Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 5.13. Механізм впливу жезлів на людину

Жезли єгиптян (фото 5) і піраміди це єдиний і нерозривний комплекс. Тільки коли вони існують разом, то представляють технологію XXI століття. Піраміда є потужною антеною, енергетичною структурою людини і Всесвіту і використовує його енергетичний механізм. Піраміда є одночасно і антеною і резонатором потоків, які зв'язані із процесами, що відбуваються в Космосі.

Жезли в комплексі з пірамідою і відповідною підготовкою дозволяли фараонам і жрецям входити в контакт з ноосферою, використовувались для "спілкування з Богом".

Будова жезлів сили. Жезли сили (жезл Марса і жезл Венери, циліндри) є циліндричними капсулами, одна із яких виготовлена з сплаву цинку, олова, сурми, свинцю; друга - з сплаву міді, сурми і олова, взятих у певних пропорціях. Ці жезли є гальванічною парою (Жезл Марса - анод, а жезл Венери - катод). Жезл Марса містить червону яшму, гематит, гранатальмандин, а жезл Венери - нефрит, малахіт, сердолік, бурштин.

Для підсилення ефективності жезлів єгиптян всі компоненти, із яких виготовляються циліндри, експонують в піраміді, яка володіє могутнім структуруючим полем для корекції міжатомних відстаней протягом не менше 12-денних циклів. Кристалічна решітка наповнювачів жезлів і металічних корпусів під впливом піраміди змінює свої властивості, стаючи бездефектною, і, як наслідок, поліпшуються їхні резонаторні властивості. Тримаючи в руках жезл (орієнтуючись обличчям на схід), ми знаходимося під опосередкованим впливом піраміди (через воду, атмосферу), а також самі жезли зв'язані із пірамідою резонансною взаємодією.

Твердження багатьох біоенергетиків зводяться до того, що жезли в руках людини утворюють енергетичний стовп. По ньому із

Жезли сили

Космосу поступає енергія, яка опісля циркулює в організмі, очищує його і утворює навколо тіла захисне біополе, непроникливе для екстрасенсорного впливу.

5.13. Механізм впливу жезлів на людину

Механізм впливу жезлів складний. Почнемо поетапне пояснення і розгляд гіпотез. Допитливому розуму відомо про ряд енергетичних оболонок, які формують енергетичні тіла і енергетичну структуру людини. Відомо про існування ефірного тіла, астрального, ментального і т. д. до сьомого енергетичного тіла.

У давнину знали ще декілька енергетичних оболонок, вміли вступати в контакт з Богом чи джерелом всіх знань і енергій. Через цю оболонку ми здійснюємо зв'язок із навколишнім світом. Маючи її, ми самі є джерелом енергії.

Енергоструктура людини складається із декількох енергетичних рівнів, які відрізняються формою, енергетичною щільністю, частотою. Ці енергетичні тіла (рівні) володіють різними властивостями.

Ефірне тіло складається із вібрацій і температурних ритмів фізичної структури людини. Воно формує енергетичний шар товщиною від 0,3 до 2-3 м довкола тіла людини, яке є одержувачем і розподілювачем трансформуючої космічної енергії.

Астральне тіло відповідає за наш емоційний стан, і будь-який нервовий чи психічний стрес викликає зміни у всьому енерготілі.

Пригадаймо, що енергетична система людини має свої енергетичні центри - чакри, через які організм пов'язаний зі світом. Трансформована енергія Космосу, Землі, води, повітря, сонячних променів, поступає через чакри в фізичне тіло людини.

Чакри - як проекції ендокринної системи, також мають свої проекції. Перша - на стопах, сьома - на долонях. Коли ми беремо в руки жезли (циліндри), то паралельно запускаємо три процеси:

1. Оскільки мідь і цинк є гальванічною парою, то, між ними утворюється різниця потенціалів від 0,8 до 1 вольту або і більше.

2. При нагріванні циліндрів теплом рук збільшується розмір кристалів кварцу, відбувається деформація їх поверхні і виникає п'єзоелектрика.

3. Організм людини - це своєрідна електростанція. Взявши в руки циліндри, людина передає їм власну електрику.

В результаті цих трьох процесів відбувається поляризація кристалів, які знаходяться в циліндрах, і збуджується кристалічна решітка. Унаслідок цього зростає енергетичність кристалу й активність енергетичного потоку, який надходить із кристалу. Одночасно через активні точки на долонях рук активуються б і 7 чакри і енергетичні утворення навколо них. На фізичному рівні - стимуляція гіпоталамуса і гіпофіза. Це підвищує сприйняття енергії із Космосу. Все це разом формує "граничний кокон", який вібруючи корегує всю енергетичну систему людини і сприятливо впливає на весь організм - відбувається самооздоровлення.

Енергетична діяльність жезлів (фараона, Гора) задає ритм людському організму. Ця індивідуальна вібрація (код) людини взаємодіє із кристалами і заставляє решітку кристалу резонувати, задаючи ритм, який необхідний організму. Енергетичний потік (через 7 чакр) трансформується в потік певної частоти вібрації і гармонізує біополе людини.

Третє енерготіло - "ментальне" - пов'язане із поняттям "душа". Гармонізація цього енергетичного тіла за допомогою жезлів створює енергетичні передумови для стабілізації і розвитку психічних можливостей і творчих здібностей (розширюються канали сприйняття інформації). При корекції патологій із жезлом потрібно працювати довго (декілька місяців) і регулярно.

Вважається (Г. Н. Дульнев), що ефект дії жезлів пов'язаний із збудженням торсійних полів організму людини, які взаємодіють із жезлами. Тобто вони виступають як активні торсійні генератори. Такими генераторами можна активно впливати на живі об'єкти на молекулярно-клітинному рівні, а для тварин і людини ще й на органи регулюючої системи і організм в цілому.

На наше здоров'я, а можливо і розумові здібності, впливають різні цикли (4, 12, 36 років) активності Сонця і інших планет.

Враховуючи небезпечні фази 4-річних циклів і їх негативний вплив на імунну систему людини і підтримання відповідного енергетичного балансу в організмі, який необхідний для здоров'я і самовдосконалення, стародавні єгиптяни використовували комплекс заходів, невід'ємною частиною яких були жезли (циліндри фараонів, Гора) чи циліндри із різними наповнювачами.

Ці циліндри під впливом біологічного поля людини, яка тримає їх в руках, активізують енергетичні центри, що знаходяться на долонях і безпосередньо зв'язані з енергоцентрами голови, налаштовуються на людину, створюють енергетичний кокон навколо її тіла, що задає певний біоритм, який корегує енергетичну оболонку і сприятливо впливає на стан здоров'я й імунну систему.

Нагадаємо, що циліндри - це профілактичний засіб, який скореговує відхилення від норми.

5.14. Використання жезлів одночасно з природними джерелами енергії
Енергетичні та біологічні ритми дерев для корекції енергетичного і фізичного станів людини
5.15. Розвиток творчих здібностей і гармонізація колективної творчості
Розділ 6. ДЕСЬ ТУТ ЗАХОВАНІ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ
6.1. Біоенергетичні резонатори
6.2. Інформосоми та інформаційні захворювання
6.3. Ідеальний енергоінформаційний обмін
ХАРЧОВІ ДОБАВКИ СТИМУЛЯТОРИ ІНТЕЛЕКТУ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ
ДОДАТКИ
Поради, які сприяють оздоровленню і стимулюють навчання
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru