Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Феномен пірамідальних конструкцій

Французький вчений А. Бові, досліджуючи тридцять років піраміду Хеопса, виявив її здатність муміфікувати тіла дрібних тварин. Чеський інженер К. Дрбал спостеріг зв'язок між формою піраміди і біологічними чи фізико-хімічними процесами, які відбуваються в її просторі.

Виявляється, що змінюючи розміри піраміди, можна впливати на процеси, які в ній відбуваються, прискорювати чи сповільнювати їх. Зокрема, К. Дрбал запатентував пластмасовий заточувач бритв "Піраміда Хеопса", який сприяє багаторазовому використанню одного й того ж леза бритви (мал. 49а).

Слід пам'ятати, що будь-яку піраміду повинна будувати психічно врівноважена людина, яка має добрі думки і працюватиме з душею. Цей заряд добра і світлих думок передається і піраміді.

Якщо перевтомлена людина буде відпочивати у піраміді (в просторі 1/2-2/3 висоти), то за 30 хв. звільниться від дискомфорту. При цьому бажано вживати ще й пірамідальну воду. Час перебування в піраміді індивідуальний, особливо чутливим людям - до 15 хв.

Розміри домашніх пірамід (розрахунки згідно з "золотим перетином"):

Висота піраміди

Довжина основи

Висота стінки

10 см

10 х 1,6-16 см

10 х 1,35 = 13,5 см

15 см

16x1,6 = 24 см

16 х 1,35 = 20,26 см

20 см

20 х 1,6 = 32 см

20 х 1,35 = 27 см

30 см

30 х 1,6 = 48 см

30x1,35 = 40,5 см

40 см

40 х 1,6 = 64 см

40 х 1,35 = 54 см

50 см

50 х 1,6 = 80 см

50x1,35 = 67,5 см

Пам'ятайте, що при подвоюванні висоти піраміди, її активність зростає в 50-100 раз.

Для стимуляції здоров'я та інтелекту можна використовувати моделі пірамід. їх будують, пропорційно зменшивши всі лінійні розміри. Теоретичної бази для цього практично немає ніякої і лише один Альберт Вейник запропонував свою хрональну теорію для пояснення феноменів не лише пірамід, а й інших подібних Пристосувань.

Креслення моделі піраміди К. Дрбала

Мал. 49а. Креслення моделі піраміди К. Дрбала

Є різні гіпотези, які пояснюють феномен пірамід. Тут і "теорія фізичного вакууму" (Г. І. Шіпов), "ефіродинаміка" (В. А. Артю-ковський), "оргонна теорія" австроамериканського лікаря-психолога В. Райха, згідно з якою у Всесвіті існує оргонний газ, а значить і "оргонна енергія", яка проявляється в атмосфері і Космосі. В. Райх підвищував силу пірамід завдяки розміщенню в нижній третині її об'єму оргонного нагромаджувача (пустотілого металевого тіла).

Болгарський вчений Іван Мілєв запропонував конструкцію каркасної піраміди (мал. 496, 49в). З метою зниження негативного впливу на людину природних аномалій він ввів у піраміду додаткові елементи - вертикальну антену з розгалуженим випромінювачем, який встановлюється на вершині піраміди. Сама піраміда вміщує в собі й інші конструкції.

Каркасна піраміда Мілєва виконана з металевого дроту. Радіус дії конструкції висотою 10-15 см приблизно 10-30 м. Висота сприятливої зони не менше 10 м. Розміщувати її потрібно на землі, щоб під неї не потрапили люди, бо є низка протипоказань (шизофренія, онкологічні захворювання). І. Мілєв запропонував пластмасову піраміду заповнену кварцовим піском. Піраміда висотою 10 см створює поле, яке відбиває випромінювання геопатогенних факторів в радіусі 2 м2. Профілактика можлива і при безконтактній дії в радіусі 80 см, яка подібна на вплив біоенерготерапевта.

Її основні ефекти:

- зменшення впливу геопатогенних зон, покращення якості продуктів та напоїв;

- оздоровлення при вживанні води і швидше затягування ран;

- покращення складу крові і підвищення біопотенціалу.

Подібні експерименти проводив В. Славніков [1999]. Піраміда Славнікова - це пристосування з двох правильних (кожна з трикутною основою) симетрично з'єднаних вершинами і орієнтованих за сторонами світу пірамідок (мал. 49г). "Включається"

Піраміда піраміда Мілєва каркасної піраміди Славнікова

Мал. 496. Каркасна Мал. 49в. Варіант Мал. 49г. Піраміда піраміда Мілєва каркасної піраміди Славнікова

Робоча піраміда Вейніка

біпіраміда в горизонтальному стані. Автор розробив біпіраміду висотою 12 і 25 см для житла та офісу. Довжина ребер і сторони основ - однакова. Робоча піраміда Л. Вейніка показана на мал. 49д.

5.6. Використання пірамід
Пірамідальна вода
5.7. Використання енергії пірамід
Використання енергії піраміди для імпритінгу частот лікувальних засобів
5.8. Нейтралізація шкідливої інформації продуктів харчування і різних предметів
5.9. Джерело молодості
5.10. Магічний Грааль
5.11. "Золотий перетин"
5.12. Жезли сили для оздоровлення і розширення інтелекту
5.13. Механізм впливу жезлів на людину
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru