Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 4.5.1. Чакри і схильність до діяльності

Ідентифікація соціотипів проводиться за допомогою спеціальних тестів, візуально-аналітичним шляхом і методом екстрасенсорики. Останній розроблено С. Гіндіним і полягає в "зчитуванні" локальної біоенергетики людини.

Соціоніки виявили, що у кожного соціотипу різко посилена енергетика однієї із чакр, а інші ніби пригнічені. Тому, "бачачи" енергетичну лійку на тому чи іншому рівні, дослідник може визначити, до якого психотипу належить людина.

Екстрасенси можуть визначати те ж саме, проводячи долонею чи маятником (рамкою) вздовж тіла людини. Після певного тренування цьому може навчити більшість бажаючих - необхідно прислухатись до своїх відчуттів і навчитися розрізняти більший енергопотік. Потрібно мати на увазі, що у всіх екстравертів енергія виходить із чакр на передній частині тіла, у інтравертів - на задній.

Потрібно мати на увазі, що метод біоенергетичного тестування є утруднений, якщо об'єктом тестування є йог чи екстрасенс, позаяк у них всі чакри натреновані і "енергофлюс" не такий очевидний, як у більшості.

Навіть без під'єднаний сенситивності може допомогти звичайна спостережливість. Активна чакра, як правило, відображається на рельєфі людини й відповідно на її зовнішності.

Зокрема, тип Наполеон (М. Горбачов, О. Пушкін, А. Пугачова, Е. Тейлор). Сенсорно-етичний екстраверт. Активна передня свад-хістана (надлобкова чакра). Основні ознаки: переможний погляд, кругле лице, короткий чи "орлиний" ніс. Фігура кремезна, схильна до повноти. Люди цього типу оптимісти, живуть зі смаком, надзвичайно діяльні, наполегливі, іноді зухвалі. Вони люблять модний, ефектний одяг. Жінки надають перевагу яскравим кольорам.

Тип Драйзер (Л. Брежнєв, І. Ільїнський, С. Ротару, І. Тургенев). Етико-сенсорний інтраверт. Активна задня Свадхістана. Основні ознаки: приваблива зовнішність, відкрите мужнє лице у мужчин, прозорі "русалчині" очі у жінок. Тримають людей на далекій дистанції в розмові, хоч зовнішньо здаються дуже доступними.

На основі численних досліджень спеціалісти-соціоніки дійшли висновку, що в зоні активної чакри розміщені найвразливіші органи. Вони встановили, що в гінекологічних відділеннях лежать в основному "наполеони", в неврологічних - "жукови", в гастроентерологічних - "дон-кіхоти", "дюма", "гюго", а в офтальмологічних - "гамлети" і т. д.

Активність чакр підлягає синусоподібній закономірності, тобто вона взаємопідсилюється через одну чакру. Створюються малі групи ("букети") із характерною для них соматичною акцента-цісю. Таким чином, потрапляючи в "букет" ("жуков", "гекслі", "дон-кіхот", "наполеон"), люди здійснюють між собою сумацію біоенергетичного обміну, в результаті чого хвороба підсилюється. Цю обставину необхідно врахувати при госпіталізації хворих і розподілі їх по палатах. Цікавий факт виявили лікарі: при розмові (2 год.) гіпертоніків із гіпотоніками вирівнюється кров'яний тиск в результаті взаємообміну енергією. Треба мати на увазі, що психотип вказує на схильність до діяльності, але не є доказом процесу. Тому при пошуку талантів це може бути тільки додатковим фактором.

В жіночих і чоловічих чакрах енергія рухається у протилежних напрямках (мал. 26).

Рух енергії в жіночих (а) та чоловічих (б) чакрах

Мал. 26. Рух енергії в жіночих (а) та чоловічих (б) чакрах

Одним із ефективних способів врегулювання енергетичного балансу в організмі є використання кольору чи комбінації кольорів (для відновлення балансу чакр). Кольорові вібрації взаємодіють

з електромагнітними еманаціями тіла. Вони передаються хребцям. Хребці передають кольорові частоти по нервових пучках до різних органів і систем тіла, відновлюючи порушений енергетичний баланс.

Чакри мають широко розвинутий зв'язок з усією системою меридіанів, які утворюють колектори (ділянки зосередження енергії), що розміщуються з обох боків хребетного стовпа. Головні комунікаційні ходи енергії представлені чотирнадцятьма основними меридіанами: легенів, товстої кишки, шлунка, селезінки, серця, тонкої кишки, сечового міхура, нирок, перикарда, трьох обігрівачів, жовчного міхура, печінки, а також задньосерединний і передньосерединний меридіани. Крім цих класичних меридіанів, є ще дванадцять так званих м'язово-сухожильних, або м'язово суглобних меридіанів. Вони з'єднують м'яз та сухожилля. Періодичні рухи енергії по меридіанах утворюють велике коло циркуляції енергії. Повне коло переміщення енергії по дванадцяти основних меридіанах відбувається за 24 год.

4.5.2. Гармонізація за енергетичними чакрами
4.6. Біоенергетичний вампіризм
4.7. Енергетика житла
4.8. Позитивний вплив церкви
4.9. Енергоінформаційне поле дзеркала
4.10. Ризик чатує у власній домівці
4.11. Як вибрати добре місце в квартирі для навчання, праці та відпочинку (сну)
4.12. Способи блокування шкідливих земних випромінювань
Методи захисту від геопатогенного впливу і його нейтралізації
4.13. Вода - регулятор енергоінформаційного обміну
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru