Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 5.9. Джерело молодості

Продукти харчування містять не лише необхідні для людини речовини. Вони також несуть інформацію (у т. ч. негативну) про те, де і як вирощувалися, ким збиралися, як перевозилися, де зберігалися і перероблялися. Здорова людина може цього впливу не відчути. Ефект цієї інформації виявляється в стресовій ситуації при збігу декількох видів шкідливих впливів чи на фоні захворювання.

Експериментами О. Хепфнера [1989] було встановлено, що цей вплив можна зменшити і навіть усунути за допомогою космічної енергії піраміди (мал. 55) і оргонної акумулюючої пластини.

До залізного листа під'єднується гнучкий мідний кабель від вершини моделі піраміди. Всі продукти, напої, вода, косметичні засоби, прикраси кладуть на пакет шарів оргонної пластини і експонують декілька годин. Контроль здійснюють за допомогою біо-локаційного індикатора.

Для одержання хрональних акумуляторів великої ємкості, використовують радіостезійні батареї, які сполучені між собою паралельно чи послідовно (мал. 56).

За даними М. В. Саятин [1958, 1959] напруга батареї залежить від кількості використовуваних елементів, а сила - від їх розмірів. Елементами можуть бути зрізані піраміди, конуси, напів-сфери та ін. форми. На мал. 56, як приклад, показано два варіанти чотирьох елементних батарей з різними випромінюваннями. Батарея, утворена з 9 чи 11 елементів з основою кожного елемента 10 см (відповідно, діаметр, якщо це напівсфера, і висота, якщо піраміда чи конус), висушує (муміфікує) органічну речовину живої чи мертвої клітини і знищує мікроорганізми. Завдяки цьому ефекту через декілька годин опромінення відбувається муміфікація м'яса, яєць, риби, фруктів, квітів і вони не псуються.

Не забудьте, що батарея небезпечна для дослідника: енергія заповнює все приміщення майже моментально і зберігається там протягом декількох днів після її демонтажу. Щоб затримати випромінювання її обмежують декількома шарами щільної поліетиленової плівки чи розбирають.

Детальніше про лікування пірамідами чи радіестезійними батареями можна прочитати у декількох книжках ["Енергія пірамід", 2000; В. Н. Кротков, 2002; О. Шувалова, 2001; М. Димце, 2001].

5.9. Джерело молодості

Не кожен читач може побувати в Єгипті і познайомитися із чудодійними властивостями пірамід. Проте варто знати, що біля пірамід ми миттєво відчуваємо вплив на психіку. Він залежить від місця розміщення людини біля піраміди: спокій - неспокій, байдужість - збудження, втома - ейфорія. Подібні зміни спостерігаються, коли стати між двома обелісками (голка Клеопат-ри) - може відбуватися зміна полярності: сум - веселість, або на деякий час зміняться особистісні характеристики: доброзичливість - недоброзичливістю, комунікабельність - замкнутістю.

Для цієї вправи використовують два обеліски однакового розміру, висотою 100-190 см (найкраще - із твердого каменю, граніту чи базальту, але може бути і з гіпсу). Розставте обеліски висотою 190 см на відстань 1,3 м один від одного; метрові - на відстань метра. Зорієнтуйте обидва обеліски (за допомогою компасу) по осі "північ-південь". Залиштесь між ними від двох до п'яти хвилин (не довше). Віднайдіть найсприятливіше положення в просторі і часі...

Пара обелісків впливає як подвійна антена, яка налаштовується поворотом вправо і вліво на глибинний земний магнетизм. Наближайтеся до північного чи південного обеліска.

Якщо ви подбаєте про такий чудовий очищуючий пристрій для душі, то після кожного сеансу будете відчувати себе новонародженим. Ви одержите доступ до джерела енергії, яке підніме вас до справжнього стародавнього єгипетського тілеснодушевного стану блаженства і концентрації. Ці випромінювання є джерелом молодості.

При експериментах з моделями пірамід в залежно від їх розміщення можуть виникнути такі специфічні реакції мозку: приємні чи погані сновидіння, добре чи нечітко виражені фази сну.

Прийміть до уваги, що ці реакції є побічними в процесі енергетичного лікування, яке повинно швидко збільшити вашу життєву силу, ліквідувати душевні і фізичні хвороби чи полегшити їх протікання, а також покращити ваш настрій, підвищити увагу і розкрити здібності.

Піраміда і обеліск викликають подібні біоенергетичні ефекти, але піраміди впливають більш інтенсивно, мають ширший енергетичний спектр і менше побічних дій. У зоні дії пірамід можна знаходитися довше.

Фараони за допомогою захисних пристосувань захищали здоров'я і могли тривалий час залишатися біля джерела енергії. Ізоляцію від космічних променів робили за допомогою спеціальної сітки.

5.10. Магічний Грааль
5.11. "Золотий перетин"
5.12. Жезли сили для оздоровлення і розширення інтелекту
5.13. Механізм впливу жезлів на людину
5.14. Використання жезлів одночасно з природними джерелами енергії
Енергетичні та біологічні ритми дерев для корекції енергетичного і фізичного станів людини
5.15. Розвиток творчих здібностей і гармонізація колективної творчості
Розділ 6. ДЕСЬ ТУТ ЗАХОВАНІ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ
6.1. Біоенергетичні резонатори
6.2. Інформосоми та інформаційні захворювання
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru