Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.22. Енергія форми

Використання хреста життя. Форма хреста життя (мал. 32) випромінює хвилю, частота якої ідентична випромінюванню здорових клітин людини чи тварини. Єгиптяни використовували його як талісман. Чоловік повинен був тримати його зверху за кільце в правій руці, а жінка - в лівій. Цей же хрест міг шкодити, якщо його тримати в протилежній руці чи за ручку.

Дослідження О. Хепфнера [1989] показало - форма хреста збільшує концентрацію від'ємних аероіонів в оточуючому його просторі. Спостережено, що розміщення шести хрестів висотою 12 см чи їх фотографій на стінах житлової кімнати через декілька годин викликає збільшення кількості від'ємно заряджених іонів у повітрі (до рівня морського чи гірського).

Графічні форми. Кожен намальований знак випромінює. Для того, щоб виникло випромінювання потрібно накреслити лінію під певним кутом. Накреслена від руки лінія тільки здається прямою, а збільшення, наприклад, на екрані комп'ютера показує, що це зигзах, хвиля. Тому і випромінюється енергія. Букви і знаки мають не лише символічну форму, вони ще і випромінюють ту енергію, яку виражає їх форма.

Магічні знаки. Амулети. Талісмани

Предмети і символи, наповнені дивною силою, здавна використовуються людьми в магічних і релігійних дійствах. Для того, щоб відгородити себе від страхів, підняти рівень своїх можливостей "давні люди" користувалися підтримкою Вищих Сил. І магія, і релігія використовують для своїх потреб як предмети, наділені надприродною силою, так і деяку "графічну символіку".

Встановлено, що емблеми, певні числа чи орнаменти володіють потужним випромінюванням. Виходячи з цього, зрозумілим є носіння емблем, знаків і татуювань в певних таємних об'єднаннях. Ці значки, ордени і медалі - як і всі однакові об'єкти, предмети, об'єднані єдиною інформаційною сіткою, незалежно чи людина усвідомлює це, чи ні. Всі, хто використовують цю традицію, розуміють її суть, як реальний спосіб інформаційного об'єднання людей, які носять ці знаки, адже так вони створюють своєрідну "батарею", формують особливий еґрегор, що відіграє роль піраміди.

Талісмани концентрують в собі могутню енергію, але без віри в його силу життєва енергія не виявиться. Лише повіривши в чудодійні властивості талісмана, ви можете забезпечити собі його захист. Недовіра робить речі інертними - в такому випадку ви обділяєте себе.

Символіка може бути направляючою, забороняючою і дозволяючою.

Людина вибирає медальйон із потрібною їй інформацією, ставить там свої ініціали і рік народження, носить його при собі, оберігає від сторонніх очей, і подумки 2-3 рази в день згадує його цілеспрямовану інформацію: це концентрує думку в потрібному напрямку і допомагає приймати правильне рішення для досягнення бажаного (А. Федорченко).

Якщо ви постійно виконуєте основний принцип справедливості, потрібний вам результат не забариться.

На основі випромінювання малюнків було розроблено біоенер-гоінформаційні модулі Р. Шакаєва [Н. Ю. Ремізова-Бабушкіна, 2000].

Наводимо деякі з них.

Біоенергоінформаційний модуль "Айнажол" (мал. 33) використовується для оздоровлення очей, на це і розрахована його

інформація. Можна покласти синтезатор на очі і полежати розслаблено 15-30 хв. на день.

Біоенергоінформаційний модуль "Мудрість" (мал. 34) належить до класу модулів-синтезаторів. Він поліпшує пам'ять, загострює увагу, активізує інтелектуальні здібності людини. У фізіологічному стані попереджує алергічні явища. Знімає головну біль: достатньо прикласти модуль до будь-якої частини голови, і через 20-ЗО хв. біль щезне.

Корисно за допомогою модуля заряджати фрукти, овочі, взагалі різні продукти харчування.

Модуль можна прикріпити, із внутрішньої сторони головного убору і свіжість думки, яскравість сприйняття, багатство уяви, щоденний захист від різних хворіб вам забезпечений.

Біоенергоінформаційний модуль "Чародій-маг" (мал. 35). Цей модуль сприяє розвитку в людини інтуїції, екстрасенсорних і мисленнєвих здібностей. Поліпшує взаємозв'язок людини з природою, гармонізує творчі процеси, підживлює організм енергією, добре захищає від просторових шкідливих потоків і злих думок.

Біоенергоінформаційний модуль "Лілія Життя" (мал. 36) створений для того, щоб захистити людину від енергетичних вибухів довкілля та аномальних радіоактивних випромінювань. Його можна використовувати для загального енергетичного відновлення організму. Ефект впливу буде сильнішим, якщо цей та інші модулі виготовляти вручну, а не за допомогою комп'ютера.

Випромінювання цікавих форм

Призначення модулів Шакаєва: оздоровлення організму, зарядка води, очищення енергетичних каналів організму, лікування очей, омолодження, енергоінформаційний захист, усунення геопатогенних зон, оздоровлення і захист тварин. Модулі допоможуть вам зберегти бадьорість, здоров'я і довголіття. Більш детально про модулі читайте у книзі "Биоэнергоинформационные оздоровительные модули Р. Шакаєва" [Н. Ю. Ремізова-Бабушкіна, 2000].

4.23. Гречана луска - природний акумулятор біологічної енергії

Луска гречки - природний акумулятор біологічної енергії, тому що:

- напівкристалічна структура білка підсилює енергетичний потенціал цього злаку;

- тетраедрична форма луски гречки забезпечує постійні повітряні потоки, здатність виробів (подушки, валики...) приймати рельєф будь-якої частини тіла, м'який точковий ефект, низьку теплопровідність, що сприяє акумуляції фізіологічного тепла організму людини.

Це призводить до:

- активізації енергетичних каналів організму людини;

- стабілізації роботи нервової, кровоносної та лімфатичної систем;

- регенерації шкірного покриву;

- підтримки активності м'язів і опорно-рухової системи;

- розкриття дихальних шляхів.

Це забезпечує:

- зняття запальних і застійних явищ, після ревматичних уражень:

- реабілітацію після загального перевтомлення, функціонального перенапруження верхніх і нижніх кінцівок;

- стабілізацію нервової системи: захворювання периферійних нервів, нервових корінців і сплетінь, порушення сну;

- покращення діяльності внутрішніх органів: нирок, чоловічих і жіночих тазових органів, зокрема, лікування геморою, простатиту, збільшення чоловічої потенції;

- стабілізацію кров'яного тиску.

Фірма "Санті" випускає довговічні вироби з наповнювачем на основі луски гречки (активованої певним чином): подушки, валики, матраци, ковдри, сидіння, чохли для крісел (офісних та автомобільних), пояси, вістюлки "БЕМА", комірчики, жилети та інші спецвироби.

Магічні знаки. Амулети. Талісмани
Випромінювання цікавих форм
4.23. Гречана луска - природний акумулятор біологічної енергії
Розділ 5. ПІРАМІДИ ЯК СПОЛУЧНА ЛАНКА МІЖ ЗЕМЛЕЮ І КОСМОСОМ: ТОРЖЕСТВО ЕНЕРГОІНФОРМАЦІЙНОГО ОБМІНУ
5.1. По лі функціональне призначення енергетики пірамід
5.2. Піраміди, які співають
5.3. Піраміди - "машини часу"
5.4. Цікаве про піраміди
5.5. Виготовлення домашніх пірамід
Феномен пірамідальних конструкцій
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru