атомів вуглецю може бути і більшою (240). Це атомний кластер. Активні фулерини легко захоплюють атоми інших речовин, наче заключають їх в свою оболонку. В середині фулеринового "м'яча" розміщується атом, іон чи молекула. 21 лютого 1997 року був виданий перший в світі патент на "промислове виробництво фулеринів". Почалась фулеринова революція. Ціна 1 г суміші Сб0і С70 фулеринів - 50 $. На основі фулеринів можна виготовляти напівпровідники і надпровідники, матеріали міцніші за сталь, носії надщільного запису інформації, тонкі алмазні плівки, полімери із незвичайними властивостями.

Вчені в Петербурзі розробляють сорбент на основі фулеринів для боротьби із атеросклерозом, а вчені Токійського університету запропонували використати фулерини як носій генетичного матеріалу (ген люциферази в нирку мавпи). Це відкриває можливості створення нових істот...

Фулерини можуть утворювати не лише замкнені фігури, але й трубки-турбулени. Це шлях до нанотехнології - мініатюризація чіпів і інших електронних пристроїв.

Російські вчені ще в 1999 році одержали багатошарові фулерини - потрійна сфера із великого прошарку СГ)60, в якій "матрьош-нами" вкладено С240 і С60. Австрійські вчені виявили хвилеві властивості кластерів Сб0. Працівники Інституту фізики високого тиску ім. Веренца Гіна одержали фулерин, який володіє магнітними властивостями. У фулеринів сплелося земне і космічне (шунгіт космічного походження - метеорит). Навіть носіння в кишені магніту підвищує самопочуття, знижує тиск, зменшує фізичну втому, підсилює інтелект...

У воді всі лікувальні властивості фулеринів різко зростають. Препарати на основі фулеринів лікують запальні, вірусні, алергічні захворювання, астму, безпліддя, виразку, почали лікувати рак. Колись солдатам веліли носити шунгіт для охорони здоров'я шлунково-кишкового тракту, попередження дизентерії. На основі шунгіту налагоджено випуск побутових і промислових фільтрів-очищувачів, лікувальних паст і подушок для масажу, шунгітових пірамід.

Кухонна сіль. Вона використовується в лікуванні споконвіків. Із сучасних позицій енерготерапевтики можна сказати, що сіль вбирає в себе негативну чи позитивну інформацію поля завдяки кристалічній природі. Відомо, що кристали є могутніми носіями інформації. В їхній кристалічній решітці записується енергоінформаційна матриця (голограма) направленої чи природньої дії. При цьому запис інформації відбувається на певній частоті випромінювання, яка близька до частот випромінювання людини (точніше рідких середовищ організму: крові, лімфи, міжклітинної речовини, як розчинів солей).

Нагрівання кристалів солі на вогні чи розчинення в гарячій воді "стирає" всю "записану" на них стару інформацію. Таку сіль можна запрограмувати на вбирання близької їй як корисної, так і шкідливої інформації (зробити голографічний знімок). Вид запису інформації залежить від керованого впливу на процес запису і зчитування. Процесом поглинання негативного випромінювання у ворожінні керують за допомогою замовляння, в магії - за допомогою ритуалу, в релігії - за допомогою священної діяльності, в біоенергетиці - за допомогою установки на вид впливу.

Для освячення солі необхідно насипати її в полотняний мішечок і перед сходом сонця покласти в гарячу духовку на 10 хв. Потім треба посвятити її в церкві (на Благовіщення). Після цього сіль зарядиться лікувальним позитивом, могутніми священними вібраціями і перетвориться в біологічний віброкоректор, який добре виправляє порушення в роботі різних органів тіла завдяки корегуванню їх частотних характеристик. Така сіль зберігає свої властивості упродовж року, а тримати її треба за іконами чи в потаємному місці. Використовується тоді, коли і Свята Вода.

Детальніше про мінерали, особливо їх лікувальну дію можна прочитати в монографії Ю. О. Ліповського "Лечебные и магические камни". Вона допоможе вам підібрати камінь для поліпшення самопочуття, здоров'я і гармонізувати енергетику. Отже, аналізуючи дію каменів можна зробити висновок: майже всі вони придатні до стимулювання інтелекту і поліпшення навчання.

4.17. Енергоінформаційні проекції
4.18. Енергія думки матеріалізується. Фантом
4.20. Дематеріалізація
4.21. Магія та енергетика символів
Ефект форми
4.22. Енергія форми
Магічні знаки. Амулети. Талісмани
Випромінювання цікавих форм
4.23. Гречана луска - природний акумулятор біологічної енергії
Розділ 5. ПІРАМІДИ ЯК СПОЛУЧНА ЛАНКА МІЖ ЗЕМЛЕЮ І КОСМОСОМ: ТОРЖЕСТВО ЕНЕРГОІНФОРМАЦІЙНОГО ОБМІНУ
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru