Інформаційні системи і технології на підприємствах - Плескач В.Л. - Oracle ВІ Office Plug-In

Oracle Business Intelligence Office Plug-In інтегрує інформацію бізнес-аналітики з Oracle ВІ Server та звітів із середовищем Microsoft Office, використовуючи останні корпоративні дані в документах Microsoft Word, Excel і PowerPoint. Користувачі можуть після цього обмінюватися такими документами з іншими за допомогою Web, щоб забезпечити спільне ухвалення рішень.

Бізнес-користувачі втрачають багато часу на вставляння корпоративних даних в документи Microsoft Office. їм потрібно встановити: а) як дістати доступ до даних з різних систем; б) які привілеї безпеки необхідні для доступу до цієї інформації; в) як забезпечити актуальність даних, що містяться в документах Microsoft Office, щоб уникнути проблем з точністю використовуваних даних; г) визначити, як можна захистити дані так, щоб вони не потрапили до неавторизованих користувачів.

Додаткові засоби Oracle Business Intelligence. Suite для Microsoft Office дають можливість вставляти аналітичні дані в документи Microsoft Office, забезпечуючи економію часу, усуваючи проблеми неточності даних, забезпечуючи також безпечний обмін інформацією з колегами.

Oracle ВІ Office Plugin має кілька важливих функцій.

Спрощене вставляння даних: Office Plug-In дає змогу легко вставляти корпоративні дані в документи Office. Бізнес-ко-ристувач створює шаблон документа, в який необхідно додати корпоративні дані за допомогою Microsoft Word або Microsoft Excel. Користувач може також швидко і легко змінювати розташування, регіональні установки (мову, часову зону).

Після того, як користувачем був установлений формат, визначається джерело даних (або об'єкт у базі даних, або показник, або інформаційна панель в Oracle ВІ Server), з якого вставлятимуться дані в Office. Можливості інструментальної панелі параметрів (Parameters Toolbar) дають можливість зберігати аналітичні параметри в Microsoft Office.

Oracle Office Plug-In створює стандартний документ Microsoft Office. Це дає змогу користувачам форматувати, реорганізовувати документ, використовувати макроси, виконувати обчислення в Microsoft Office та інтегрувати дані з інших джерел в той самий документ. Користувачі можуть також модифікувати фільтри даних, вибірки, що зберігаються, правила і формули, зберігаючи все наявне форматування і обчислення в Microsoft Office.

Office Plug-In також дозволяє підтримувати безпеку користувача при доступі до корпоративних даних з документів Microsoft Office.

Office Plug-In також усуває проблеми неточності даних, дозволяючи користувачеві встановлювати автоматичне оновлення одного елемента даних або всіх даних в документі Microsoft Office при під'єднанні користувача до мережі.

Розповсюдження: Office Plug-In також пропонує кілька способів обміну документами для спільного ухвалення рішень: а) інтерактивне розміщення у спеціальних інформаційних панелях; б) обмін через інтерактивні теки; в) обмін через корпоративний портал (Oracle Portal та ін.); г) обмін через застосування до повідомлень електронної пошти. Таким чином, Office Plug-In, що входить до складу Oracle Business Intelligence Suite, інтегрується із середовищем Microsoft Office, забезпечуючи користувачів легким і ефективним способом вставляння точних і актуальних даних в необхідні документи, електронні таблиці і презентації. Будь-які документи Microsoft Office, що містять такі дані, можуть безпечно передаватися іншим особам в цілях спільного ухвалення рішень.

Office Plug-In спрощує управління системою безпеки, легко інсталюється через механізм автоматичного оновлення Microsoft Office і усуває неточності даних завдяки можливостям автоматичного оновлення даних.

Oracle ВІ Disconnected Analytics
Oracle Analytics Adapters
Високоефективна архітектура Oracle ВІ Server
Високоефективне використання ресурсів даних та їх агрегація
Використання можливостей баз даних
Організація пулу з'єднань
Багатократне використання запитів і кешування
Архітектура MicroStrategy
OLAP-системи
OLAP-запити
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru