Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.5.2. Гармонізація за енергетичними чакрами

Гармонія двох людей за енергетичними чакрами - це гармонія одвічних життєвих сил.

Принцип Статі - це принцип єдності, в результаті якого народжується новий прояв нескінченності Всесвіту. Так, в хімії дві речовини, взаємодіючи одна із одною, утворюють третю, нову речовину. Наприклад, кисень і водень - воду, кислоти із металами - солі. Проте не всі речовини вступають в реакцію одна із одною. Тут діє принцип відповідності.

Принцип Статі - це принцип народження нового життя, нової вібрації, принцип створення. В світі флори лише відповідні одна одній рослини можна схрещувати. Так само і в світі тварин. Серед людей принцип Статі діє не лише в сексуальній сфері, але й в сфері творчості.

Якщо група людей об'єднується для вирішення наукової проблеми, між ними діє принцип Статі - принцип активного обміну енергіями з метою взаємостимуляції мисленнєвих процесів задля єдиної мети.

Цей принцип - обов'язкова умова розвитку. У стосунках чоловіка і жінки принцип Статі передбачає гармонійну єдність з ме тою розвитку обох особистостей, у результаті чого зберігається і зміцнюється гармонія світу і з'являється нове життя.

Можна умовно сказати, що Сім'я - це нова речовина, яка виникла в результаті з'єднання двох. Вона покликана бути стійким з'єднанням, яке гармонійно вписується в еволюцію світу.

Для того, щоб принцип Статі одержав ідеальне втілення у стосунках чоловіка і жінки, між ними необхідна гармонія за сімома параметрами [Ель Тот, 2003].

Розглянемо характеристику чакр під відповідним кутом зору - гармонізація між людьми.

Муладхара-чакра провідна характеристика людини. Коли вібрації гармонійно зберігаються, після декількахвилинного спілкування з іншою людиною можна зрозуміти, що поряд близька, розуміюча тебе особа. Іноді досить одного погляду, щоб розум зафіксував: ми дуже подібні. За збігом цієї вібрації ми шукаємо не лише коханих, але й ділових партнерів, друзів, співробітників. Цей збіг є необхідною умовою довгої, плідної співпраці і психологічної сумісності. Збіг не мусить бути повним, але обов'язково повинен давати гармонійне співжиття.

Свадхістана-чакра відповідає за сексуальну сумісність, збіг тілесних бажань. При гармонії цих центрів люди можуть одночасно хотіти пити чи їсти одну й ту ж страву, відчувати пристрасть до басейну чи лиж і т. д. Вібрації по Свадхістані-чакрі збігаються, коли нам приємний голос людини, ЇЇ дотик, запах тіла. Для сексуальних партнерів - незмінний потяг і повне тілесне задоволення одне одним. Але це також і збіг творчих імпульсів. При такому енергетичному тандемі люди можуть створювати танцювальну пару, бути партнерами у винахідництві, написанні пісень, багато років працювати пліч-о-пліч. При цьому сексуальний контакт не обов'язковий, люди можуть і не думати про це.

Манілура-чакра забезпечує відповідність в активності партнерів. Якщо один хоче кудись бігти, а іншого тягне полежати на дивані, то сумісність по Маніпурі встановити важко. Один може бути більш активним і вести за собою менш активного, але для іншого це не повинно бути обтяжливим, а, навпаки, він повинен з радістю йти за покликом гармонійної особистості.

Анахата-чакра - вияв емоцій і почуттів. Співпадіння вібрацій дає любов до однієї і тієї ж музики, квітів, живопису, мистецтва загалом. Це визначає бажання чи небажання відвідувати театр, слухати вірші, бурхливо проявляти почуття одне до одного. Ана-хата визначає єдність в проблемах виховання дітей. Чакра несе енергію для прояву нашої любові.

Можна любити світ по-різному, але необхідно відчувати любов партнера. Мало знати, що людина щось чи когось любить, необхідно відчувати це, розуміти душею. Якщо цього взаєморозуміння немає, то ми завжди будемо відчувати себе ображеними в найкращих і найінтимніших переживаннях. В спільному житті подібність емоцій, їх гармонія є складовими взаєморозуміння людей на душевному рівні.

Вібрація Вішудха-чакри відображає карму і тому стимулює схильність людини до прагнення вирішувати певні завдання. Вони не повинні бути протилежними у партнерів. Якщо один бажає зробити кар'єру, мати багато грошей, красиво жити, а інший прагне бути у відлюдному місці, їм важко підлаштуватися до вібрацій один одного. Партнери можуть це обговорювати чи не обговорювати, але якщо їхні цілі різні, то конфлікт виникне обов'язково. Якщо один мріє мати дітей, тепле сімейне вогнище, домашні свята, а для іншого немає нічого кращого, ніж відпочинок в ресторані із гарною компанією друзів, то їх спільне життя не більше, ніж співіснування, але не єдиний шлях через простір і час.

Аджна-чакра - інтелектуальне взаєморозуміння. У дружніх взаєминах - це майже головна вібрація, яка об'єднує людей.

Вібрація Сахафара-чакри - це світосприйняття. Один живе у світі справедливості, краси, гармонії і прагне цього. Інший бачить світ жахливим, повним небезпеки, несподіваності і обману. Один вважає, що хороших людей більше, ніж поганих, і якщо до них добре ставитись, то вони відповідатимуть тим самим. Інший в кожному зустрічному підозрює ворога, злодія, афериста. Цим двом людям завжди будуть незрозумілі слова, настрої і вчинки одне одного. І не дивно, вони настроєні на різні канали сприйняття інформації. Кожен бачить у світі те, що хоче бачити, на що він налаштований. Ці люди будуть займатись взаємоутисками і взаємознищенням все спільне життя.

Для кращої гармонії принцип Статі, принцип єдності повинен проявлятися за всіма сімома чакрами (мал. 27). Оскільки всі ми далекі від ідеалу і багато в житті не можемо зрозуміти, то за зако-

Гармонія чоловіка і жінки за енергетичними чакрами

Мал. 27. Гармонія чоловіка і жінки за енергетичними чакрами:

а) принцип єднання проявляється за сімома чакрами - "ідеальна пара"; б) співпадіння вібрацій за трьома чакрами - необхідний мінімум для спільного існування; в) співпадіння вібрацій за однією чакрою - ці люди не відповідають одне одному

нами карми ми з'єднуємося за гармонією тільки декількох чакр. Отже, в протиріччях негармонійних чакр ми вчимося уникати своїх і чужих помилок.

Наприклад, чоловік і жінка гармонійні за декількома чакрами, але цілі в житті у них різні. Коли це проявляється на повну силу, вони проходять довгий і важкий шлях конфліктів, який вчить їх визнавати не лише свої інтереси, але й інтереси ближнього. Кожен з них розкриває перед партнером інший бік життя, про який той не підозрював, і, якщо їм вистачить душевної теплоти та розуму, щоб перемогти цю невідповідність, то вони зможуть виробити принципи об'єднання та примирення.

Зрозуміло, що це важка праця двох душ. Вона можлива лише тоді, коли є сумісність принаймні за трьома чи більше чакрами. Наприклад, у чоловіка високий інтелект, але не розвинуті емоції, а у його коханої якраз все навпаки. Вони можуть вдало доповнити одне одного, якщо мають бажання прислухатися, пристосуватися до свого партнера, з повагою ставитись до його "особливостей". Отже, закон Статі, закон творчої гармонії природи проявляється в момент відповідності людей один одному. Пригадаємо: відповідність повинна бути за трьома і більше центрами, лише тоді можливе притирання характерів. Без певної енергетичної відповідності між людьми неможлива їх взаємодія один із одним, неможливі ні службові, ні дружні, ні творчі взаємини.

Від невідповідних вам людей тримайтеся подалі, зберігаючи нейтралітет. Ні в якому разі не можна ані засуджувати, ані намагатися виправити характер незрозумілої вам людини. Не випадково одним із принципів християнства є: не судіть і несудимі будете.

Принцип Статі - принцип народження чого-небудь на основі взаємодії відповідних для цієї справи вібрацій. Дуже важливо, щоб нова людина з'явилася на світ у результаті гармонійних вібрацій. Надзвичайно важливо, щоб гармонія любові не покидала кожного з нас.

Любов великий рушій прогресу. Заради любові здійснювалися великі відкриття, писалися вірші і романи. Натхненні любов'ю художники створювали свої безсмертні полотна.

Коли в вашому житті є любов, то кров швидше рухається судинами, розганяючи застійні явища, які провокують захворювання. Ви забуваєте про недуги, і вони ідуть геть, ви здатні творити, хочеться злетіти й ширяти, дарувати свою позитивну енергію світові.

Стан закоханості - це особливо змінений стан свідомості. Внутрішній захват дозволяє нам розкрити в собі приховані резерви, здійснити неможливе. Коли ви любите - ви сильні, ви відчуваєте свою захищеність перед світом, у вас пропадають страхи і депресивні стани. Вам хочеться жити.

Тому любов потрібно шукати і чекати, тому варто багато сил докласти для того, щоб люба вам людина була все життя з вами щаслива і обдаровувала вас щастям взаємних почуттів.

4.6. Біоенергетичний вампіризм
4.7. Енергетика житла
4.8. Позитивний вплив церкви
4.9. Енергоінформаційне поле дзеркала
4.10. Ризик чатує у власній домівці
4.11. Як вибрати добре місце в квартирі для навчання, праці та відпочинку (сну)
4.12. Способи блокування шкідливих земних випромінювань
Методи захисту від геопатогенного впливу і його нейтралізації
4.13. Вода - регулятор енергоінформаційного обміну
Корекція енергетичної пам'яті води
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru