Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 6.3. Ідеальний енергоінформаційний обмін

Все у Всесвіті пов'язано між собою. Між його елементами відбувається постійний обмін інформацією, який, здавалося б, потребує значної затрати часу. Але в цьому немає необхідності, якщо припустити, що Всесвіт побудований за голографічним принципом. Адже в кожному елементі Всесвіту є повна інформація про весь Всесвіт, отже передавати її немає необхідності. Такими елементами може бути людина, курка, камінь, атом... Інформацію про довкілля, яка є в кожному, навіть найменшому елементі, називають інформаційним полем Всесвіту (ШВ). Е. Мулдашев [2003] висуває гіпотезу безтілесної голографічної форми життя на Землі.

Припустимо, що підсвідомість людини і ШВ є своєрідними сполученими посудинами. Все, що є в ШВ, є і в підсвідомості кожного з нас, але, переважно у звичайних людей, інформаційний канал, що з'єднує підсвідомість і свідомість, є заблокованим. Якщо з будь-яких причин "затулка" не ідеально прикриває цей канал, то у свідомість людини може надходити інформація з підсвідомості, а значить з ШВ. Така людина є ясновидцем і ніхто не може пояснити, як це відбувається. Деякі пророки чують голоси, інші бачать складні картини, треті спостерігають символи. Врешті решт - усе це інформація з ШВ. У неординарних людей здатність черпати дані з підсвідомості покращується при певних умовах, близьких до стресових. Цьому ж сприяє тривалий піст чи посилена концентрація уваги на конкретному питанні. Так було з Жан-ною д'Арк, яка чула голоси.

Можна вжити вислів "Світовий розум", хоч суть в тому, що вищеназване поле всюдисуще, всевидюще і всесильне (всі події у Всесвіті відбуваються за інформаційним сигналом). Ю. А. Мізін та Ю. Г. Мізін вказали у книзі "Бог, душа, безсмертя", що ці властивості ШВ повністю збігаються з властивістю Бога. Тому можна сказати, що сучасна наука поступово змінює уявлення про будову світу, в якому ми живемо. Отже, у Всесвіті є об'єктивна інформація про минуле, сучасне і майбутнє, яка поступає до людей, що відчувають її і є ретрансляторами. Не має сумніву, що такі люди з'являються серед нас не випадково, один раз у сотні років, вони мають місію передачі конкретної інформації від Бога до людства. Неординарні люди мають такий талант від народження

(одна півкуля мозку гіпертрофована порівняно з іншою) чи внаслідок перенесеного стресу (електрошок, падіння, хвороба).

Всі засновники релігій мали хоча б короткочасний зв'язок з ІПВ. І справа не лише в істинах, правилах і приписах, які ставали основою вчень, а в дусі, в тому каналі, через який поступила істина від пасіонарія. Цей інформаційно-енергетичний потік і е рушійною силою тої чи іншої релігії, від нього залежить її поширеність, тривалість існування, могутність. Цей потік захоплює людей, перетворюючи їх на віруючих і вони йдуть за віру з радістю на будь-які страждання чи смерть.

То що ж є правильним - норма чи відхилення від неї? Згадаймо нормальне розподілення Гауса. В цьому випадку психіка талановитих людей і геніїв є патологічною, оскільки їх меншість. Отже, ненормальними є ті, які збагачують наш духовний світ (музика, література, образотворчість, релігія), але без них людство перестало б бути людяним і перетворилось би в натовп морально сліпих і глухих істот. Генії потрібні нам, щоб передати загалові інформацію від Бога чи Світового Розуму, а ми потрібні їм, щоб сприймати її.

Кожен з нас є лише частинкою реального Всесвіту. Всі ми - зубці на стержнях космічного механізму, в якому немає випадковості. Тому, виявивши у себе особливі здібності в будь-якій галузі, необхідно задуматися для якого завдання вони нам дані.

Вчені встановили, що у кожної людини є своя форма-голограма, яка вміщує усю інформацію про особистість, її майбутнє і минуле, що передувало появі цього суб'єкта на світ (те, що називається "пам'ять предків"). Ця інформація може позитивно чи негативно впливати на долю людини ("до дев'ятого коліна"). Тому кожен повинен задуматися, який спадок залишає він нащадкам. Все, що було нечесним і ганебним у вашому житті неодмінно відіб'ється на дітях або на внуках...

Отже, вся інформація про справи і думки людини поступає в інформаційне поле Всесвіту і стає доступною всім. Дії і думки людини зміцнюють чи послаблюють якість навколишнього середовища. Творячи зло, людина збільшує від'ємну енергію, "засмічує" довкілля і навпаки. Біополе істоти змінюється залежно від її стану, наприклад, під час молитви воно збільшується у декілька разів. У правилах Порфирія Іванова діє категорична вимога бажати усім добра, здоров'я і благополуччя, не викликаючи дисонансу, який врешті, безумовно, бумерангом повернеться до вас.

Думка людини народжується за межами фізичного тіла. Будь-яка творча думка, ідея не є усвідомленою маніпуляцією, логічною дією, ми "виловлюємо" її з ІПВ - всі черпають з єдиного джерела. Талант - це здатність черпати музику, образи, наукові ідеї. Справжній талант нічого не придумує, він лише фіксує те, на що налаштована його "антена", тому і побутують такі вислови, як "музикант від Бога" тощо. Істинна наука походить звідти ж, ідеї і гіпотези "літають в повітрі", їх не завжди можна вивести на основі логіки та формул.

Є ще один механізм, який забезпечує енергоінформаційний обмін у Всесвіті. Кожній частинці приписано рухатись в певному напрямку, поменше проявляти ініціативи і не намагатись покращити цей механізм, а пристосуватись до нього.

Перше правило духовного лікування полягає у звільненні від усього негативного, в т. ч. страху. "Людина, - пише вчений Вуд, - позначена печаткою страху ще до народження: вона виховується в страху, все її життя підпорядковане страху хвороби і смерті. Таким чином дух її за кріпач ений, обмежений і пригнічений. А тіло її не більше, ніж відображення духу. Подумайте і про мільйони наших предків, що жили під гнітом такого ж жахіття! Як ми при цьому ще є здоровими? Лише божественна любов, божественна енергія життя, що з'являються в нашій душі невідомим чином, можуть протистояти цьому величезному океану скорботи!"

Отже, творіть добро і не робіть зла.

Думки - реальні речі. І якщо вони будуть зосереджені на здоров'ї, юності, силі, успіху - ви їх неодмінно здобудете, навіть не зауваживши, як це трапилось. Кожна людина має можливість віднайти шлях до досконалості. Навпаки, страх і похмурі та егоїстичні думки ведуть її до загибелі.

ХАРЧОВІ ДОБАВКИ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ
ДОДАТКИ
Поради, які сприяють оздоровленню і стимулюють навчання
Теми для наукових досліджень з енергоінформаційного обміну
1. Навколишнє середовище
2. Музика - це щось більше, ніж емоції
3. Ароматичні речовини не тільки пахнуть...
4. Використання кольору для служіння людині
ПІДСУМКИ І ПЕРСПЕКТИВИ
ЛІТЕРАТУРА
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru