Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Енергетичні та біологічні ритми дерев для корекції енергетичного і фізичного станів людини

Займатися медитацією чи працювати з циліндрами найкраще на природі поряд із природними джерелами енергії (біля води, в лісі, в горах).

Стояти при цьому краще босому. Це покращує процеси екергообміну й обміну речовин в організмі. Унікальну можливість під'єднатися до натурального природного і чистого потоку енергії дає робота з деревами. Вибір дерева і часу залежить від біологічного і енергетичного ритмів дерева і завдання, яке ви перед собою ставите.

Дерево, з яким ви хочете взаємодіяти, вибирайте як приятеля, співзвучно з вашими внутрішніми імпульсами. Потрібно знати, що у дерев є свої енергетичні центри (чакри). їх може бути під двох до трьох. Це залежить від віку і стану дерева. Перша чакра розміщується приблизно на висоті метра від землі, друга її місці розгалуження крони. Місце третьої чакри індивідуальне. Найзручніше працювати із першою. В ній сконцентровані всі три типи енергії, які ви можете використовувати без шкоди для дерева. Підлийте дерево водою чи сечею і попросіть у нього енергію.

Обравши дерево, станьте до нього спиною, прихиліть потилицю до стовбура (ваша перша чакра опиниться приблизно на рівні першої чакри дерева) і злийтесь з ним воєдино. Станьте з ним єдиним цілим. Проаналізуйте проблеми, які хочете вирішити і, попросивши допомоги в дерева, здійсніть взаємодію. Вам необхідно відчути потік енергії, яка йде від нього (наприклад, легкі вібрації всередині вас). Тривалість взаємодії залежить від вашого самопочуття. Працювати із деревами можна як з циліндрами, так і без них.

При контакті людини із природою (дерево, вода) активуються енергетичні чакри і збільшується поглинання енергетичних потоків на 10-20 %. Активність чакр повертається до норми через 12-36 год. Так як циліндри (фараонів) є активаторами енергосистеми людини, то на лоні природи поглинання чакрами енергетичного потоку зростає до 40 % від свого потенціалу протягом 2 діб. Це піднімає енергетичний потенціал і біоенергетичне поле людини. На фізичному рівні активація сприяє процесу нормалізації до необхідного індивідууму рівня кров'яного тиску, сприятливо впливаючи на серцево-судинну систему, зміцнюється імунна система (особливо, коли регулярно використовувати жезл на лоні природи). Жезли (+ дерева) також є сильним антистресовим і зміцнюючим нервову систему засобом.

Енергетичні та біологічні ритми дерев для корекції енергетичного і фізичного станів людини

Береза. Найвища енергетична активність від 5 до 9 год., а найменша - 3-4 год. Характер і можливості енергетики: заспокійлива, сприяє заживлению ран, шкірних язв, знеболює травми, відновлює нервову систему, має антистресову дію, сприяє нормалізації всієї роботи шлунково-кишкового тракту, корисна при коліках, сприяє заживлению виразок шлунка і дванадцятипалої кишки.

Верба. Найактивніша з 18 по 21, малоактивна від 2 до 3 год. Енергія заспокійлива, розслаблювальна, сприяє фізичній і нервовій розрядці. Добре впливає при порушеннях сну, головних болях, задусі, астмі і ускладненому диханні. Використовується для профілактики захворювання нирок.

Вільха. Малоактивна лише між 1,30-3,30 год. Енергія сумбурна, знімає нервове напруження. При зловживанні енергією вільхи можливі серйозні нервові зриви.

Дуб. Найбільша енергетична активність з 21 до 3, а найменша з 15 до 17 год. Енергія могутня і рівна. Працювати необхідно лише в доброму (врівноваженому) психічному стані. Стабілізує організм, допомагає при відсутності апетиту, підвищеній втомі, млявості, недостачі вітамінів, при гіпоксії і послабленні слуху.

Каштан. Найвища активність із 1 до 5, найменша із 7 до 8 год. Енергія імпульсивна, сприяє відновленню менструального циклу, при довготривалому використанні може викликати галюцинації (страшні сни).

Клен. Найвища активність від 7 до 10, а найнижча від 4 до 5 год. Енергія м'яка, розслаблююча, покращує енергетичну оболонку людини, гармонізує її, легко знімає психічне напруження, сприяє шлунково-кишковому тракту при гіперпорушеннях перистальтики (проносах) за винятком інфекційних захворювань і при підвищеній кислотності шлунка.

Липа. Найбільша енергетична активність із 2 до 6, а найменша від 6 до 7 год. Сильна, м'яка енергія, яка створює відчуття тепла і спокою. Допомагає при астмі, захворюваннях легень та інших органів дихання.

Осика. Активна із 14 по 17, малоактивна - 2-3 год. Дерево - "вампір". При розумному використанні сприяє викиду хворої енергії з організму, знімає збудження, діє знеболююче, використовується при остеохондрозі і радикуліті, головних болях в області очей, гіпертонії і геморою. Не можна допускати взаємодії з енергією осики при гіпоксії, бо це може призвести до головних болів, нудоти, запаморочення. Дуже шкідлива при астмі і бронхіті - призводить до затрудненого дихання.

Сосна. Взаємодіяти з енергією дерева потрібно до 9 год. вечора. Енергія сосни сумбурна і імпульсивна, підвищує тонус, покращує імунітет і захисні реакції організму. Необхідно піднести руку до дерева і, налаштувавшись на нього, зрозуміти, енергія якої сили і якості іде вам в руки. Треба провірити декілька дерев і вибрати найактивніше, яке підходить для вас. При довготривалій взаємодії може наступити безсоння і підвищена збудливість.

Тополя. Активна з 15 до 18, а малоактивна з 4 до 5 год. Помірно відбирає енергію, добре допомагає при гіпертонії.

Ясен. Найвища активність від 11 до 13 год. Сприяє зменшенню болю в ділянці серця, знижує спазми при стенокардії, нормалізує ритми серця при аритмії, сприяє зняттю підвищеної збудливості, пригнічення і відчуття страху, покращує кровообіг при анемії кінцівок. При багаторазовій взаємодії із енергією ясена поліпшується пам'ять і увага.

Робота із листяними породами дерев можлива лише у весняно-літній період і на початку осені. Із хвойними породами можна працювати цілий рік.

5.15. Розвиток творчих здібностей і гармонізація колективної творчості

Існує цікава традиція: групи музикантів перед виступом бе руться за руки, крайні в ланцюгу стискають у вільних руках жезли (фараона), а опісля всі разом синхронізують дихання (7 с вдих -1 с затримка - 7с видих) і медитують. Це дозволяє їм точніше і тонше відчувати один одного під час гри. Проаналізуємо цю інтуїтивну знахідку. Що відбувається: по-перше, в результаті синхронізації дихання партнери встановлюють єдиний ритм, що дуже важливо не лише у музиці, але і в будь-якому мистецтві (навчанні, генеруванні ідей); по-друге, вони створюють живий ланцюг, який переводить енергію людей на інший груповий інформаційний рівень; по-третє, ланцюг посилюється "жезлами сили" і в результаті гармонізації декількох осіб група перетворюється в єдиний і організм, здатний творити як одне ціле.

Щоб зрозуміти механізм впливу "жезлів сили" на творчі здібності, познайомтесь із роботами відомих дослідників природи, таланту і творчості - Станіслава Грефа, Карлоса Кастанеди, Віктора Санчеса, а також із менш відомими, але не менш талановитими авторами - Олексієм Ксендзюком, Ігорем Акімовим, Віктором Кліменком.

Взаємодіючи із предметами (явищами), виготовленими іншими людьми, ми можемо відчувати приплив енергії чи спустошення. Справа в тому, що, затрачаючи енергію на виробництво будь-якого предмета чи явища, людина заряджає його відповідною інформацією. Взаємодіючи із такими предметами чи явищами, ми сприймаємо вкладену в нього інформацію у вигляді додатніх чи від'ємних емоцій, почуттів, думок.

Про твори, які несуть позитивний заряд, ми говоримо, що вони написані талановито. Тобто, творчість сприяє перетворенню інформації в гармонію. Але хто може творити гармонію? Тільки той, хто сам нею володіє. Внутрішня гармонія є необхідною умовою індивідуальної творчості. Проте цієї умови недостатньо для групової творчості. Адже гра декількох талановитих музикантів без внутрішнього єднання, без командної гармонії неможлива.

Будь-який із засобів згуртування колективу можуть підсилити жезли сили", оскільки їх вплив разом із синхронізованим

диханням встановлюють в людському ланцюгу необхідну для творчості гармонію і активізують творчі сили.

Енергія з Космосу стимулює активність людини. У неї розкриваються всі основні якості - те, до чого вона схильна, те, що складає суть її натури. У чому це буде виражатися, вирішує сама людина. Низький рівень свідомості, відсутність належного рівня духовності плюс агресивність призводять до проблем, які виникають в людському суспільстві - це війни і агресії. Загострюються конфлікти, на світ накочуються хвилі тероризму і т. д.

5.15. Розвиток творчих здібностей і гармонізація колективної творчості
Розділ 6. ДЕСЬ ТУТ ЗАХОВАНІ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ
6.1. Біоенергетичні резонатори
6.2. Інформосоми та інформаційні захворювання
6.3. Ідеальний енергоінформаційний обмін
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ
ДОДАТКИ
Поради, які сприяють оздоровленню і стимулюють навчання
Теми для наукових досліджень з енергоінформаційного обміну
1. Навколишнє середовище
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru