Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.6. Біоенергетичний вампіризм

У наш складний вік практично немає здорових людей. Нездорові думки, настрої, стосунки виснажують людей, створюють енергетичний дефіцит, що призводить до енергетичного вампіризму, який став "чумою" XX століття. Відчуваючи нестачу енергіїї людина мимоволі намагається її де-небудь почерпнути. Але, не знаходячи іншого джерела, як викид від'ємної енергії, вона починає провокувати образу, злість, роздратування у тих, хто найменше захищений. Це призводить до зростання агресії, насильства та страждання. Люди закриваються від живильних потоків космічної енергії і віддаляються від Бога.

Біоенергетичний вампіризм є результатом порушення біоенергетичного обміну між людиною і Космосом. Енергетичними вампірами не народжуються, ними стають. Найчастіше вампіри - це люди низьких енергетичних рівнів. Нестачу енергії вампіри, не задумуючись над причинами свого хворобливого стану, своєї слабкості, своїх недоліків, намагаються надолужити будь-яким шляхом, відбираючи її у інших людей, які володіють сильнішою енергетикою (енергетичних донорів). Вампіри поводять себе по-різному. Одні - "лагідні вампіри" - намагаються наблизитись і навіть доторкнутись, а інші прагнуть вивести жертву із стану нервової і психічної рівноваги. Подразнення розширює межі біополя (порушує його цілісність) і вампір, який потрапив у межі біополя знервованої людини, поглинає енергію через "дірки" в біополі жертви. Зазвичай, це відбувається періодично на підсвідомому рівні.

Свої стосунки з жертвами вампіри регулюють залежно від їх життєвих чи психічних інтересів, а також від порушень в їх організмі. Чоловіки, у яких проблеми з сексом, "п'ють" енергію із відповідних чакр здорових чоловіків. Люди, які страждають хворобами різних органів, споживають енергію через чакри, які забезпечують нормальну роботу відповідних органів. Кар'єристи, які намагаються "висунутись" у науці, стараються контактувати з розумними творчими людьми, не тільки щоб займатися плагіатом, але і підсвідомо підзаряджати свої чакри. Жертва, відновлюючи свою енергетику, працює за двох.

Біоенергетичні хижаки-вампіри не вміють (або не можуть через фізичні вади) брати цю енергію з оточуючого природного простору.

Енергетичні вампіри - реальність нашого життя, і від них треба вміти захищатись. Перш за все не можна дратуватися.

Слід сприймати вампіра не як хижака, а як доброго домашнього песика. Другим важливим прийомом є самовідключення від подразника ("літати в хмарах"). Якщо не можна відійти фізично, відійдіть від нього подумки. І. Савельев [1997] рекомендує один з варіантів боротьби з вампірами:

1. Не привертайте до себе уваги.

2. Не вступайте в полеміку з неприємною людиною.

3. Замкніть контур свого біополя:

- схрестіть руки і ноги при спілкуванні з людиною, від якої можна чекати неприємностей;

- великий і вказівний пальці однієї руки з'єднайте з великим і вказівним пальцем другої руки, утворюючи кільце, а решту пальців кожної руки накладіть один на одного.

4. "Дзеркало". При зустрічі чи спілкуванні з неприємною людиною уявіть, що між вами дзеркальна стіна, яка обернена дзеркальною поверхнею до тієї людини.

5. "Прожектор". Уявіть, як із ділянки вашого "третього ока" виходить "потужний" яскравий промінь прожектора, який ви скеровуєте в ділянку "третього ока" і очі людини, котра неприємна вам.

Що ще робити?

"Не грішити" - каже Біблія. У першу чергу треба зуміти позбавитись від заздрощів, брехні, злоби, лицемірства. Крім цього, потрібно навчитись поповнювати себе енергією, яка зберігається у великому резервуарі Природи. Це дозволить зміцнити ауру. Не забуваймо, що аура послаблюється:

- поганим харчуванням;

- нестачею свіжого повітря;

- недостатнім відпочинком;

- стресом;

- алкоголем;

- наркотиками;

- курінням;

- неправильною психологічною активністю.

Потрібно обережно ставитися до фотографії. На кожній фотографії присутні не лише зображення, обриси людини, але і її думки, минуле і сучасне. Будь-яка фотографія - це перш за все енергетичний портрет людини. Кожна фотографія найтісніше зв'язана з тією людиною, яка на ній зображена. Але зв'язок цей невидимий. Фотографія несе в собі частинку живої людини.

Впливаючи певним чином на фотографію, можна впливати і на саму людину, скоректувати її ставлення до себе.

Досвідчені люди не рекомендують зберігати у себе фотографії колишнього ворога чи людини, із якою у вас були зіпсовані стосунки. Не потрібно часто дивитись на фотографії померлих. Фон на фотографії може також мати негативну енергетику.

Не рекомендовано фотографуватись на фоні різних історичних пам'ятників, бо аура може відкривати канал зв'язку з полями тих людей, котрим їх встановлено. У цьому випадку ви берете на себе частину кармічного боргу, який пов'язаний із померлим. Цей борг може оплачувати ваша родина протягом багатьох поколінь.

Таким чином, фотографія - це серйозний і ще не вивчений предмет, який має в своїй основі енергетичні характеристики, які необхідно брати до уваги.

Вже існує наука синергетика, яка досліджує, зокрема, зв'язок біологічних об'єктів між собою та навколишнім середовищем, її засновник, швейцарець російського походження Ілля Пригожий нагороджений за дослідження в цій галузі Нобелівською премією.

У Чернівцях діє Міжнародний інститут здоров'я, який займається глибинною медициною, хворобами, що виникли внаслідок негативного впливу геопатогенних зон, і, звичайно, допомагає усунути його. Цими ж питаннями займається і Львівське обласне товариство радіестезистів.

Вчені астрофізики відкрили енергетичне "дихання" Сонця з періодами 160 хв. У першому періоді Сонце віддає енергію у найближчий Космос, а в другому - планети віддають свою частину енергії. Це означає, що в природі є великий закон обміну енергією незалежно від могутності і багатства. Коли синусоїда пульсації протягом 10-15 хв. проходить через нуль, спостерігається справжнє енергетичне вікно, і всі відкриття, прозріння відбуваються в цей час.

4.7. Енергетика житла
4.8. Позитивний вплив церкви
4.9. Енергоінформаційне поле дзеркала
4.10. Ризик чатує у власній домівці
4.11. Як вибрати добре місце в квартирі для навчання, праці та відпочинку (сну)
4.12. Способи блокування шкідливих земних випромінювань
Методи захисту від геопатогенного впливу і його нейтралізації
4.13. Вода - регулятор енергоінформаційного обміну
Корекція енергетичної пам'яті води
Погодинна енергетика води
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru