Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 5.1. По лі функціональне призначення енергетики пірамід

5.1. По лі функціональне призначення енергетики пірамід

Слово "піраміда" походить від грецького рiramis (ріг - вогонь). Це символічне вираження Єдиного Божого Полум'я, життя всіх створінь. Мудреці минулого вважали піраміду (Хеопса, Хефрена, Мікеріна...) ідеальною спорудою з загадковим ефектом. Штучні піраміди мають свої аналоги в природі (мал. 37, 38). В пірамідах закладені таємничі знання, які людству до сьогодні не вдалося повністю дослідити і вивчити. Про це написано в багаточисленній літературі, про яку згадуємо і ми.

Природна піраміда - конус вулкана.

Мал. 37. Природна піраміда - конус вулкана.

Це найбільший вулкан Євразії - Ключевська сопка на Камчатці. Його висота 4750 м. Вершина постійно димить і час від часу спалахує вогонь. Для моряків вона часто служить природним маяком В. Н. Кортіков [2002] вважає, що піраміди є творінням Вищого Розуму, які виготовлені людьми під його керівництвом багато

Природна піраміда

Мал. 38. Природна піраміда.

За чорний колір одержала назви "Чортів палець", "Гора диявола", "Вежа диявола". Утворена застиглими породами базальту, які піднялися з глибини в тріщині

земної кори. "Пальці" - енергоємні утворення, своєрідні гігантські діелектричні антени, які випромінюють енергію. їх використовували як основу пірамід. Цей "Чортів палець" виявлено в США в штаті Вайомінг в районі скелястих гір. Його наземна частина піднімається на 260 м, а підземна йде у надра Землі

тисячоліть тому. Можна припустити, що керували цими будовами мудрі цивілізації (можливо, неземні). Ці піраміди різняться тільки розмірами, зокрема висотою. Зустрічаються піраміди в Єгипті, Америці, Китаї, Мексиці, на Канарських островах, в Криму, Запоріжжі, на Полтавщині. А. Голод [1999] пише, що в Росії побудовано 15 пірамід. Вони є в Воронежі, в Бєлгородській і Тверській областях, Краснодарі і Тольятті. В Єгипті нараховується 34 піраміди, в Латинській Америці - 16, в Тібеті у районі гори Кайлас їх виявлено близько 100 та ще й величезних розмірів (до 500-900 м).

У селі Березова Рудка біля Полтави, в лісі, побудована звичайна єгипетська піраміда над родинним гробівцем Закревських. Побудував її колишній посол Російської імперії в Єгипті І. Закревський. Призначення її невідоме. Сто років тому граф Львов звів одинадцятиметрову піраміду біля містечка Торжок і облаштував у ній винний погріб. Напоями графа не могли нахвалитися по всій окрузі.

Влітку 2002 року в різних частинах Кримського півострова археологи-аматори знайшли кілька давніх пірамід. Споруди заввишки близько 45 м заховані на глибині від 5 до 10 м під шаром землі й мулу. Учені висунули дві основні версії походження кримських пірамід: це - пам'ятники найдавнішої і досі невідомої цивілізації або своєрідні гігантські термоси - нагромаджувачі прісної води, побудовані давньогрецькими переселенцями.

Нещодавно в Китаї виявили піраміди навіть вищі за піраміду Хеопса.

Вважається, що піраміди були створені для постійного зв'язку Землі із Космосом. Він здійснювався, очевидно, за допомогою стовпа пірамідальної енергії висотою іноді в сто і більше кілометрів. Таке сильне випромінювання іноді можна спостерігати неозброєним оком. Тому тривалий час усі дослідження пірамід тримались в таємниці.

Сенсацією стало дослідження Л. Альвареса [1963] про те, що геометрія піраміди Хефрена незрозумілим чином порушує роботу лічильників космічних випромінювань.

З кожним новим дослідженням виникає більше запитань, ніж відповідей. Загадки піраміди чекають на Вас, молодий читачу!

На Землі абсолютна більшість пірамід має східчасті форми. Вони є в Америці, Азії, Африці, на океанічних островах і навіть на морському дні, куди вони опустились колись разом із сушею. Одні піраміди мають чи мали три сходинки, інші - чотири, п'ять, шість, сім, дев'ять (мал. 39, 48). А у деяких азіатських стилізованих пірамідах - кількість сходинок може досягати двох десятків.

Для чого ж будували східчасті, а не правильні, як піраміда Хеопса? Технологічно це було значно простіше. Східчасті піраміди, як і правильні (Хеопса, Хефрена, Мікеріна), виконували функції енергетичних центрів.

Звідки стародавні будівельники "взяли за основу" для своїх пірамід східчасті форми? Моделі яких процесів вони скопіювали, щоби східчастими формами активізувати енергетику в потрібному місці?

Отже, східчасті й спіралеподібні, як і великі піраміди Єгипту, мають енергію одного типу. Це енергія зростаючого кристалу.

Відомо, що найкращий енергетичний ефект - на 1/3 від вершини піраміди. Це закон "золотого перетину". Тут розміщено резонаторний центр піраміди. На цій висоті знаходиться камера

Східчаста піраміда

(можливо поховальна), яка, виявляється, була кабіною керування психофізичним життям всієї нації. Вважають, що тут фараон одержував вказівки згори і впроваджував закони в життя. Цю енергію фараон передавав за допомогою певних приладів, які він тримав в руках, одягнувши спеціальну шапку.

У фараонів була ще дуже важлива функція - спілкування з богами. Недаремно над знаком піраміди із зрізаною вершиною в старовину зображували око (мал. 40).

Весь комплекс - "енергетичне джерело" в середині піраміди, циліндри в руках, концентратор на голові фараона - безпосередньо зв'язаний в певні дні (цикли) року з пірамідами і їх впливом.

Піраміда, будучи одночасно і антеною, і резонатором, є ретранслятором певних енергетичних потоків, пов'язаних з процесами, які відбуваються в Космосі і тих, що сфокусовані на "енергетичному джерелі" в середині піраміди. Під впливом цього комплексу і при правильній взаємодії з людською свідомістю наступав ефект "Спілкування з Богом". Мал. 40 символізує акт "Спілкування з Богом", який здійснюється за допомогою піраміди, що дійшов до нас через тисячоліття. Око, яке знаходиться у верхній третині піраміди, там, де розміщено "енергетичне джерело", в даному випадку символізує появу "Святого духа", з яким фараон і жрець вступали в "контакт".

Сьогодні відомо, що люди, які вступають в "контакт" з ноосферою чи інформаційним полем, часто бачать це "око". "Око" чи "Всевидяче око" як символ було дано людині згори і не є її винаходом. "Око" спостерігали і фараони, і жреці в певні фази відправи культових обрядів.

Історики вважають, що фараон вступав у спілкування з Вищим Розумом, знаходячись у верхній камері піраміди. У руках він тримав жезл, а на голові у нього була спеціальна корона (мал. 41) із відводами вниз, майже до лопаток. Очевидно, він входив в тран-совий стан і міг одержувати інформацію із єдиного інформаційного поля високого ступеня достовірності. Багато історичних осіб

Піраміда, як енергетичне джерело

Корона фараона

входили в піраміду для осяяння. Як стати ясновидцем з допомогою піраміди на короткий час, читайте у О. Шувалової.

Енергія пірамід може концентруватися в окремих конструкціях - колонах, мегалітах, статуях. Такі стабілізатори поля стояли по всьому Єгипту. Це вертикальні обеліски - єгипетська голка. На нашій території роль пірамід виконують церкви, дерева...

Великою загадкою до сьогодні залишаються піраміди Тібету. У них є віг-нуті дзеркала. Можна припустити, що за аналогією із "дзеркалами Козирєва" "кам'яні дзеркала" Тібету можуть стискати час [О. Шувалова, 2001].

Важко уявити, що буде із людиною, якщо її помістити в простір "кам'яних дзеркал" Тібету. Не можна вважати фантазією те, що ці місця були призначені для переходу в паралельні світи, про що серйозно говорять такі учені, як академік В. Казначеев, професор А. Трофімов, А.Тімашев та ін.

5.2. Піраміди, які співають
5.3. Піраміди - "машини часу"
5.4. Цікаве про піраміди
5.5. Виготовлення домашніх пірамід
Феномен пірамідальних конструкцій
5.6. Використання пірамід
Пірамідальна вода
5.7. Використання енергії пірамід
Використання енергії піраміди для імпритінгу частот лікувальних засобів
5.8. Нейтралізація шкідливої інформації продуктів харчування і різних предметів
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru