Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.7. Енергетика житла

Наше житло - це простір, наповнений різною енергією, яка с джерелом існування людини. І якщо енергоінформаційна структура житла подібна до енергоінформаційної структури людини, яка в ньому живе, виникає відчуття комфорту, любові, бажання жити і творити...

Енергоінформаційна структура житла - це його невидимі енергетичні лінії, які пронизують весь простір дому від неорганічного до органічного світу і навпаки.

Пригадаймо, в яких приміщеннях ми живемо? Наші будинки і квартири мають прямокутну форму, яка сприяє нагромадженню негативної енергії в кутах. В багатоповерхових будинках на рівні енергоінформаційних полів відбувається перерозподіл і проектування полів сусідів один на одного. З точки зору інформаційних процесів відома англійська приказка "Мій дім - моя фортеця** не працює. Якщо ваш сусід алкоголік чи хворий шизофренією, його негативне поле проектується й на ваше житло і може створити негативний інформаційний фон. Малювання чи розміщення хрестів на стінах допомагає трансформувати негативну енергію в позитивну. Хрест був даний людям як знак відповідальності, з'єднання земного і небесного, а також як символ трансформації.

Зустрічаються люди, чутливі до біополів людей, які їх оточують. Вони відчувають своїм тілом біль і нездужання сусідів у кінотеатрі, на зборах, в транспорті. Таким людям можна запропонувати спосіб гармонійного перебування в будь-якій компанії з одночасним оздоровленням довкілля. Серед корекційних технологій найчастіше використовують метод Рейки.

Будь-яке житло наповнене великою кількістю неживих предметів (меблі, книги, килими, картини...), які мають свою енергетику і роблять свій вклад у енергетичний фонд будинку, іноді навіть дуже суттєвий. Наприклад, диван, ліжко чи кушетка можуть бути насичені інформацією людини, яка помирає з певними емоціями: біль, страх, відчай... У близьких людей від цього виникає нервозність, безсилля, розгубленість, апатія, які також насичують житло негативною енергетикою.

Енергополе приміщень, місцевості, де людина живе, працює, вчиться чи відпочиває, повинно не шкодити, а навпаки, підсилювати енергетику людини, створювати життєвий комфорт, підвищувати її працездатність і, зокрема, здатність до навчання.

Енергетика будинку залежить від матеріалів і форми. Найпридатнішим екологічно є дерево. Правильно підібрана порода якнайкраще співіснує з енергетикою людини, вирівнює її і підживлює. Далі йде червона цегла, тільки потрібно врахувати її поляризованість в геомагнітному полі Землі. Будинки (старої забудови) з такої поляризованої цегли поглинали енергію з вулиці й випромінювали в приміщення, що створювало енергетично насичені зони, необхідні для нормальної життєдіяльності людей. Сьогодні такий досвід втрачено, оскільки на цеглі не ставиться клеймо і її поляризацію можуть визначити тільки фахівці з радіестезії (в кадастрі професій України вже є оператор і майстер біолокації - передбачаються перспективи на майбутнє).

Дуже поганими в енергетичному розумінні є блочні і панельні будинки та біла цегла. Силікатна цегла випромінює низькі частоти і створює патогенну зону, яка негативно впливає на біополе людини. Звідси хвороби, поганий настрій. Дітям, які перебувають у таких будинках, важко думати і вчитись.

Велике значення має також і те, якими матеріалами і якого кольору проведені роботи всередині приміщення. Слід пам'ятати, що великий частотний (кольоровий) дисбаланс між випромінюваннями квартири і біополем її господаря пригнічує, нищить другого.

Всередині квартир і будинків негативний вплив сітки Хартмана чи геопатогенної зони посилюють оточуючі предмети і речі. До них належать меблі та підлога з поліефірним покриттям, лінолеум та інші синтетичні вироби, кришталь, електроприлади.

Здоров'я значною мірою залежить від вашого біополя, на яке впливають поля предметів, що оточують вас, тому їх слід підбирати і розташовувати таким чином, щоб не руйнувати власне біополе [Я. Божик, 1993].

У цивілізованому світі велику увагу приділяють негативному впливові на здоров'я геопатогенного і електромагнітного випромінювань. Без дослідження оператора біолокації не обходиться жодне виробництво, не починають будувати будинок чи приміщення для тварин, садити дерево, тому що воно може принести малий і шкідливий для здоров'я врожай.

Розглядаючи енергетику предметів, які зроблено людьми, слід зауважити, що особливі вібраційні енергії створюються формами і пропорціями предметів і значно менше залежать від матеріалу, з якого вони виготовлені. Енергетичними є також і різні символи, виткані на тканині, надруковані на папері чи викарбувані на металі. Високий рівень їх енергетики може зберігатися багато століть.

Велике значення мають меблі у квартирі. Старі меблі (довоєнного виробництва) зроблені за правилом "золотого перетину", який разом із якісними матеріалами забезпечує необхідну гаму частот, що випромінюються.

Для життєдіяльності людського організму за санітарно-гігієнічними нормами у приміщенні повинна бути певна кількість позитивно і негативно заряджених аероіонів, а у патогенних зонах їх є мало.

Кришталь і скловироби, крім естетичної дисгармонії, викликають і енергетичну. Інтерференція випромінювань створює патогенну зону, яка охоплює і сусідні кімнати. Щоб запобігти цьому, слід у кожен келих чи вазу покласти по дві квасолини або по два горішки, монетки чи ґудзики, тоді скловироби випадають із взаємного резонансу. Шибку серванта слід додатково завішувати двома тканинами - вовняною та лляною. Це створює хороший екран і блокує патогенне випромінювання.

Якщо енергетика в домі позитивна, то повільніше висихає розлита вода, довго не в'януть зрізані квіти, металеві предмети холодніші, дерев'яні трохи тепліші...

У місцях з поганою енергетикою радіоприймач краще приймає короткі хвилі, швидше скисає молоко й охолоджується гаряча вода.

У добрих місцях завжди рівно і високо стоїть полум'я свічки, в негативних - свічка коптить, вогник у неї слабкий. В будинок, де все добре, собака входить впевнено, вільно і зразу ж лягає в одному з добрих кутів (тут добре поставити ліжко).

Енергетичні плями в кімнаті можна перевірити також за допомогою рамки: в позитивних місцях вона буде крутитись за годинниковою стрілкою, а в негативних - проти. Можна перевірити житло також за допомогою біоенергетичного вагаделка.

Корисними для дому є тварини, особливо кішка. її навіть корисно брати до ліжка, бо вона прекрасно знімає негативну енергетику.

Великий вклад у формування енергоінформаційної структури будинку вносять рослини.

Корисними рослинами є кактус, японський клен, герань, мох, традесканція. Традесканція - прекрасний індикатор. По ній можна визначити обстановку у вашому домі.

Кактус може збирати негативну енергетику і переробляти її на позитивну.

Прекрасно збирає енергетичне сміття червона герань (у період цвітіння).

Шкідливими (енергетичні вампіри) для дому є монстера, кипарис, туя, хатні помідорчики, перчики... Особливо небезпечними для здоров'я є монстера (вночі з величезних листків викидає велику кількість вуглекислого газу, багато негативної енергії) і фікус.

Слід пам'ятати, що кожна рослина звикла до своєї екологічної ніші в певному регіоні Землі. Кактуси, фікуси, олеандри, орхідеї, пальми та багато інших видів прижились у наших квартирах. У своєму регіоні вони були гармонійними складовими енергетичного та екологічного балансу. У наших квартирах цим квітам бракує енергетики, тому вони поповнюють її за рахунок людей. Низький тонус, головний біль, хвороби - результат присутності такого "товариша" по квартирі. До патогенних рослин не входить алое. Воно гармонійно адаптувалося у новому для себе регіоні і стало незамінним лікарським засобом.

Обережно ставтесь до квітів, які приносите додому в урочисті дні. Зокрема, енергетика польових квітів - фіалок, ромашок - здоровіша, ніж інших (троянди, тюльпани), вона є цілющою і впливає на людину заспокійливо.

У природі існує багато утворень, які мають дуже великий позитивний заряд: пісковик, оброблений мармур. Від'ємну енергію несуть деяке коштовне каміння, граніт, кварц. Величезним джерелом позитивної енергії є вогонь. Вважається, що непарна кількість вогнів, яка використовується в різних культурах, доповнює один одного і створює сприятливе позитивне середовище.

Енергетику житла (будинку) можна дещо підкорегувати [А. Се-менова, 1998]. В негативних місцях з сильною активністю поставте невеликі кусочки осики, берези, ялиці чи дуба - дерево вбере більшу частину негативних флюїдів, а клен, черемха, горобина і ялівець можуть перетворювати негативну енергію в позитивну. Універсальними пастками для негативної енергетики є тополя, липа, сосна - вони заберуть зайву і додадуть потрібної енергії в енергоструктуру вашого житла. Обережним треба бути з шовковицею, буком, які іноді можуть притягувати до житла не дуже добрі енергетичні субстанції.

Слабкий негативний вплив земних випромінювань можна вивести з житла з водою: на негативні плями поставте посудину з водою (чим більша пляма, тим більше води) на ніч, а вранці винесіть надвір і розлийте тонким шаром, щоб вона швидше випарувалась. Сильний негатив можна зняти водою, в яку опущено срібну монету або яйце (живе, запліднене). Можна сире яйце покатати по нечистих плямах (з країв до центру) і закопати в землю.

У своєму житлі ви повинні створити для себе і дітей сприятливі умови для активного і корисного засвоєння життєдайної енергії, замінити нею погану енергію, яка руйнує ваше здоров'я і психіку.

У кожному житлі можна створити лікувальний енергетичний куточок. Для цього віднайдіть позитивну ділянку в квартирі (краще на сонячному місці). Помістіть сюди рослину, яка генерує позитивну енергію і шматок дерева, який всмоктує негативну. Сядьте так, щоб світло падало зліва. Справа і попереду розмістіть рослину-генератор, а за спиною у вас нехай знаходиться дерево-поглинач. В позитивному місці може стояти чи висіти який-не-будь виріб жовто-зелених тонів (килим, натюрморт). Через деякий час кусок дерева-поглинача спаліть (на вогонь не дивіться).

Всі речі, які знаходяться в будинках: меблі, електропобутові прилади, одяг, можуть нагромаджувати у своєму полі агресивну інформацію своїх господарів і негативно впливати на людей, котрі випадково покористувалися цими предметами.

Відомо, що погано впливають на людину гострі кути стола чи інших предметів домашнього інтер'єру. Існує метод заспокоєння дітей - ставити їх у куток кімнати. Через 1-2 хв. дитині дозволяють вийти з місця покарання, і її пустощі минають. А пояснюється це так: коли збуджену дитину ставлять в кут кімнати, то нагромаджена негативна енергія витягується через нього назовні.

Організм дитини наче очищується, скидає в кут негативну енергію. Краще, щоб очищуючий кут був направлений назовні, а не в сусідню кімнату чи коридор.

Важливим для захисту будинку є не дати його енергетичному потенціалу зменшитись, а будь-які відвідини поганих чи обтяжених негараздами і хворобами людей, будуть відволікати на себе частину енергетичного поля будинку. Будинок почне заповнюватися темною енергетикою, яка провокує нещасні випадки, хвороби, катастрофи. Який вихід? Не впускати у дім тих, хто несе погану інформацію, не брати подарунків у людей хворих чи нещасних. Не мати із такими відвідувачами ніяких справ. Коли погана людина пішла геть - запаліть церковну свічку.

Не можна таким людям нічого дарувати. Не можна позичати ніяких речей, бо хороша річ повернеться просякнута поганою енергетикою. А коли серед ваших знайомих чи родичів є люди, у яких всі справи, за що б вони не бралися, йдуть погано - постарайтесь якомога рідше спілкуватися з ними, тому що будь-який контакт з такими енергетично розбалансованими особистостями нанесе удар по вашій енергосистемі.

Не лише плітки приносять у ваш дім руйнівну інформацію. Такий же результат дає перегляд телевізійних програм, які несуть негативну інформацію. Фільми також володіють негативною енергетикою, а "мильні опери" - це досконалий вид від'ємної інформації, яка нам не лише чужа, але й категорично протипоказана. "Мильні опери" засмічують свідомість непотрібною інформацією, примушують не лише витрачати власний час, але й викликають якісь почуття, прив'язують глядача до неіснуючого світу. Він починає "працювати" на вакуум, перекачує в нього власну енергію... і руйнує енергетику власного дому.

Українському менталітету не властивий високий ступінь агресивності, тому в генетичній пам'яті українського народу не закладено засобів захисту психіки від агресії, спровокованої телесеріалами. Через це чужа псевдокультура справляє на нас і наших дітей значно більший вплив, ніж на людей західних країн. Встановлено, що якщо упродовж тривалого часу в пам'яті відкладаються лише образи ненависті та насильства (із телеекранів), то, в кращому випадку, це відіб'ється на наших сновидіннях, у гіршому - може зробити нас рабами цих образів. І що меншою є наша захищеність, що вразливішою - психіка, то швидше ми стаємо маріонетками.

Після рекламної паузи бажано відпочити, щоб хоч як-небудь відновити порушене енергетичне поле. А ще краще рекламу не дивитись, тому що вона не тільки відтягує корисну енергетику, але й оголює захисний купол нашого дому.

Коли немає згоди між людиною і будинком, в якому вона живе, нічого доброго не станеться. Будинок, як будь-яка цілісна енергоінформаційна структура, зразу ж реагує на зміни вашої енергетики.

Якщо ж ви повернулись додому роздратовані, клянете начальника, то у світлу атмосферу помешкання вклинюється нечиста згубна пляма. А якщо злість зростає з дня у день, тоді дім карає господаря. Тому вдома (у квартирі, будинку) потрібно підтримувати хорошу енергетику, турбуватись про чистоту не лише в справах, але і не думати про погане. Якщо ж ви задоволені собою і чоловіком, і дітьми, і домом, відчуваєте лише глибоку постійну радість, - ніякої дисгармонії не може бути. В хорошому домі і стіни допомагають жити.

Від нас залежить, який дім у нас, - добрий помічник чи злий слуга, сповнений обурення через поведінку господаря. Не можна в чистий надійний дім тягнути із зовнішнього світу злість і незадоволення. Якщо день невдалий, постарайтесь по дорозі додому розсіяти негативну енергетику. Як це зробити?

Уявіть собі, що вся ваша злість, незадоволення і образа змотані в клубок, як нитки. Йдучи додому, тримайте цей клубок перед собою і скидайте з нього погану енергетику на дерева чи стовпи доти, поки в клубку не залишиться жодного витка. Потім поверніться назад і скажіть: "Перетворись, зла енергіє, в добру".

Таким чином, наш дім - це не тільки місце, де ми живемо (місце паспортної прописки). Це власний мікросвіт, де завжди добре, де можна сховатись від негоди, одержати бажаний перепочинок, зібратись із силами, пережити важкі часи.

Зрозуміло, що дім повинен бути місцем, де людина знаходитиме все необхідне для життя, боротьби і перемог.

Повернувшись додому, скажіть: "Привіт, Доме! От я і повернувся...".

У власному домі (квартирі) ви можете відкрити Богу всі свої потаємні думки. Багато сучасних людей почувають себе в церкві незручно, бо не привчені відвідувати храм. Але вдома, у повній безпеці, ви сміливо відкриваєте потаємні думки, розповідаєте Богу про всі труднощі і страхи. Помолившись, ви не тільки відчуєте полегкість у тілі, але і будете краще думати, менше помилятись у щоденних вчинках.

Створивши вдома куток, присвячений Богу, навчившись будувати власний дух за образом і подобою Божою, ви зміцните і захистите рідне житло, зможете створити і закріпити його позитивну енергоінформаційну структуру. Тепер ваш домашній затишок ніщо не зможе похитнути, його облагороджує проміння істини, добра і справедливості, і ніякі темні сили не зруйнують цієї гармонії.

4.8. Позитивний вплив церкви
4.9. Енергоінформаційне поле дзеркала
4.10. Ризик чатує у власній домівці
4.11. Як вибрати добре місце в квартирі для навчання, праці та відпочинку (сну)
4.12. Способи блокування шкідливих земних випромінювань
Методи захисту від геопатогенного впливу і його нейтралізації
4.13. Вода - регулятор енергоінформаційного обміну
Корекція енергетичної пам'яті води
Погодинна енергетика води
4.14. Високоенергетичні аероіони від "Люстри Чижевського"
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru