Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - ПІДСУМКИ І ПЕРСПЕКТИВИ

Запропонований увазі читача посібник хоча і є лише фрагментом програми інтелектуалізації суспільства, але вчить думати, генерувати ідеї і поліпшувати здоров'я, настрій та працездатність.

Наведений матеріал компенсує прогалини у сфері енергоін-формаційного обміну. Настав час повернути із забуття розрізнену інформацію про вплив музики, запахів, кольорів та довкілля і вже на вищому рівні розуміння використати її сьогодні для стимулювання працездатності та розвитку інтелекту, зокрема навчання. Складові довкілля, навіть взяті окремо, відчутно впливають на наш організм, а в комплексі і при вмілому використанні здатні робити чудеса, адже об'єднує їх енергетичний вплив, перш за все, на підсвідомому рівні.

Ентузіасти намагаються узагальнити надбання релігії (споруда церкви, мелодія, колір і запах) щодо впливу на людину і використати деякі їх аспекти на побутовому рівні для психологічного і фізичного відпочинку, формування інтелекту, оздоровлення та навчання.

Хотілось би ще раз застерегти молодь від можливого шкідливого впливу певної музики, кольорів та різних земних випромінювань, які є складовими енергоінформаційної екології. Сьогодні вчені не подають або мало досліджують причинно-наслідковий ряд процесу звикання та появи залежності від ритміки і частотних характеристик сучасної музики. Обережного ставлення потребує музика, написана за допомогою комп'ютера, бо у ній може повторюватись певне фатальне співвідношення нот ("звукова отрута"), що може призвести до самознищення.

Будемо сподіватися, що у третьому тисячолітті радіо- і телеін-дустрія відфільтровуватимуть з музики шкідливі частоти ("звукову отруту"), а виробники побутової радіо- і телевізійної апаратури будуть обладнувати свою техніку пристроями, які котролю-ватимуть частоту і висоту звучання. При видачі ліцензій естрадним колективам необхідно передбачити обмеження низьких частот і сили звучання інструментів. Потрібно також контролювати світлові ефекти як на телестудіях, так і на естрадних майданчиках.

Не забуваймо, що погана музика і світлові ефекти негативно впливають на розвиток молоді.

Наукові дослідження підтверджують, що аромати впливають на якість мислення, стійкість до емоцій і коливання настрою. Вони можуть успішно використовуватися для підвищення працездатності, допомагати протистояти сезонним захворюванням, а також бути у пригоді в побуті. Перспективним є також використання кольору для стимулювання працездатності і навчання.

Важливим є комплексне використання музики, запахів і кольорів для зняття психологічного навантаження і стимуляції творчості молоді.

При будівництві житла у третьому тисячолітті обов'язково будуть враховувати земне випромінювання, енергетику будівельних матеріалів, меблів і радіоапаратури, якими оснащені службові та житлові приміщення.

Найближчим часом з'явиться можливість шити одяг під енергетику окремої людини, зокрема для корекції здоров'я.

Отже, можна передбачити, що в цьому тисячолітті для оздоровлення, формування інтелекту та творчих здібностей молоді широко використовуватимуться прості природні енергетичні стимулятори - музика, кольори, запахи і сприятливий вплив навколишнього середовища (в приміщенні та за його межами).

Сподіваємося, що ця книжка сприятиме створенню передумов для широкого впровадження музики, ароматів і кольорів у ваше життя, а також компетентності молоді у галузі музико-, аромо-і кольоротерапії, енергоінформаційного обміну у природі і його використання на благо людини.

ЛІТЕРАТУРА
Передмова
Розділ 1. Праця
1.1. Робота у далекому зарубіжжі
1.2. Престижні роботи та спеціальності
1.3. Професії
Антиколектори
Банкіри
Внутрішні аудитори
Водії
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru