Організація та планування діяльності туристичних підприємств - Мальська М.П. -

ПЕРЕДМОВА
Розділ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА ЙОГО МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ
1.1. РЕСТОРАННЕ ГОСПОДАРСТВО ЯК СКЛАДОВА ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
1.1.1. Ресторанне господарство, його місце в індустрії гостинності та тенденції розвитку
1.1.2. Комплекс послуг закладів ресторанного господарства
1.1.3. Класифікація закладів ресторанного господарства
Типи закладів ресторанного господарства
1.1.4. Вимоги до закладів ресторанного господарства
1.1.5. Мережа закладів ресторанного господарства та її розміщення
1.2. ПРИМІЩЕННЯ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОЦЕСУ ОБСЛУГОВУВАННЯ
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru