Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Пірамідальна вода

Шунгітову пірамідку 40 х 40-50 х 50 мм ставлять на дно трилітрової банки і заливають водою (краще джерельною). Банку залишають на світлі на 48-72 год. (краще на дерев'яному килимку із поперечних зрізів ялівця). Вода стає біологічно активною, ця активація відбувається завдяки створенню у воді під впливом торсійного поля, яке утворюється пірамідою, мікровихрових потоків.

Якщо брати до уваги той факт, що людський організм майже на 90 % (новонародженого) складається з води, то стає очевидним, що структуруюче поле піраміди буде проявляти глибинний корегуючий і стимулюючий вплив на весь організм. Важливо, що цей вплив є природнім (не медикаментозним), що сприяє підвищенню імунітету організму.

Нещодавно наука звернула увагу на аномально велику швидкість поширення звуку у воді (в 4 рази швидше, ніж в повітрі). Але ще в давнину знали про те, що вода має здатність передавати електричний і енергетичний сигнали на великі відстані. Очевидно це і бралось до уваги, коли піраміди і культові споруди будувалися неподалік від води. Якщо ж вона була далеко, то до пірамід проводили водні артерії чи створювали штучні водосховища. Робилося це з метою зв'язування піраміди із загальнопланетарною енергетичною системою.

Піраміди можна вважати унікальними регенераторами життєвої сили, від якої заряджається людський організм. Під дією пірамід у людини зменшуються головні, хребетні і ревматичні болі, підвищується тонус, працездатність, нормалізується сон.

Для впливу на тіло людини лікувальні піраміди можна виготовляти (є вже у продажі) із різних цілительних мінералів: гірського кришталю, аметисту, флуорита, нефриту, сердоліку, агата, яшми, родоніту, малахіту, лазуриту, шунгіту і ін. Розмір таких пірамідок - від 4 х 4 до 16 х 16 см, вони захищають людину від шкідливих геопатогенних і техногенних випромінювань, позитивно впливають на серцево-судинну систему, статеві органи і на кору головного мозку. Крім цього, вони впливають на певні енергетичні центри людини (чакри). Кам'яні піраміди можна тримати як вдома, так і на роботі, зорієнтувавши їх гранями на північ-південь.

На основі власних експериментальних досліджень (на приладі "Біологос") Ю. О. Липовський [2001] пропонує такий набір лікувальних пірамідок (розміром 3x3,5x5 см) з врахуванням їх впливу на різні органи і функціональні системи організму:

з/п

Мінерал, використаний для виготовлення пірамідок

Органи і функціональні системи

1

Шунгіт, оксидан, димчастий кварц

Опорно-руховий апарат, пряма кишка, нюховий апарат

2

Червона яшма, червоний халцедон, гематит

Статеві органи

со

Нефрит, зелений і білий сердолік

Шлунок, підшлункова залоза, печінка, селезінка, сонячне сплетіння, зорова функція

4

Малахіт, роданіт, рожевий кварц, авантюрин, кахолонг

Серцево-судинна система

5

Флюорит, лазурит, амазоніт

Щитовидна залоза, вилочкова залоза, слух, мова

6

Аметист, флюорит

Діяльність підкоркової речовини мозку

7

Гірський кришталь, лазурит, селеніт

Кора головного мозку, гіпофіз

Енергію піраміди можна підсилити. Наприклад, якщо на вершині піраміди із шунгіту (чи інших матеріалів) встановити пірамідку із гірського кришталю, то різко зросте випромінююча здатність першої. Очевидно, такі кристали (відповідної величини) були на вершинах великих пірамід (із зрізаною вершиною).

Пам'ятайте, що кожна лікувальна піраміда, виконана із певного мінералу, має індивідуальну дію.

Для нормалізації психічного стану використовують пірамідку із цеоліту. її енергетичне поле взаємодіє із людським організмом за принципом зворотного зв'язку. Це поле настроюється на частоти клітин, входить із ними в резонанс і спричиняє енергетичну підзарядку всього організму.

Для захисту від шкідливих випромінювань використовують пірамідку із шунгіту. Вона захищає від шкідливого випромінювання комп'ютерів, телевізорів, холодильників і ін. побутової техніки, впливу чужого енергоінформаційного поля, очищає ювелірні вироби (мал. 52).

Вплив піраміди на шкідливе випромінювання

Така пірамідка створює навколо себе торсійне поле, яке відбиває геопатогенні промені. Радіус їх залежно від величини може бути від 1,2 до 15 м. Для цього вона повинна знаходитись на відстані не більшій 50 см від людини.

Не рекомендується ставити пірамідку на хворе місце і спрямовувати вершиною на тіло. Три рази в місяць потрібно виносити її на свіже повітря і провітрювати протягом години.

Для усунення депресії використовують пірамідку із гірського кришталю. Дія підсилення обумовлена і тим, що висота пірамід* ки співпадає із головною оптичною віссю кристала. Завдяки цьому досягається максимальний енергетичний ефект. Енергетика цього каменя легко і швидко настроюється на частоту вібрації людини, регулює і стабілізує її.

Для гармонізації фізичного стану використовують пірамідку із бурштину. Він поглинає негативну енергію і гармонізує енергетичні процеси в організмі.

Використовувати пірамідку із бурштину слід таким чином: Сядьте на крісло не схрещуючи ноги, розслабтесь. Зігніть в лікті праву руку і покладіть пірамідку на долоню. Тримайте її на рівні сонячного сплетіння. Повільно, разом із глибоким вдихом підніміть долоню з пірамідою вверх до рівня горла. А потім звидохом опустіть. Повторіть ці дії декілька разів упродовж 5 хв. При цьому стимулюється пупкова, серцева і горлова чакри.

Для збільшення аури людини використовують пірамідку з сердоліку, який своїми тонкими вібраціями створює навколо тіла людини поле, що захищає його від негативної енергії. Пірамідка підсилює цей ефект. При цьому стимулюється сонячне сплетіння. Використовують протягом 5-10 хвилин щоденно.

Для гармонізації функцій організму використовують пірамідку із кахолонга. Це найбільший камінь із всіх природних мінералів. Лікувальна пірамідка, виконана з кахолонга, заспокоює, стабілізує і гармонізує всі функції організму. Така пірамідка своїми м'якими вібраціями впливає на чакру Анахату - вищий енергетичний центр, розміщений в області серця. Ця чакра є центром духовного життя людини, зосередженням його емоційності.

Для піднесення енергії в верхні чакри використовують пірамідки із обсидіана, який добре очищає всі "низькі вібрації" і сприяє

"розчиненню" енергетичних вузлів в організмі. Це гармонізує роботу організму і сприяє виробленню відчуття впевненості в собі, стабілізує поведінку.

Для досягнення лікувального ефекту необхідно долоню правої руки тримати на рівні сонячного сплетіння. На неї покласти ліву долоню, на яку і ставиться пірамідка. Розслабитися і посидіти так 5-10 хв. Активація першої чакри забезпечить здоров'я і стійкий психоемоційний стан людини.

У пірамідах є багато цікавих феноменів. Наприклад, якщо фіксувати піраміду локатором в діапазоні хвиль 10 см, над нею видно стовп у декілька кілометрів висотою. Подібне можна спостерігати над енергоблоками атомних електростанцій, місцями захоронення ядерних відходів, іншими об'єктами з високими енергіями.

У пірамідах значно змінюються хімічні та фізичні властивості багатьох речовин: напівпровідників, вуглецевих матеріалів тощо. Відбувається спонтанна зарядка конденсаторів, змінюються температурний поріг надпровідності, масштаби фізичного часу, суттєво підсилюється імунітет тварин, які побували в зоні впливу піраміди, у багато разів зростає життєздатність пошкодженої злоякісними процесами клітинної тканини (підсилюють ці специфічні процеси лікарські препарати).

М. Деміде в книзі "Целительная сила пирамид" (1993) наголошує, що в безпосередній близькості до піраміди у людини можуть виникнути відчуття спокою, байдужості або несподіване збудження аж до ейфорії, чи запаморочення аж до втрати свідомості.

У цілительстві використовуються і тригранні піраміди [Нгуен Три Тьен, 2001]. Йде мова про рівносторонню піраміду з ребром у 13 см, яка складається з 13 ярусів. Вона концентрує і спрямовує сильний потік життєвої енергії в необхідні місця. У книзі вказується, що низькі енергії, які виходять з душ низького ступеня еволюції (фантоми, духи, блукаючі душі) і вселяються в людину, можуть бути звільнені від одержимості саме завдяки такій піраміді разом з використанням молитв, мантр, відкриттям чакр. Але робота з такими матеріями вимагає надзвичайної обережності. Є версія, що маги Атлантиди через необережність чи з недобрих міркувань використали велику піраміду та ще й оснащену Силовим Кристалом, в результаті чого стався глобальний катаклізм, населення Землі значно скоротилось, відбулись генетичні мутації

Піраміди- джерело води

і виникли мінотаври, кентаври та інші чудовиська. Надалі Верховна Ієрархія не допускала людство до пірамід, а згодом вони стали використовуватись для ритуальних поховань, хоч були призначені для роботи з іншими світами.

Цікавий цикл статей "Єгипетські піраміди: мудрість віків" подав В. Гол овей [2003] в журналі "Науковий світ". У них йдеться про господарське використання пірамід, зокрема, як насосів для перекачування води (одна піраміда - 500 000 м3 щодня) і перетворювачів сонячної енергії в теплову (мал. 53).

5.7. Використання енергії пірамід
Використання енергії піраміди для імпритінгу частот лікувальних засобів
5.8. Нейтралізація шкідливої інформації продуктів харчування і різних предметів
5.9. Джерело молодості
5.10. Магічний Грааль
5.11. "Золотий перетин"
5.12. Жезли сили для оздоровлення і розширення інтелекту
5.13. Механізм впливу жезлів на людину
5.14. Використання жезлів одночасно з природними джерелами енергії
Енергетичні та біологічні ритми дерев для корекції енергетичного і фізичного станів людини
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru