Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.13. Вода - регулятор енергоінформаційного обміну

Про унікальні властивості води відомо чимало. Зокрема, враховуючи можливі варіанти ізотопного складу водню ['Н, 2Н (о), 3Н (т) ] і кисню [13О, 14О,15О,16О, 17О,18О,19О, 20О], можна говорити про48 різновидів води. Із них 39 радіоактивні, а 9 стабільні: Н216О, Н217О, Н2 18О, НD16О, НD17O, HD18O, D216O, D217O, D218O.

Але ця кількість вод може значно збільшитись, якщо припустити існування надважких воднів 4Н, 5Н. Тоді кількість різновидів води зросте до 120. Розглядаючи властивості води маємо на увазі формулу Н216О.

З унікальних фізичних властивостей води пригадаємо високий дипольний момент (-1,87), тому на поверхні зануреної речовини міжатомні або міжмолекулярні сили слабшають у 80 раз. Така висока діелектрична проникливість із всіх речовин властива тільки для води. Якщо при замерзанні всі речовини зменшують свій об'єм, то вода (після -3,98 °С) збільшує його на 11%. Поверхневий натяг води (72,2 ерг/см2 при 20 °С) поступається лише ртуті. Тому у вільному падінні чи у вакуумі вода приймає форму кулі.

Вода, зокрема її активовані форми, має унікальні хімічні властивості. Загадковим є і те, що в активованій воді змінюється кінетика хімічних реакцій, що використовується при різних хімічних синтезах, затвердінні бетону тощо.

Ж. Бенвеністон і В. Сарчук встановили, що структура води залежить від того, з якими речовинами (чи їх випромінюванням) вона була в контакті. Так виник феномен "пам'яті води". У чому суть пам'яті води? Існують тільки гіпотези. У деяких країнах випускають ампули з водою, опроміненою довжиною хвиль відповідних ліків. "Рецепт запам'ятала вода" і передасть хворому організму відповідну інформацію (енергоінформаційний обмін) без побічних ефектів, які можуть викликати лікарські препарати, що вміщують різні домішки. Цікавими властивостями володіє тала, магнітна, озвучена і холодна кип'ячена вода. Зокрема магнітна вода розчиняє ниркові камені і накипи у парових котлах. Тала вода є причиною розквіту природи весною. Напування нею тварин і птахів підвищує їх продуктивність. Воду можна активувати як механічним, так і механіко-акустичним впливом.

Не повністю зрозуміло механізм дії "живої" і "мертвої" води, хоч їх ефект використовується на виробництві. Зокрема, під дією "живої" води швидше виліковуються кон'юнктивіти, деякі шкірні захворювання, трофічні виразки. Отже, проблема активації води є фізико-хімічною проблемою, і успішне її вивчення залежить від взаємної узгодженості в роботі спеціалістів різних областей знань і в першу чергу фізики, хімії й біології.

Вода приховує в собі безліч таємниць. Жодна інша речовина планети не досліджувалась так ретельно, як вода. Проте вчені констатують: немає на Землі менш вивченої речовини, ніж вода.

Для нас вода є дуже важливим складовим компонентом. Триденний людський зародок - ембріон - на 97 % складається із води. У новонароджених вже близько 80 % води від ваги тіла, а у дорослої людини - близько 65 %. Якщо б ми могли допомогти нашим клітинам підтримувати в них і довкола них правильний баланс і склад води, ми б змогли значно продовжити тривалість свого життя в фізичному тілі. У тілі 70 кг людини 45 кг води, в т. ч. ЗО % у міжклітинному просторі.

Тільки вода при нагріванні від 00 до плюс 4 °С з підвищенням температури зменшує свій об'єм, при цьому найвища густина одержується при плюс 4 °С. Якщо нагрівання продовжувати, то густина води починає зменшуватися, а об'єм збільшується, але не суттєво. В інтервалі температур від плюс 4 °С до плюс 100 °С густина зменшується всього на 4 %.

Якщо воду очистити від пилу, пухирців повітря, кристалів льоду й інших домішок, то її можна охолодити до мінус 70 °С і вона не замерзне. Такий ефект спостерігається, коли воду помістити у піраміду. При цьому її об'єм буде збільшуватись. Але якщо злегка трусонути таку воду чи кинути в неї льодинку, вона миттєво перетвориться в лід, а температура підніметься до 0 °С.

Якщо очищену воду нагрівати, вона закипить не при плюс 100 °С, а при плюс 150 °С. Але якщо у посудину з такою водою, нагрітою, наприклад, до плюс 130 °С, внести пухирці повітря, то вона відразу ж закипить, а температура впаде до плюс 100 °С.

Вода володіє великою проникливістю. Вона може текти капілярами, тоншими за людську волосину. Очищена вода замерзає і при мінус ЗО °С, стає в'язкою, як вазелін, і важчою за звичайну воду у півтора рази. При мінус 70 °С вона замерзає, але перетворюється не у лід, а в скловидне тіло.

Воду можна зробити "слизькою" за допомогою невеликої кількості розчинного полімеру політеку (окису поліетилену). Така вода тече по трубах утричі швидше. Воду можна зробити "сухою", якщо обробити її кремнієвою кислотою (10 % від повного об'єму води) і струснути. Вона перетвориться на дрібні кульки і відразу вкриється тонкою плівкою кремнієвої кислоти. "Суха" вода має вигляд муки чи пудри.

Сильний вплив на поведінку води має тиск. З його підвищенням температура кипіння підвищується, а із зменшенням - зменшується. Температура замерзання води із підвищенням тиску знижується аж до 2200 атмосфер, а при його подальшому підвищенні - починає зріджуватися. Цікавим є і те, що пари води за умови високого тиску можна нагрівати до 3000 °С і більше, при цьому молекула води Н"0 зберігає свою цілісність! Вона не розпадається на окремі атоми водню і кисню. А це означає, що вода, дійсно, в пароподібному і розжареному стані, може існувати в атмосфері зірок.

Не лише від води, але й від льоду можна чекати різних цікавих несподіванок. За умови високого тиску він перетворюється в суперлід, який не тане при температурі вище плюс 100 °С, а лід, який одержано при тискові 32 000 атмосфер, починає танути лише при температурі +192 °С...

Корекція енергетичної пам'яті води
Погодинна енергетика води
4.14. Високоенергетичні аероіони від "Люстри Чижевського"
4.15. Особливості взаємодії електромагнітних полів з біооб'єктами
4.16. Використання енергетики коштовних каменів для стимуляції здоров'я та інтелекту
Програмування кристалів
4.17. Енергоінформаційні проекції
4.18. Енергія думки матеріалізується. Фантом
4.20. Дематеріалізація
4.21. Магія та енергетика символів
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru