Інформаційні системи і технології на підприємствах - Плескач В.Л. - Oracle ВІ Delivers і Oracle BPEL Process Manager

Oracle ВІ Delivers є рішенням проактив-ної, випереджальної аналітики, яке дає змогу здійснювати моніторинг бізнес-інформації, задавати моделі для виявлення конкретних проблем, фільтрувати дані на основі правил, оповіщати користувачів різними каналами, такими як електронна пошта, інформаційні панелі і мобільні пристрої, включаючи sms і бездротові телефони, а також надає можливість користувачам вживати заходи у відповідь на одержані повідомлення. Такі повідомлення можуть зв'язуватися разом. Передаючи інформацію від одного повідомлення до іншого, можна застосувати багатокрокову послідовність аналітичних операцій із залученням різних осіб і застосувань. Більше того, Oracle ВІ Delivers може динамічно визначати одержувачів і зміст, який персоналізується, що дає змогу передавати необхідну інформацію потрібним користувачам у потрібний час.

Використання Oracle ВІ Delivers. Delivers - це Web-засто-сунки, що дають змогу створити повідомлення і підписки для користувачів, вибирати опції доставки повідомлень шляхом створення індивідуальних облікових записів доставки. Наприклад, користувач може визначити спосіб доставки оповіщень на час своєї відсутності. В облікових записах опції доставки можуть змінюватися залежно від того, наскільки відправка повідомлення термінова і важлива. Повідомлення можуть надсилатися окремим особам або групам. Користувачі можуть зберігати аналітичні запити, створені в Answers, планувати їх автоматичну генерацію, встановлювати граничні величини показників і вказувати осіб, яких необхідно повідомити у випадку, якщо ці граничні величини будуть занадто великі.

Oracle ВІ Delivers дає можливість бізнесменам одержувати повідомлення і попереджувальні повідомлення, здійснювати моніторинг процесів в організації, і швидко та ефективно ухвалювати рішення.

Функціями Oracle ВІ Delivers є:

1) підтримання щодо створення і підписки повідомлень: Oracle ВІ Delivers представляє інтуїтивний механізм, що допомагає бізнес-користувачам створювати, публікувати і підписуватися на повідомлення й умовні оповіщення. Користувачі можуть вибирати і планувати публікацію та доставку звітів для себе через відповідні канали. Вони можуть визначати умови оповіщення на основі граничних величин даних за певними аналітичними заходами;

2) використання автоматичних програм оповіщення: крім цього Oracle ВІ Delivers дає можливість будь-якому користувачеві (не тільки адміністраторам) дуже легко визначати свої власні процеси за допомогою автоматичних програм, які моні-торять за встановлюваними користувачем умовами або граничними величинами, і повідомляти користувача;

3) підтримання комбінованих/складних умов: Oracle ВІ Delivers дає змогу користувачам створювати автоматичні програми спостереження за дуже складними умовами, що поєднують часові умови з даними, які визначаються чи поступають у реальному часі, а також раніше одержаними даними.

Користувачі можуть персоналізувати отримання повідомлень за певним каналом (електронна пошта, пейджер, портативний комп'ютер, телефонний дзвінок) у будь-який час доби або день тижня. Підписку на індивідуальні повідомлення можна надбудувати за обліковими записами.

Oracle ВІ Delivers і Oracle BPEL Process Manager

Oracle ВІ Delivers також може бути конфігурований для взаємодії з Oracle BPEL Process Manager - провідним галузевим рішенням з управління бізнес-процесами Oracle. Бізнес-користувач може організовувати процес корпоративного документообігу, що визначається в Oracle BPEL Process Manager, у відповідь на оповіщення Oracle ВІ Delivers. Oracle ВІ Delivers може також взаємодіяти з іншими системами організації корпоративного документообігу у відповідь на отримання повідомлення.

Oracle ВІ Office Plug-In
Oracle ВІ Disconnected Analytics
Oracle Analytics Adapters
Високоефективна архітектура Oracle ВІ Server
Високоефективне використання ресурсів даних та їх агрегація
Використання можливостей баз даних
Організація пулу з'єднань
Багатократне використання запитів і кешування
Архітектура MicroStrategy
OLAP-системи
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru