Анатомія, фізіологія дітей з основами гігієни та фізкультури - Антонік В.І. - Додаток 3. Хімічний склад деяких харчових продуктів

Продовження додатку З

Назва продуктуБілки, %Жири, %Вуглеводи, %Енергетична цінність 100 г продукту, ккал кДж
Овочі квашені
Капуста5,82,3-1771
Огірки0,70,4-834
Томати0,90,9-1146
Овочі свіжі
Баклажани0,60,16,824100
Капуста білоголова1,8-6,128117
Капуста цвітна2,5-2,229121
Капуста червоноголова1,5-5,227
Картопля молода1,7-17,880347
Картопля з XI по І міс.Ь5-15,871
Картопля по ІІІ міс.1,4-14,766
Картопля з ІІІ по VI міс1,2-12,656
Цибуля городня1.7-11,243180
Морква червон до 1 січня1,3-6,433138
Морква від 1 січня1,1_6,029
Огірок0,8-3,61563
Перець червоний солодкий1.3-7,027113
Буряк1,7-10,748201
Редька1,9_8,434142
Томати0,6-4,71979
Кавун0,7-9,938159
Зелений горошок5,0-13,475315
Диня0,4-4,525105
Топінамбур1,3_3,859248
Кабачки0,4-2,51250
Петрушка3,1-6,841172
Салат1,11.51146
Кабак столовий0,3-4,4. 1980
Кріп1,8-5,630126

Продовження додатку 3

Назва продуктуБілки, %Жири, %Вуглеводи, %Енергетична цінність 100 г продукту, ккал кДж
Хрін1,6-10,449206
Часник5,1-16,589374
Щавель2,0-4,027113
Фрукти
Абрикоси0,9-11,346192
Вишні0,8-11.849205
Груші0,4-12,242176
Сливи0,8-10,443180
Черешні1,1-12,652218
Яблука0,4-11,946192
Виноград0,6-18,169289
Ожина2,0-7,333138
Суниці садові1,8_12,141172
Малина0,8-10,841172
Смородина чорна1,0-11,040167
Смородина біла0,3-7,840167
Смородина червона0,5-7,243181
Шипшина суха4,0-71,52521059
Шипшина свіжа1,6-28,2101423
Помаранч0,7-6,333139
Банан0,9-13,460252
Лимон0,4-1,8о2188
Мандарин0,6-6,432134
Персик0,8-9,444185
Плоди сушені
Курага5,2-66,43021268
Родзинки1,6-63,82731147
Груша3,0-68,53031273
Чорнослив1,7-48,8218915
Яблука1.5-50,4220945

Горіхи
Грецькі , _8,126,53,92951239

Закінчення додатку З

Назва продуктуБілки, %Жири, %Вуглеводи, %Енергетична цінність 100 г продукту, ккал кДж
Арахіс20,633,411,64431860
Ліщина лісова8,626,24,02941235
Гриби
Білі4,20,42,3ЗО126
Підберезники3,50,41,825105
Гриби білі сушені36,00,423.52811180
Лисички1,61,15,32292
Маслюки0,90,73,41979
Опеньки2,21,24,62084
Сироїжки1.10,74,61771
Десерт
Морозиво молочне3,23,522,5137575
Пломбір4.215,020,42401008
Ескімо вершкове3,220,419,72841193
Цукор--99,94101722
Мед0,4-8133351407
Льодяники--96,25412272
Ірис3,99,080,34291801
Халва арахісова16,730,443,25452289
Тістечко сухе7,017,162,94461847
Приклади деяких страв
Салат з редьки зі сметаною---130547
Пельмені--3491467
Вареники---4992095
Борш---2401006
Кава з молоком---187787

Додаток 4. Система балів для оцінки навантаження від бігу
Додаток 5. Режим для учнів, що відвідують школу в першу зміну
Додаток 6. Режим для учнів, що відвідують школу в другу зміну
Додаток 7. Гігієнічні норми часу на організовану рухову активність впродовж дня для дітей та школярів різного віку
Додаток 8. Ключі відповідей до тестів
Передмова
Історичний нарис
ЛЕКЦІЯ 1. Еволюція нервової системи
1. Етапи еволюції нервової системи
2. Розвиток центральної нервової системи
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru