Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Поради, які сприяють оздоровленню і стимулюють навчання

Поради, які сприяють оздоровленню і стимулюють навчання

1. Сміх - краща медицина, стверджує народна і наукова мудрість. Сміх - це позитивне ставлення до життя, а це підвищує опірність організму хворобам. Сміх сприяє виробленню гормонів та інших речовин, які зміцнюють нервову систему. Тому візьміть за звичку щоденно від усього серця сміятись.

Смійтесь! Не несіть додому чужу ненависть і власну злість.

2. Треба весело і радісно ставитись до життя. Добрі думки сприяють оздоровленню. Вперті люди хворіють частіше.

3. Не переїдайте - буде важко вчитися. Пояснюється це тим, що основна маса крові спрямовується до черевної порожнини, а тому менше поступає до мозку ("обкрадання" мозку).

4. Спати потрібно головою на північ. У каліфорнійському університеті (і в декількох наукових центрах Європи) провели дослідження, які показали, що у людини, яка спить головою на північ, артеріальний тиск знижується і сон стає глибшим. Цей феномен давно вивчений геобіологами.

5. Під час навчання сидіть обличчям на південь.

6. Над ліжком, де спите, встановіть своєрідне шатро, як колись аристократи. Очевидно, воно використовувалось для розсіювання поганих енергетичних (космічних, земних) променів.

7. Лягайте спати о 21-22 год. У цей період сну (до півночі) відпочивають мозок та нерви. Після півночі відпочиває тіло.

8. Вставайте швидше за сонце (на ЗО хв.), і ви одержите відновлюючу енергію з Космосу, а разом з цим ясність розуму і бадьорість тіла на цілий день.

9. Не бійтесь віддавати свою енергію хорошим людям. Чим частіше ви будете спустошувати свої "резерви" для них, тим більше свіжої і цілющої енергії ви будете одержувати від природи. Віддавши енергію, одержите більше - такий космічний закон енергоінформаційного обміну.

10. Під улюбленим кріслом чи диваном прикріпіть два схрещених олівці: це ослабить негативне опромінювання навколо цього місця.

11. Не сідайте на кут стола або поріг хати - там сконцентровуються негативні випромінювання, які шкодять навчанню і будуть відлякувати від вас людей (товаришів).

12. Не користуйтесь надщербленим посудом, тому що він має погану енергетику, яка негативно впливає на того, хто нею користується.

13. Не можна тримати у квартирі меблі чи речі, які пов'язані з невдачами чи поганими спогадами.

14. На згадку про приємні події, успіх купуйте речі, які колись покращать Ваш поганий настрій. Варто лише доторкнутись до них.

15. Хоча б раз на тиждень добре спітнійте. Це дуже корисно . Відвідайте сауну.

16. Дякуйте (щиро) Богові за їжу, і зникне погана енергетика людей, які її готували, а залишиться лише добра. Така їжа буде випромінювати любов і добро.

17. Пийте воду:

- живу (одержану заморожуванням і розморожуванням);

- насичену промінням сонця (джерельна вода, витримана на сонці 3-7 год.). Така вода, структуризована певним чином, змінює свою пам'ять, підвищує біоенергетичну активність і є оздоровчою.

18. Прийміть увечері шести-семи хвилинний контрастний душ, який розчинить і забере від вас енергетичне "сміття", яке прилипло до вас за день.

19. Енергетику людей несуть виготовлені ними речі. Польова характеристика речей змінюється тільки після щирої подяки Богу.

20. Для активізації пам'яті використайте певне розташування пальців рук - індійські мудри: "Знання" і "Вікно мудрості".

Мудра "Знання" знімає емоційне напруження, неспокій, меланхолію, сум і депресію. Покращує мислення, активізує пам'ять, концентрує потенційні можливості.

Показання: безсоння, велика сонливість, високий кров'яний тиск. Ця мудра відроджує вас заново.

Методика користування: вказівний палець легко з'єднується з подушечкою великого пальця. Решта три пальці випрямлені, але не напружені (мал. 61).

Індійські мудри

Мал. 61. Індійські мудри

Мудра "Вікно мудрості" відкриває життєво важливі центри, які сприяють розвитку мислення, активізують розумову діяльність.

Показання: порушення мозкового кровообігу.

Методика виконання: середній, (безіменний) палець правої руки притискається першою фалангою великого пальця цієї ж руки. Аналогічно складаються пальці лівої руки. Решта пальців вільно розставлені (мал. 61).

Про інші мудри і технології їх виконання читайте в книзі С. Меско "Целительные мудры".

21. Дихайте носом. Тривале ускладнене носове дихання послаблює пам'ять і увагу, сповільнює процес мислення. У людини, яка не звикла постійно дихати через ніс, підвищена втомлюваність і надзвичайно збуджена нервова система.

22. Для легкого навчання відпочивайте активно, наберіться енергії у дерев цілителів. У кожної людини є дерево, яке найбільше підходить їй за біоенергетичними характеристиками. Притуліться до дерева спиною з боку виходу енергії. Майже всім людям підходить дуб. Підібрати ваше дерево може допомогти радіесте-зист.

23. Читання вголос допомагає запам'ятовувати прочитане, тому що вухо ніжніше, сприйнятливіше, чутливіше, ніж око.

24. Концентрація уваги на переніссі заспокоює розум і дає можливість контролювати його.

25. Концентрація уваги на кінчику носа підвищує силу розуму і силу концентрації.

26. Приймайте телефонні дзвінки в певні години (16.00-19.00), щоб ніхто не міг "увірватися" у ваш дім і зруйнувати ваш настрій надокучливими непотрібними скаргами. Захистіть себе від непотрібних контактів, створіть вдома потрібну атмосферу, в якій може спокійно розвиватися ваша душа. У вас пройде втома і роздратування, легко буде вчитися чи займатися будь-якою корисною діяльністю.

27. Не дивіться по телевізору "мильні опери" (різні телесеріали), виступи поганих естрадних колективів і рекламні паузи. У вас є завдання важливіше - вчитися, відпочивати, насолоджуватися життям.

28. Батьки (молодь), якщо хочете чогось навчити свою дитину чи заохотити робити те, що треба, починайте завжди з похвали. Головний виховний момент - схвалення:

- Ти цього хочеш!

- Ти це зможеш!

- Ти це майже можеш!

- Ти сильніший, сміливіший, розумніший!

- Ти кращий, ніж здаєшся! Тощо...

29. Усвідомлено ставтесь до життя, сприймайте його як найвищий дар природи.

30. Визначіть місце сну, навчання" відпочинку з урахуванням геобіологічної сітки.

31. Якомога більше ходіть босоніж.

32. Гуманно ставтесь до оточення.

33. Організовуйте своє життя з урахуванням біоритмів природи і індивідуальних біоритмів.

34. Вживайте переважно рослинну їжу.

35. Вживання солі, цукру зведіть до мінімуму.

36. Не вживайте наркотиків, алкоголю, тютюну.

37. Постійно підтримуйте гарний настрій.

Теми для наукових досліджень з енергоінформаційного обміну
1. Навколишнє середовище
2. Музика - це щось більше, ніж емоції
3. Ароматичні речовини не тільки пахнуть...
4. Використання кольору для служіння людині
ПІДСУМКИ І ПЕРСПЕКТИВИ
ЛІТЕРАТУРА
Передмова
Розділ 1. Праця
1.1. Робота у далекому зарубіжжі
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru