Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Колір аури

Відійдіть приблизно на 9,12 м ( 30 футів) від партнера. Тримаючи обидві лози (рамки) перед собою, поволі і спокійно наближайтесь до нього. Лоза буде реагувати, щойно ви перейдете межу його аури (мал. 24). Ви виявите зовнішній край аури. З цього

місця можете окреслити повне коло навколо людини, бо розміри аури однакові у всіх напрямках.

Потренуйтеся з використанням рамки. Виміряйте ауру ваших друзів і домашніх тварин. Попросіть свого товариша взяти в руки кристал (чи інший камінь), а потім знову виміряйте його ауру. Чи є різниця? Виміряйте ауру друга, коли він буде стояти босим чи коли притулиться до дерева, або коли буде тримати у руці яблуко чи морозиво. Нехай він прослухає рок чи класичну музику, а після цього виміряйте його ауру. Попробуйте з різними ароматами. Експериментуйте і вчіться.

Колір аури

Найближчі до фізичного тіла кольори відображають фізичний стан і енергії, а зовнішні кольори - емоції, ментальні і духовні енергії, які можуть впливати на фізичні кольори.

В аурі, як правило, присутній не один колір. Ви повинні дізнатись, як взаємодіють різні кольори і який ефект можуть мати їх комбінації. Все це можливо зробити після відповідного тренування.

Коли ви почнете бачити аури інших людей, пам'ятайте про те, що ви дивитесь на них через власну ауру. Щоб пояснити те, що ви бачите, потрібно мати знання про власну ауру. Після відповідного тренування ви зможете бачити її у дзеркалі. Якщо у ній переважає жовтий колір, а аура людини синя, ви можете бачити зелений колір, бо комбінація жовтого і синього дає зелений. Підсвідомий розум проводить корекцію, але ви повинні бути обережними у своїх висновках.

Аура часто видозмінюється. Найближчі до тіла кольори (на відстані ЗО-60 см, один-два фути) можуть багаторазово змінюватись упродовж дня. Будь-які сильні емоційні зміни чи фізична активність можуть призвести до кольорових чи світлових флуктуацій аури. Наші аури змінюються також протягом життя.

Кольори аури особливо інформативні [Т.Ендрюс, 1998].

Червоний колір - це колір сильної енергії, вогню, є основою створюючої сили. Це життєствердна енергія. Він може вказувати на сильну пристрасть, розум і волю, може відображати гнів, любов, ненависть і очікування змін. Цей колір впливає на кровообіг, систему відтворення (сексуальна енергія) і пробудження прихованих здібностей і талантів.

Дуже багато червоного кольору в аурі, його брудні тони можуть свідчити про перезбудження, запалення чи відсутність рівноваги.

Оранжевий колір - колір тепла, творчості та емоцій, він вказує на сміливість, радість і комунікабельність.

Залежно від відтінків оранжевий може свідчити про емоційну нестійкість і збудження. Деякі із його найбрудніших відтінків можуть свідчити про гордість і марнославство.

Жовтий колір - це колір ментальної активності і нового джерела радості. Він відображає здібність до навчання, мудрість та інтелект. Блідо-жовтий колір навколо лінії волосся може вказувати на оптимізм. Пастельніші тони часто свідчать про ентузіазм і духовний розвиток. Цей колір свідчить про силу ідей і пробудження екстрасенсорних здібностей. Темніші та брудні ші відтінки жовтого можуть вказувати на надмірність розмірковування та аналіз, критичність і догматичність.

Зелений колір - це колір чутливості та співчуття. Він відображає сентиментальність, симпатію і спокій, а також може вказувати на людину, яка заслуговує довіри. Яскраво-зелений колір в аурі, що наближається до голубого, свідчить про наявність здібності цілителя. Темні відтінки зеленого свідчать про невпевненість і скупість. Брудні тони часто вказують на ревнивість і власництво.

Синій (голубий) колір можна часто бачити в аурі відразу ж після жовтого. Це колір спокою і тиші. Він відображає вірність (відданість), правдивість і серйозність. Цей колір передбачає здатність до ясновидіння і телепатії.

Світлі відтінки синього кольору вказують на активну уяву і добру інтуїцію, блакитні - на чесність і тверезість суджень. Тьмяні та брудні відтінки синього можуть вказувати на меланхолію, поспішні дії, деспотичність, забудькуватість і надзвичайну чутливість.

Фіолетовий колір - це колір тепла і перетворень, поєднання серця і розуму, фізичного і духовного. Він відображає незалежність та інтуїцію, а також динамічну і важливу активність снів і мрій. Пурпурові відтінки фіолетового часто свідчать про здатність керувати справами грамотно і практично. Блідіші й світліші відтінки можуть відбивати смиренність і духовність. Червоно-фіолетові відтінки свідчать про сильну пристрасть і силу волі, темніші та брудніші - про багату еротичну уяву. Брудні відтінки - про тенденцію до панування і влади.

Рожевий колір - це колір страждання, любові й чистоти. Він може відображати радість, комфорт і товариськість. Рожевий колір в аурі може вказувати на спокійну, скромну людину, наділену любов'ю до краси та мистецтва.

Золотий колір відбиває динамічну духовну енергію і вищі енергії посвяти і відновлення гармонії. Він вказує на великий ентузіазм і сильне піднесення. Тьмяніші й брудніші відтінки золотого кольору свідчать про те, що людина все ще знаходиться у процесі пробудження вищого натхнення.

Білий колір. Якщо він виділяється в аурі, то відображає правдивість і чистоту. Вказує, що енергія людини проходить очищення. Білий колір часто передбачає пробудження великої творчості.

Сірий колір - це колір ініціативи, прагнення до розкриття вроджених здібностей. Відтінки сірого відображають жіночу енергію, натхнення і творчу уяву. Темніші відтінки сірого свідчать про недосконалість у певних зонах фізичного тіла. Надлишок сірого кольору в аурі може вказувати на потайливу людину, яка належить до так званого типу "одинокий вовк".

Коричневий колір в аурі, особливо у сферах над головою і навколо ніг, може відбивати новий ріст, бажання чогось досягти. Цей колір може відображати працьовитість і організованість. Якщо коричневий колір розміщується поперек обличчя або доторкається до голови, це може вказувати на відсутність принциповості і потреби в ній. Якщо він з'являється у зонах чакр, то може свідчити, що цим центрам потрібне очищення.

Чорний колір - це колір захисту від зовнішніх енергій. Він може вказувати на нестійкість характеру. Чорний колір біля зовнішніх меж аури може свідчити про дірки в енергетичному полі. Це помічено у алкоголіків, наркоманів, завзятих курців.

Срібне мерехтіння. Іноді можна [Т. Ендрюс, 1998] в аурі бачити мерехтливі вогники срібного кольору. Це знак великої творчості і плідності. Таке мерехтіння завжди присутнє в аурі вагітних жінок.

На основі кольорів і їх відтінків у аурі можна рекомендувати людині певні види діяльності, а також відбирати молодь з певними нахилами для професійного навчання (профорієнтації), а також, можливо, для виявлення особливо талановитої молоді для шкіл інтелектуалів.

Для гармонійного розвитку молодої людини важливим є зміцнити і захистити ауру від зовнішніх впливів. Ключ до захисту енергій ховається в аурі. Маючи сильну та вібруючу ауру, можна відбити негативні, спадаючі і незбалансовані енергії. Зберегти ауру в такому стані важко. Найбільше сприяють цьому здорові звички. Правильне харчування, фізичні вправи і свіже повітря зміцнююче впливають на все енергетичне поле. І навпаки, відсутність фіззарядки, нестача свіжого повітря, неправильне харчування, зловживання алкоголем, наркотиками, тютюном тощо - все це сприяє зношенню і виникненню дефектів у структурі аури. Безперервні стреси, емоційні травми, відсутність душевної рівноваги, занепокоєння, страх та інші негативні емоції ослаблюють її.

Ослаблення аури призводить до втрати енергії. Ви швидше втомлюєтеся, в структурі енергетичного поля можуть з'явитися дірки. Поряд з цим виникають і проблеми з фізичним здоров'ям.

Існує багато простих способів для оновлення і зміцнення аури. Це - сонячне світло і свіже повітря, часте споживання їжі, але невеликими порціями. Очищення кишківника теж допомагає зберегти ауру сильною і здатною до швидкого відновлення. Для її зміцнення і збереження можна використати музику та різні запахи. Поміркованість у всьому сприяє збереженню вібруючого стану аури.

Для зміцнення аури дуже ефективним е огранений з обох боків кристал або камінь кварцу. Електростатична енергія, властива цьому кристалу, буде підсилювати і зміцнювати енергетичне поле. Якщо носити такий кристал в кишені, то він може збалансувати вашу ауру. Це особливо ефективно, якщо ви знаєте, що потрапите в напружену чи виснажливу ситуацію. Він запобігає втомі. Якщо в кінці дня ви відчуваєте себе виснаженим чи хочете відновити енергетичні рівні, сядьте або встаньте, тримаючи в обох руках по ограненому з обох боків кристалу кварцу (мал. 25). Ці кристали стабілізують енергетичне поле навколо тіла і відновлюють його. Вони зміцнюють і збагачують ваші нормальні енергетичні рівні.

Свіже повітря і правильне дихання - необхідна умова сильної і енергійної аури. Для максимальної енергії аури необхідно дихати через ніс. Деякі люди мають погану звичку дихати через рот, не усвідомлюючи, що носове дихання є натуральнішим і здоровішим, життєдатним для всієї енергетичної системи. У носі є спеціальні поверхні для поглинання із повітря прани. Прану можна порівняти з життєдатним і оновлюючим аспектом, який існує в повітрі. Численні східні дихальні вправи вимагають свідомого фокусування на кінчику носа і всій носовій ділянці під час вдиху. Це посилює поглинання прани, підвищує вітальність всієї аури і стимулює (активізує) всю енергетичну систему людини.

Вплив кристалів кварцу на ауру

4.5.1. Чакри і схильність до діяльності
4.5.2. Гармонізація за енергетичними чакрами
4.6. Біоенергетичний вампіризм
4.7. Енергетика житла
4.8. Позитивний вплив церкви
4.9. Енергоінформаційне поле дзеркала
4.10. Ризик чатує у власній домівці
4.11. Як вибрати добре місце в квартирі для навчання, праці та відпочинку (сну)
4.12. Способи блокування шкідливих земних випромінювань
Методи захисту від геопатогенного впливу і його нейтралізації
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru