Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.17. Енергоінформаційні проекції

Все, що ми навколо себе бачимо, і ми самі - це сукупність вібрацій, енергетичних полів і потоків, певним чином зафарбова них. Взаємодіють вони за принципом подібності. Душа, яка вібрує на певній частоті, рухається до того світу, простору і до тих обставин, які відповідають частоті її вібрацій - так зберігається Божественний порядок. Тому "вигідно" випромінювати світло, любов, позитивні думки для того, щоб все це "багатство" до Вас поверталось.

Енергоінформаційні проекції можуть мати місце при визначенні проблем роду. Існує поширена фраза, що "батьків не вибирають". Тим, хто вивчає закони тонкого світу, відомо протилежне - вибирають і доволі старанно, тільки ми цього не знаємо. Планувати своє втілення доступно не всім, а лише тонко вібруючим душам [О. Потьомкіна, 2003].

За тих, хто не може планувати своє втілення, цю роботу виконують служителі карми. На кожній народженій дитині перехрещується два родові кармічні потоки, які зливаються в один спільний потік, плюс свої власні надбання.

За законом "частина несе в собі всі властивості цілого" ми знаємо, що яйцеклітина матері, як і сперматозоїд батька несуть в собі не лише повну інформацію про будову тіла, але і енергоінформаційну матрицю роду, іншими словами, інформацію про життя предків.

Не випадково в багатьох релігіях і духовних вченнях Сходу так багато уваги приділяється поклонінню предкам, жертвоприношенням заради очищення і звільнення душ предків для щасливого життя майбутніх поколінь.

Печать роду лежить на кожному із нас, а карма роду хитро переплетена із властивими її членам талантами, проблемами, генетикою і звичками.

Часто діти повторюють долю своїх батьків, здійснюють одні й ті ж помилки, тиражують нещастя чи примножують досягнення. Хоча діти намагаються не повторити помилок батьків, але через незрозумілий злий фатум відбуваються події, схожі до тих, які були в житті старшого покоління.

Причиною є енергоінформаційні проекції. Космологічна концепція стверджує, що один із вищих підпланів фізичного тіла людини є відображаючий ефір. Це матерія, на якій записується вся інформація, пов'язана з людиною, починаючи від зачаття у всіх деталях. Враховуючи, що відображаючий ефір належить тілу людини, його фізичному плану, ми можемо сказати, що тіло людини пам'ятає абсолютно все, що будь-коли відбувалось навколо нього. У тіла є пам'ять. Людина сприймає і відтворює інформацію у формі діяльності, звуків, думок, яка записується на відображаючому ефірі. Інформація може матеріалізуватися на різних матеріальних і тонкоматеріальних рівнях. Вона може проявлятися у вигляді почуттів, діяльності, думок, подій, подарунків, хвороб. Наприклад, вже тепер багато людей признають, що хронічні і онкологічні захворювання є наслідком інформаційного процесу. Луіза Хей в своїх працях пише, що рак - це матеріалізована образа. Подібно відбувається в людській душі, яка в тонких світах готується до нового втілення, потім народжується в людському тілі, яке росте, процвітає, набуває силу, згасає і нарешті руйнується, звільнюючи душу. А душа, нагромадивши досвід, знову переходить в тонкоматеріальні світи, щоб знову готуватись до втілення.

Слово народжується як інформація в нашій свідомості, в ментальному тілі. Момент, коли ми його вимовляємо, можна назвати моментом народження слова. Звук щез - слово вмерло, але воно у вигляді інформації проявилося чи відбилося на відображаючому ефірі іншої людини, а значить народилось знову як інформація, і так до безмежності. Способи поведінки, манера, жести, інтонації, обставини - все це записується в нашому ефірному архіві і зберігається до нашої смерті. Із цього сховища ми підсвідомо вибираємо готові форми поведінки (матриці приватної поведінки). Матриці звичної поведінки - це інформація, яка примушує нас діяти певним неусвідомленим чином у певних обставинах.

Все наше буття є наслідком інформаційних процесів. Існують різні інформаційні рівні, площини і вертикалі. Чи можна звільнитись від матриць звичної поведінки і від проекцій родової інформації? Методів для цього багато. Один із найпростіших - Рейки-медитації [детально описана в монографії О. Потьомкіної "Рейки...", 2003].

Існують інформаційні родові матриці, нав'язані роду агресивною поведінкою інших людей. Такі матриці в народі називають родовими прокляттями. Із подібними матрицями також можна працювати за допомогою Рейки.

Велике значення в удосконаленні особистості належить медитації. Медитація - це ефективний спосіб досягнення різних здібностей, здобування бажаних якостей, виходу в тонкоматеріальний та інформаційний простори, спосіб звільнення від напруження тощо. Медитація - це найбільш наближена до Божественної творча алхімічна лабораторія. Вона прекрасно підходить для надбання духовного досвіду, а також для навчання, очищення, стабілізації власних тонких тіл і інформаційних матриць. Технологію таких медитацій розробила О. Потьомкіна, вони дозволяють осаджувати з великою швидкістю інформаційні матриці. Не забувайте готуватися до медитації: бажано, щоб звучала м'яка медитативна музика, запаліть кілька свічок, ароматичну лампу.

Медитація найбільш ефективна в побутовій піраміді. Сидячи в позі "лотос" в дерев'яній чи іншого діелектрика піраміді, розчинившись в її вихровому торсійному полі, йог переборює 13 ступенів, які ведуть в посвячення, досягає вищої ступені свідомості - просвітлення. Якщо немає великої піраміди, можна використати малу, наприклад із гірського кришталю розміром 4 х 4 см і більше. Поставте перед собою на відстані 1-1,5 м на рівні перенісся пірамідку і підсвітіть її полум'ям свічки (краще церковної). Прийміть позу "лотоса". Розслабтесь, покладіть руки долонями догори на коліна і закрийте очі. Час від часу дивіться на полум'я свічки і всередину пірамідки, в якій коливається полум'я свічки. Примружте очі. Через деякий час до вас прийде незвичне відчуття одержання різних уявних образів і кольорове сприйняття. Через 10-15 хв. після того, як ви вийшли з пірамідки скажіть: "Дякую тобі! О шантії (Нехай буде душа спокійною!)".

Можна брати дві пірамідки (3x3 см): шунгітова - на ліву долоню, гірський кришталь - на праву. Сядьте на крісло, розслабтесь, руки на стегнах долонями вверх. Очі закриті. Наступає м'язове та нервове розслаблення. Подумки можна побачити яскраве світло, яскраво-блакитне чисте небо. Зникає реальний світ. Тривалість - від 3 до 10 хв., поступово. Оздоровлення організму на два дні.

Вплив пірамід залежить від психофізичного стану людини в конкретний момент. Підбір індивідуальний. Допомогти підібрати пірамідку може спеціаліст літотерапевт.

4.18. Енергія думки матеріалізується. Фантом
4.20. Дематеріалізація
4.21. Магія та енергетика символів
Ефект форми
4.22. Енергія форми
Магічні знаки. Амулети. Талісмани
Випромінювання цікавих форм
4.23. Гречана луска - природний акумулятор біологічної енергії
Розділ 5. ПІРАМІДИ ЯК СПОЛУЧНА ЛАНКА МІЖ ЗЕМЛЕЮ І КОСМОСОМ: ТОРЖЕСТВО ЕНЕРГОІНФОРМАЦІЙНОГО ОБМІНУ
5.1. По лі функціональне призначення енергетики пірамід
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru