Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.18. Енергія думки матеріалізується. Фантом

Думка народжується розумом, а тому її можна назвати також монадним зародком, монадним геном. Енергія її психічна за природою і вихорова за структурою. На що здатна людина в рамках тих можливостей, які вона має? Що встигає людина за своє коротке життя, яке їй дається? Дуже багато доброго і поганого.

Якщо думки здатні створювати уявні форми та образи, вони мають оболонку, але не мають душі. Простіше кажучи - це фантоми. Залежно від сили людської думки і тривалості її впливу фантом може бути енергетичним: ефірним, безплотним, не щільним, як привид, а також щільним і навіть твердим, як будь-який предмет фізичного світу. Його можна побачити, сфотографувати, торкнутись. Фантом не є гіпноз, навіювання. Він створений думкою, а думка матеріалізується на фантом, пересувається, щось робить, доки людина, яка породила його, концентрує на ньому свою думку і тим самим керує ним, підживлюючи своєю психічною енергією. Очевидно, фантом можна відправити для здобування інформації чи корекції свідомості. Як тільки мисленнєвий вплив припиняється, фантом розсіюється. Отже, фантом - споживач енергії тієї людини, яка його свідомо чи несвідомо викликала до життя своїми думками. Тепер він може прикріпитися до свого творця, до його тіла і в буквальному розумінні "сісти на шию", і весь час споживати енергію. Людина, втрачаючи енергію, слабне, хворіє, чахне іноді просто на очах, вона може швидко загинути від незрозумілого небажання жити. Так утворюється енергетичний місток: людина-фантом, а сама людина стає жертвою власних думок і уподобань. Вилікувати такого хворого може лише сильний екстрасенс. Він може виявити причину, місцезнаходження і "відірвати" фантом від тіла.

Німецька служба наукових новин Bild der Wissenschaft Online повідомила про групу швейцарських неврологів, які, намагаючись за допомогою електродів визначити у своєї пацієнтки вогнище епілептичних приступів, випадково викликали у неї так зване явище перебування поза тілом. Щоразу коли вони подразнювали кутову звивину правої півкулі, жінці здавалося, ніби вона залишає своє тіло і спостерігає за ним згори. Очевидно, йдеться про вихід душі із тіла.

Але є творіння людського розуму, які живуть довго і після фізичної смерті тіла людини - творця. Це її книги, картини, скульптури, різні споруди, піраміди.

Якщо думка однієї людини, завдяки закладеній в ній Божій іскрі - монаді, здатна до творчості, до створення фантомів, то колективна думка людей, коли через свідомість пройшла одна й та ж інформація, володіє більшою силою і можливостями для творчості. Вона може впливати і на майбутні події.

Моргана Робертсона називають пророком мимоволі, оскільки він запрограмував загибель "Титаніка". У 1848 році він випустив книгу "Марнота", в якій описано побудову і загибель від айсберга корабля "Титан". Гостросюжетний роман викликав великий інтерес у читачів. Про книгу почали забувати. Але думка Робертсона, закладена в сюжет книжки, підсилена уявою читачів, вже розпочала свій шлях до втілення. Через десять років почали будувати лайнер "Титанік", який придумав Робертсон. 11 квітня 1912 року "Титанік" зіштовхнувся з айсбергом і загинув. Доля лайнера служить пересторогою іншим від надзвичайних амбіцій, гордині і марнославства. Тому поводитись із своїми думками треба дуже обережно. Вони мають матеріальну природу, а творчі їх можливості невичерпні і великі, і не важливо, яка думка прийшла у вашу голову: нищівна, повна любові, добра чи зла. Якщо вона виникла, то починає діяти.

Багато зла в світі від того, що люди не слідкують за чистотою думок. Жорстокість, садизм, ненависть, прокляття, жадібність, звиродніння та інші негативи заповнили полиці книжкових магазинів, екрани телевізорів, ефір радіо... Цей сильний потік негативної інформації руйнує особистість і суспільство. Ми вже бачимо результати цієї творчості всюди і в усьому. Протистояти шквалу негативу можна і думками, які несуть мир, братерство, благородні почуття. Надто багато авторів книг, режисерів вистав, кінофільмів, радіо і телепередач, які навмисне чи мимоволі закладають у свідомість масового слухача, читача чи глядача свої нищівні думки! Багаторазово підсилені масами людей, вони повертаються до них бумерангом, знищуючи все на своєму шляху, не жаліючи і своїх творців.

4.19. Цього краще не знати: контроль над розумом

В останні роки в засобах масової інформації з'являються відомості, що вчені створюють зброю, яка здатна позбавити розуму мільйони людей.

Свого часу фантасти передбачували, що людині можна буде нав'язувати потрібні її супротивникам знання і хибну пам'ять, навіяти чужі думки і потрібну поведінку. Все це вже починає здійснюватись.

У 1966 році в США вийшла книжка "Перспективи нового світу", в якій у розділі "Перспективи біологічного контролю" автори пишуть про створення такого електромагнітного джерела енергії, за допомогою якого можна буде контролювати пересування людини, її емоції і дії, присипляти її, навіювати їй будь-які думки, входити в короткотермінову і довготермінову пам'ять, а також в найкоротший термін виробити в неї нові звички і стерти існуючі. Тобто забирати нагромаджений життєвий досвід і замінювати його новим, необхідним новоявленим ляльководам. Подібні дослідження проводились Японією в 1940-1945 роках, а в 1943 році випробовували випромінювач (певної довжини хвиль) - зупиняли працюючі двигуни автомобілів. Хвилі 0,6-2 м викликали у мишей і морських свинок легеневу кровотечу, а хвилі більше 2 м руйнували клітини мозку.

Досліди над здатністю одних людей контролювати свідомість інших проводили нацистські лікарі та вчені в концтаборах. Після війни їх таємно вивезли у США.

Найбільших успіхів у США досягнув доктор Хосе Дельгадо, який демонстрував за допомогою спецапаратури електростимуляцію мозку на відстані, викликаючи при цьому у піддослідних такі сильні емоції, як гнів, пристрасть, спустошеність. У своєму звіті керівництву Дельгадо зазначив: "Вплив радіостимуляції на різні ділянки мозку чотирьох пацієнтів приводить до різностороннього ефекту, включаючи приємні відчуття, піднесений настрій, глибоку розумову концентрацію, неприємні відчуття, надрелаксацію, кольорове бачення і т. д.".

У 1974 р. X. Дельгадо і інженер-електронник Л. Піннео, працюючи в Стенфордському НД1, розробили комп'ютерну систему, здатну читати думки. Вона передавала імпульси мисленнєвого процесу на екран електроенцефалографа. Тоді на екрані одержали лише одну точку, але на сьогодні досягнення є значно більші.

ЦРУ фінансує дослідження доктора Е. Камерона, які направлені на створення методики по стиранню пам'яті людини і примусової зміни індивідуальності. Свого часу Камерон виявив, що електрошок приводить до втрати пам'яті, і почав розробляти, програму "перемо делювання" - тобто стирання попередньої пат м'яті. За його методом людей можна перетворити в ніщо, подібно до роботів, а потім їх перепрограмувати. Тоді, на вимогу громадськості, конгрес США заборонив проводити подібні експерименти, проте роботи над такими програмами продовжуються.

У1989 році інформаційне агентство CNN показало по своїх каналах документальний фільм про електромагнітну зброю і надало уряду США документ, в якому повідомлялося про план використання цієї зброї проти терористів. Перед демонструванням фільму було сказано, що мікрохвильові та інші модулятори регулярно використовувались для приборкання палестинців.

Пізніше американський щотижневик "Defense News" повідомив про те, що російський уряд обговорював питання про "акустичну психокорекцію". Тоді росіяни заявили, що цей прилад здатний передавати команди шляхом статичних чи моночастотних звукових хвиль і впливати на людську підсвідомість без порушення інтелектуальної діяльності.

Американські експерти повідомили, що результати перевірки цього обладнання надзвичайно обнадійливі. Після впливу на об'єкт (добровольці чи нічого не підозрююча жертва) - протягом однієї хвилини він змінює свою поведінку таким чином, як це потрібно агентам чи військовим, які його опромінюють.

Експерти вважають, що цей акустичний психокоректор був розроблений в колишньому Радянському Союзі ще в середині 70-х років і призначався для приборкання заворушень, контролю над дисидентами, деморалізації і виведення з ладу противника і створення сприятливих умов для діяльності дружніх армій.

Центр вивчення маніпулятивних технологій вважає, що "окупація" свідомості цілком реальна: технології інформаційних воєн вже використовуються для захоплення потрібних країн чи будь-якого ринку. Ще у II столітті до н. е. Сунь-Цзи в трактаті про мистецтво війни сказав: "Найкраща війна - розбити задуми противника, на другому місці - розбити його союзи, услід за цим розбити його війська. Найгірше вести облогу фортець".

У1991 році Г. Щелкунов (Інститут теоретичної та експериментальної фізики) випустив книжку "Фізичні основи слухового ефекту НВЧ". В ній розповідається, що імпульсне НВЧ поле збуджує в мозковій рідині акустичні коливання, які досягають слухових центрів. І мозок починає працювати як мембрана телефонної трубки. Людині здається, що звук лунає безпосередньо в її голові. В роки "холодної війни" і гонки озброєнь СРСР і США займались створенням психотронної зброї. До роботи, згідно закритої постанови ЦК КПРС, було залучено двадцять інститутів. Обсяг фінансування становив 500 мли радянських карбованців.

А роботи по удосконаленню "променя смерті" продовжуються. Нещодавно на сторінках американської преси доктор Р. Едей заявив, що на емоційний стан і поведінку людини можна впливати на відстані, змінюючи біополе людини. Р, Едей і інші спеціалісти зайняті сьогодні визначенням, які конкретні частоти і пульсації впливають на ті чи інші сфери діяльності мозку і нервової системи.

Беручи до уваги численні скарги окремих осіб і груп людей, які заявляють про втручання в їхнє життя певних сил, американські експерти вважають, що неймовірна зброя вже виготовлена. Вона випробовувалась ще у 1986 році над учасницями жіночого табору Миру (керівник К. Беслі) біля військової бази в Грінхем-Коммон (США). Всі симптоми (головокружіння, розриви судин очей, опіки обличчя, нудота, порушення сну, прискорене серцебиття, втрати пам'яті, нездатність зосередити увагу, дезорієнтація, сильні головні болі, тимчасові паралічі, порушення мови, дратівливість, необгрунтоване відчуття паніки) вказували, що військові обробляли жінок, які протестували, низькочастотними сигналами.

Доктор Р. Беккер, який двічі висувався на звання лауреата Нобелівської премії, спеціаліст в галузі впливу електромагнітних хвиль на людський організм, підтвердив, що симптоми, які спостерігали у жінок в Грінхем-Коммон, як дві краплі води подібні на ті, що виникають під впливом мікрохвильової зброї.

У квітні 1994 року американський журнал "Scientific American" надрукував статтю про "не зовсім смертельну зброю". Тут називалися лазерні гвинтівки і низькочастотні інфразвукові генератори достатньої потужності, щоб викликати у людини нудоту і розлади шлунка.

Сьогодні у США розробляється програма "Спляча красуня" (керівник Д. Ворона), яка передбачає створення електромагнітної зброї, що впливатиме на психіку солдатів противника під час військових операцій.

Зокрема, 21 липня 1994 року міністр оборони США У. Перрі підписав меморандум про "не зовсім смертельну зброю" із переліком випадків, у яких її можна застосовувати.

Першим в списку був "контроль над натовпом" і лише на п'ятому місці - "виведення з ладу і знищення зброї, в тому числі й масового знищення". У цьому ж році Міністерство оборони передало "не зовсім смертельну зброю" Міністерству юстиції. Професор фізики із Гарварда тоді заявив: "Ці електронні "скальпо знімачі" розроблені для того, щоб урядові технарі могли укорінюватися в мозок, дезорієнтувати натовпи людей і маніпулювати окремими особистостями, заставляючи їх бути самими собою. Це надзвичайно жахлива зброя" [К. Карева, В. Потапов, 2002].

Отже, удосконалюється система зомбування людей. Люди об'єднуються для боротьби і навіть створено комітет захисту жертв психотронного терору, оскільки цілком очевидно, що зомбування людей продовжується.

Чи не опинитесь і Ви, шановний читачу, серед нових жертв? Чи можливо подібні дослідження спрямувати на розвиток інтелекту і посилення навчання? Це було б благо для людства. На жаль, питання так ще не ставиться.

4.20. Дематеріалізація
4.21. Магія та енергетика символів
Ефект форми
4.22. Енергія форми
Магічні знаки. Амулети. Талісмани
Випромінювання цікавих форм
4.23. Гречана луска - природний акумулятор біологічної енергії
Розділ 5. ПІРАМІДИ ЯК СПОЛУЧНА ЛАНКА МІЖ ЗЕМЛЕЮ І КОСМОСОМ: ТОРЖЕСТВО ЕНЕРГОІНФОРМАЦІЙНОГО ОБМІНУ
5.1. По лі функціональне призначення енергетики пірамід
5.2. Піраміди, які співають
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru