Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 5.15. Розвиток творчих здібностей і гармонізація колективної творчості

Займатися медитацією чи працювати з циліндрами найкраще на природі поряд із природними джерелами енергії (біля води, в лісі, в горах).

Стояти при цьому краще босому. Це покращує процеси екергообміну й обміну речовин в організмі. Унікальну можливість під'єднатися до натурального природного і чистого потоку енергії дає робота з деревами. Вибір дерева і часу залежить від біологічного і енергетичного ритмів дерева і завдання, яке ви перед собою ставите.

Дерево, з яким ви хочете взаємодіяти, вибирайте як приятеля, співзвучно з вашими внутрішніми імпульсами. Потрібно знати, що у дерев є свої енергетичні центри (чакри). їх може бути під двох до трьох. Це залежить від віку і стану дерева. Перша чакра розміщується приблизно на висоті метра від землі, друга її місці розгалуження крони. Місце третьої чакри індивідуальне. Найзручніше працювати із першою. В ній сконцентровані всі три типи енергії, які ви можете використовувати без шкоди для дерева. Підлийте дерево водою чи сечею і попросіть у нього енергію.

Обравши дерево, станьте до нього спиною, прихиліть потилицю до стовбура (ваша перша чакра опиниться приблизно на рівні першої чакри дерева) і злийтесь з ним воєдино. Станьте з ним єдиним цілим. Проаналізуйте проблеми, які хочете вирішити і, попросивши допомоги в дерева, здійсніть взаємодію. Вам необхідно відчути потік енергії, яка йде від нього (наприклад, легкі вібрації всередині вас). Тривалість взаємодії залежить від вашого самопочуття. Працювати із деревами можна як з циліндрами, так і без них.

При контакті людини із природою (дерево, вода) активуються енергетичні чакри і збільшується поглинання енергетичних потоків на 10-20 %. Активність чакр повертається до норми через 12-36 год. Так як циліндри (фараонів) є активаторами енергосистеми людини, то на лоні природи поглинання чакрами енергетичного потоку зростає до 40 % від свого потенціалу протягом 2 діб. Це піднімає енергетичний потенціал і біоенергетичне поле людини. На фізичному рівні активація сприяє процесу нормалізації до необхідного індивідууму рівня кров'яного тиску, сприятливо впливаючи на серцево-судинну систему, зміцнюється імунна система (особливо, коли регулярно використовувати жезл на лоні природи). Жезли (+ дерева) також є сильним антистресовим і зміцнюючим нервову систему засобом.

Енергетичні та біологічні ритми дерев для корекції енергетичного і фізичного станів людини

Береза. Найвища енергетична активність від 5 до 9 год., а найменша - 3-4 год. Характер і можливості енергетики: заспокійлива, сприяє заживлению ран, шкірних язв, знеболює травми, відновлює нервову систему, має антистресову дію, сприяє нормалізації всієї роботи шлунково-кишкового тракту, корисна при коліках, сприяє заживлению виразок шлунка і дванадцятипалої кишки.

Верба. Найактивніша з 18 по 21, малоактивна від 2 до 3 год. Енергія заспокійлива, розслаблювальна, сприяє фізичній і нервовій розрядці. Добре впливає при порушеннях сну, головних болях, задусі, астмі і ускладненому диханні. Використовується для профілактики захворювання нирок.

Вільха. Малоактивна лише між 1,30-3,30 год. Енергія сумбурна, знімає нервове напруження. При зловживанні енергією вільхи можливі серйозні нервові зриви.

Дуб. Найбільша енергетична активність з 21 до 3, а найменша з 15 до 17 год. Енергія могутня і рівна. Працювати необхідно лише в доброму (врівноваженому) психічному стані. Стабілізує організм, допомагає при відсутності апетиту, підвищеній втомі, млявості, недостачі вітамінів, при гіпоксії і послабленні слуху.

Каштан. Найвища активність із 1 до 5, найменша із 7 до 8 год. Енергія імпульсивна, сприяє відновленню менструального циклу, при довготривалому використанні може викликати галюцинації (страшні сни).

Клен. Найвища активність від 7 до 10, а найнижча від 4 до 5 год. Енергія м'яка, розслаблююча, покращує енергетичну оболонку людини, гармонізує її, легко знімає психічне напруження, сприяє шлунково-кишковому тракту при гіперпорушеннях перистальтики (проносах) за винятком інфекційних захворювань і при підвищеній кислотності шлунка.

Липа. Найбільша енергетична активність із 2 до 6, а найменша від 6 до 7 год. Сильна, м'яка енергія, яка створює відчуття тепла і спокою. Допомагає при астмі, захворюваннях легень та інших органів дихання.

Осика. Активна із 14 по 17, малоактивна - 2-3 год. Дерево - "вампір". При розумному використанні сприяє викиду хворої енергії з організму, знімає збудження, діє знеболююче, використовується при остеохондрозі і радикуліті, головних болях в області очей, гіпертонії і геморою. Не можна допускати взаємодії з енергією осики при гіпоксії, бо це може призвести до головних болів, нудоти, запаморочення. Дуже шкідлива при астмі і бронхіті - призводить до затрудненого дихання.

Сосна. Взаємодіяти з енергією дерева потрібно до 9 год. вечора. Енергія сосни сумбурна і імпульсивна, підвищує тонус, покращує імунітет і захисні реакції організму. Необхідно піднести руку до дерева і, налаштувавшись на нього, зрозуміти, енергія якої сили і якості іде вам в руки. Треба провірити декілька дерев і вибрати найактивніше, яке підходить для вас. При довготривалій взаємодії може наступити безсоння і підвищена збудливість.

Тополя. Активна з 15 до 18, а малоактивна з 4 до 5 год. Помірно відбирає енергію, добре допомагає при гіпертонії.

Ясен. Найвища активність від 11 до 13 год. Сприяє зменшенню болю в ділянці серця, знижує спазми при стенокардії, нормалізує ритми серця при аритмії, сприяє зняттю підвищеної збудливості, пригнічення і відчуття страху, покращує кровообіг при анемії кінцівок. При багаторазовій взаємодії із енергією ясена поліпшується пам'ять і увага.

Робота із листяними породами дерев можлива лише у весняно-літній період і на початку осені. Із хвойними породами можна працювати цілий рік.

5.15. Розвиток творчих здібностей і гармонізація колективної творчості

Існує цікава традиція: групи музикантів перед виступом бе руться за руки, крайні в ланцюгу стискають у вільних руках жезли (фараона), а опісля всі разом синхронізують дихання (7 с вдих -1 с затримка - 7с видих) і медитують. Це дозволяє їм точніше і тонше відчувати один одного під час гри. Проаналізуємо цю інтуїтивну знахідку. Що відбувається: по-перше, в результаті синхронізації дихання партнери встановлюють єдиний ритм, що дуже важливо не лише у музиці, але і в будь-якому мистецтві (навчанні, генеруванні ідей); по-друге, вони створюють живий ланцюг, який переводить енергію людей на інший груповий інформаційний рівень; по-третє, ланцюг посилюється "жезлами сили" і в результаті гармонізації декількох осіб група перетворюється в єдиний і організм, здатний творити як одне ціле.

Щоб зрозуміти механізм впливу "жезлів сили" на творчі здібності, познайомтесь із роботами відомих дослідників природи, таланту і творчості - Станіслава Грефа, Карлоса Кастанеди, Віктора Санчеса, а також із менш відомими, але не менш талановитими авторами - Олексієм Ксендзюком, Ігорем Акімовим, Віктором Кліменком.

Взаємодіючи із предметами (явищами), виготовленими іншими людьми, ми можемо відчувати приплив енергії чи спустошення. Справа в тому, що, затрачаючи енергію на виробництво будь-якого предмета чи явища, людина заряджає його відповідною інформацією. Взаємодіючи із такими предметами чи явищами, ми сприймаємо вкладену в нього інформацію у вигляді додатніх чи від'ємних емоцій, почуттів, думок.

Про твори, які несуть позитивний заряд, ми говоримо, що вони написані талановито. Тобто, творчість сприяє перетворенню інформації в гармонію. Але хто може творити гармонію? Тільки той, хто сам нею володіє. Внутрішня гармонія є необхідною умовою індивідуальної творчості. Проте цієї умови недостатньо для групової творчості. Адже гра декількох талановитих музикантів без внутрішнього єднання, без командної гармонії неможлива.

Будь-який із засобів згуртування колективу можуть підсилити жезли сили", оскільки їх вплив разом із синхронізованим

диханням встановлюють в людському ланцюгу необхідну для творчості гармонію і активізують творчі сили.

Енергія з Космосу стимулює активність людини. У неї розкриваються всі основні якості - те, до чого вона схильна, те, що складає суть її натури. У чому це буде виражатися, вирішує сама людина. Низький рівень свідомості, відсутність належного рівня духовності плюс агресивність призводять до проблем, які виникають в людському суспільстві - це війни і агресії. Загострюються конфлікти, на світ накочуються хвилі тероризму і т. д.

Розділ 6. ДЕСЬ ТУТ ЗАХОВАНІ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ
6.1. Біоенергетичні резонатори
6.2. Інформосоми та інформаційні захворювання
6.3. Ідеальний енергоінформаційний обмін
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ
ДОДАТКИ
Поради, які сприяють оздоровленню і стимулюють навчання
Теми для наукових досліджень з енергоінформаційного обміну
1. Навколишнє середовище
2. Музика - це щось більше, ніж емоції
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru