Готельний бізнес - Мальська М.П - СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ

1. Про туризм: Закон України // Відомості Верховної Ради. - 1995. - № 31. - С. 241.

2. Про стандартизацію та сертифікацію: Закон України // Стандартизація, сертифікація і якість. - 1997. - № 6. - С. 12.

3. Про ліцензування певних видів господарської діяльності: Закон України від 1 червня 2000 р. // Відомості Верховної Ради України. - 2000. - № 36. - С. 299.

4. Правила обов'язкової сертифікації готельних послуг: Наказ Державного комітету України по стандартизації, метрології та сертифікації від 27 січня 1999 р. № 37. - Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 квітня 1999 р. за № 236/3529.

5. Правила користування готелями і аналогічними засобами розміщення і надання готельних послуг, затверджені наказом Державної туристичної адміністрації України від 16 березня 2004 р. № 19.

6. Про затвердження форм державної статистичної звітності з питань туризму та інструкцій щодо їх заповнення: Наказ Державного комітету статистики України від 4 березня 1998 р. № 96. - Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 19 березня 1998 р. за № 182/2622.

7. Про затвердження Правил користування готелями та надання готельних послуг в Україні: Наказ Державного комітету України по житлово-комунальному господарству та Державного комітету України по туризму від 10 вересня 1996 р. № 77/44. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 16 вересня 1996 р. за №№ 531/1556.

8. ДСТУ 3230 - 95 "Управління якістю та забезпечення якості. Терміни та визначення".

9. ДСТУ 3498 - 96 "Система сертифікації УкрСЕПРО. Бланки документів. Форми та опис".

10. ДСТУ ICO - 9004-2-96 "Управління якістю та елементи системи якості. - Ч. 2: Настанови щодо послуг".

11. ДСТУ 3413 -96 "Система сертифікації УкрСЕПРО. Порядок проведення сертифікації продукції".

12. ГОСТ 28681.2 - 95 "Туристко-экскурсионное обслуживание. Туристские услуги. Общие требования".

13. ГОСТ 28681.4 - 95 "Туристко-экскурсионное обслуживание. Классификация гостиниц".

14. Агеева O.A. Туристические фирмы и гостиницы, бухучет и налогообложение. - М.: Современная экономика и право, 2000.

15. Агеева O.A., Акуленок Д.Н., ВасильевН.М., ВасянинЮ.Л. и др. Туризм и гостиничное хозяйство / Учебник для вузов. - М.: Тан-дем-Экмос, 1999. - 346 с.

16. Агафонова Л.Г., Агафонова О.С. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: Навч. посіб. для студ . вищ. навч. закл. / Київський ун-т туризму, економіки і права. - К.: Знання України, 2002. - 352 с.

17. Азар В., Туманов С. Экономика туристського рынка. - М.,

1998.

18. Александрова А.Ю. Международный туризм / Учебное пособие для студентов вузов. - М.: Аспект Пресс, 2001.

19. Байлик СИ. Гостиничное хазяйство. Проблемы, перспективы, сертификация / Учебное пособие: 2-е изд., пере раб. и доп. - К.: Дакор, 2006. - 288 с.

20. Балабанов И.Т., Балабанов А.И. Экономика туризма / Учебное пособие. - М.: Финансы и статистика, 1999.

21. Банько В.Г. Будівлі, споруди, обладнання туристських комплексів та їх експлуатація / Навчальний посібник. - К.: Центр інформаційних технологій. - 2006 - 292 с.

22. Биржаков М.Б. Введение в туризм. - СПб.: Издательский Торговый Дом "Герда", 2000.

23. Бичківський Р. Управління якістю / Навчальний посібник. - Львів: "Львівська політехніка", 2000.

24. Богалдин-Малых B.B. Маркетинг и управление в сфере туризма и социально-культурного сервиса: туристические, гостинично-ресторанные и развлекательные комплексы. Учебное пособие . - М.: Издательство Московского психолого-социального института; Воронеж: Издательство НПО "МОДЭК", 2004. - 560 с.

25. Бойцова М., Піроженко О. Усе про облік та організацію го-тельного бізнесу. - Харків: Фактор, 2005. - 232 с.

26. Борисова Ю.Н и др. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. - М.: РИБ "Турист", 1997.

27. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: учет, налоги, маркетинг, менеджмент. - М.: Книжный мир, 2001. - 165 с.

28. Браймер P.A. Основы управления в индустрии гостеприимства / Пер. с англ. - М.: Аспект Пресс, 1995. - 382 с.

29. Василина СИ. Организация и управление гостеприимством: Монография. - Симферополь: Таврия, 2004. - 158 с.

30. Волков Ю.Ф. Введение в гостиничный и туристический бизнес. - М.: Феникс, 2003. - 348 с.

31. Волков Ю. Ф. Экономика гостиничного бизнеса. - М.: Феникс, 2003. -384 с.

32. Волков Ю.Ф. Технология гостиничного обслуживания. М.: Феникс, 2003. - 384 с.

33. Воронкова Л.П. история туризма: Учебное пособие. М. - Воронеж, 2001.

34. Гостиничный и туристический бизнес / Под ред. проф. А. Д. Чудновского - М.: Ассоциация авторов и издателей "ТАНДЕМ", изд. ЭКМОС, 1998. - 352 с.

35. Гуляев В.Г. Новые информационные технологии в туризме / Учебное пособие. - М.: ПРИОР, 1998. - 144 с.

36. Дурович А.П., Копанев A.C. Маркетинг в туризме / Учебное пособие. - Минск: Эконопресс, 1998. - 400 с.

37. Ефимова О.П., Ефимова H.A., Олефиренко Т.А. Экономика гостиниц и ресторанов / Учебное пособие: Под ред. НИ Кабушки-на. - 3-е изд., стер. - М.: Новое знание, 2006. - 392 с.

38. Зорин Н.В., Квартальное В.А. Туристский терминологический словарь. - М.: Советский спорт, 1999.

39. Іванова Л.О. Маркетингові можливості сучасного готельного бізнесу в Україні. - Львів: Державний університет "Львівська політехніка", 1997. - 286 с.

40. Кабушкин H.H. Менеджмент туризма / Учебник для студ. вузов спец. "Экономика и управление социально-культурной сферой". - 3-е изд., испр. - Минск: Новое знание, 2002. - 409 с.

41. Кабушкин H.H., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресторанов: Учебник для студ. спец. "Экономика и управление социально-культурной сферой" вузов. - 4 изд., стер. - Минск: ООО "Новое знание", 2003.

42. Карсекін В., Ткаченко Т. Проблеми розвитку готельного господарства в Україні // Економіка України. - 1997. - № 9.

43. Квартальное В.А. Иностранный туризм. - М.: Финансы и статистика, 1999.

44. Квартальное В.А. Туризм / Учебник. - М.: Финансы и статистика, 2000.

45. Коган Т.Л., Бабуцкий Л.Я. Экономика, организация и планирование гостиничного хозяйства. - К.: Вища школа, 1980. - 70 с.

46. Котлер Ф., Боуэн Д., Майкенз Д. Маркетинг. Гостеприимство . Туризм / Пер. с англ. Под ред. проф. Р.Б. Ноздревой / Учебник для вузов. - М.: ЮНИТИ, 1998. - 1063 с.

47. Кузнецова Н.М. Основи економіки готельного та ресторанного господарства / Навчальний посібник. - К.: Федерація профспілок України. Інститут туризму, 1997. - 173 с.

48. Лесник А.Л., Смирнова М.Н. Стратегии конкуренции в гостиничном бизнесе. - М.: Талер, 2001. - 544 с.

49. Лук'янова Л.Г., Дорошенко Т.Т., Муніч IM. Уніфіковані технології готельних послуг / За ред. проф. B.K. Федорченка. - К.: Вища школа, 2001. - 237 с.

50. Лукьянова Л.Г., Цыбух В.И. Рекреационные комплексы: Учебное пособие / Под общ. ред. В.К. Федорченко. - К.: Вища школа., 2004. - 346 с.

51. Любіцева О.О. Ринок туристичних послуг (геопросторові аспекти) - 2-е вид., перероб. та доп. - К.: Альтерпрес, 2003. - 436 с.

52. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслуживания / Учебник для начального профессионального образования. - М.: Академия, 2002. - 208 с.

53. Малъсъка М.П., Худо В.В. Менеджмент туризму. Вступ до спеціальності / Навчальний посібник. - Львів: Видавничий центр ЛНУ ім. Івана Франка, 2002. - 314 с.

54. Малъсъка М.П., Худо В.В., Цибух В.І Основи туристичного бізнесу: Навчальний посібник. - Київ: Центр навчальної літератури, 2004. - 272 с.

55. Малъсъка М.П., Худо В.В. Туристичний бізнес: теорія та практика / Навчальний посібник. - К.: Центр учбової літератури, 2007. - 424 с.

56. Менеджмент туризма: Туризм как обьект управления / Учебник. - М.: Финансы и статистика, 2002. - 302 с.

57. Мунін Г.Б. Особливості та напрями вдосконалення фінансово-операційного аналізу діяльності готельного бізнесу // Формування ринкових відносин в Україні: Збірник наукових праць. - 2003. - №10. - С. 108-114.

58. Мусакин A.A. Малый отель: с чего начать, как преуспеть. Советы владельцам и управляющим. - СПб.: Питер, 2007. - 320 с.

59. Нечаюк Л.І., Телеш И.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: Навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / Київський національний ун-т культури і мистецтв. - К.: Центр Навчальної Літератури, 2003. - 346 с.

60. Обов'язкова сертифікація туристичних та готельних послуг в Україні / Довідник. - К., 1997.

61. Организация и управление гостиничным бизнесом: Учебник / Под ред. А.Л.Лесника, А.В.Чернышева. - М.: Издательский дом "Альпина", 2001. - 3 тт.

62. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства (отели и рестораны). - М.: ОАО НПО: Экономика, 2000. - 207 с.

63. Пандяк I, Малъсъка М. Особливості використання інформаційних систем у туристичній індустрії України // Матеріали Міжнар. науково-практичної конф. "Інформаційні технології в управлінні туристичною і курортно-рекреаційною економікою та проблеми підготовки фахівців" - Бердянськ. -2005. - С. 5-6.

64. Пандяк І.Г., Малъсъка М.П. Сучасний стан та тенденції розвитку готельної індустрії в Україні // Наукові записки Терноп. нац. пед. ун-ту. Сер. географ. - Тернопіль. - 2006. - Вип. 1. - С. 82-87.

65. Пандяк І.Г., Малъсъка М.П., Гаталяк ОМ. Основи формування механізму конкурентних переваг в управлінні якістю готельних послуг // Вісник нац. ун-ту "Львівська політехніка". - Львів. - 2007. - Вип. 579. - С. 516-519.

66. Пандяк І.Г. Сучасний стан та проблеми розвитку інфраструктури ділового туризму в Україні // Вісник Львів. ун-ту. Сер. географ. -Львів. -2007. - Вип. 34. - С. 183-189.

67. Пандяк І.Г. Ринок малих форм у готельному бізнесі: проблеми становлення і розвитку // Вісник Львів. ун-ту. Сер. географ. - Львів. -2008. - Вип. 35. - С. 275-279.

68. Пандяк І.Г. Сучасний стан та проблеми розвитку бізнес-готелів в Україні // Вісник Львів. ун-ту. Сер. Міжнародні відносини. - Львів. -2008. - Вип. 24. - С. 224-230.

69. Пуцентейло П.Р. Економіка і організація туристично-готельного підприємства / Навчальний посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2007. - 344 с.

70. Ресторанне господарство і туристична індустрія в ринкових умовах: 36. наук. праць / Київський національний торговельно-економічний ун-т. / Відп. ред. М.І. Пересічний. - К.: КНТЕУ, 2003. - 304 с.

71. Ресторанне господарство і туристична індустрія в ринкових умовах: 36. наук. праць / Київський національний торговельно-економічний ун-т. / Відп. ред. М.І. Пересічний. - К.: КНТЕУ, 2004. - 208 с.

72. Роглев Х.И. Некоторые мысли по поводу развития гостиничного бизнеса // Ресторанный и гостиничный бизнес. - 2004. - № 1.

73. Роглєв Х.И. Основи готельного менеджменту / Навчальний посібник. - К.: Кондор, 2005. - 408 с.

74. Самарцев E.B. Типы тарифов в американских гостиницах и принципы их формирования // Гостиничный бизнес. - 2000. - № 2. - С. 22-27.

75. Саранча Г.А. Метрологія, стандартизація та управління якістю / Підручник. - К.: Либідь, 1993.

76. Сенин B.C. Организация международного туризма. - М.: Финансы и статистика, 2003. - 400 с.

77. Скобкин С.С. Маркетинг и продажи в гостиничном бизнесе. - М.: ЮристЪ, 2003. - 224.

78. Соловьев Б.Л., Толстова Л.А. Менеджмент гостеприимства. - М.: РИБ "Турист", 1997.

79. Стадник A.A. Технология приема и обслуживания туристов в гостинице: Обобщение зарубежного опыта. - М.: ВШТГ, 1995.

80. Тимохина Т.Л. Организация приема и обслуживания туристов / Учебное пособие. - 3-е изд., перераб и доп. - М.: Издательский дом "ФОРУМ": ИНФРА-М, 2008. - 352 с.

81. Ткаченко ТТ., Гаврилюк СП. Економіка готельного господарства і туризму / Навч. посіб. - К.: КНТЕУ, 2005. - 179 с.

82. Травин В.В., Дятлов В.А. Менеджмент персонала гостиничного комплекса. 2-е изд. - М.: Финпресс, 2000. - 203 с.

83. Туризм и гостиничное хозяйство / Под ред. А.Д. Чудновско-го. - М. Ассоциация авторов и издателей "ТАНДЕМ", ЭКМОС, 2003. - 447 с.

84. Туризм в Україні / Статистичний бюлетень. - К.: Держін-фотур, 2005.

85. Туризм в Україні / Статистичний бюлетень. - К.: Держін-фотур, 2006.

86. Уокер Джон Р. Введение в гостеприимство: Учебник / Пер. с англ. - М.: ЮНИТИ, 1999. - 463 с.

87. Управління сучасним готельним комплексом: Навч. посіб. / За редакцією члена-кор. HAH України, д.е.н. проф. Доругунцо-ва С.І. - К.: Ліра-К, 2005. - 520 с.

88. Устименко Л.М., Афанасьев І.Ю. Історія туризму / Навчальний посібник. - К.: Альтер-прес, 2005.

89. Худолій Л.М., Мунін Г.Б. Управління якістю як один із головних важелів конкурентноздатності готелю // Формування ринкових відносин в Україні: Збірник наукових праць. - 2002. - № 17.

90. Федорченко В.К., Мініч І.М. Готельне господарство: основні показники, оцінка якості послуг. - К.: КІТЕП, 1999.

91. Федорченко В.К., Дьорова ТА. Історія туризму в Україні / Навчальний посібник. - К.: Вища школа, 2002. - 195 с.

92. Шаповал Г.Ф. История туризма. - Минск.: ООО "Новое знание", 1999.

93. Шаповал М.І. Основи стандартизації управління якістю і сертифікації. - К.: УФІМБ, 2000.

Частина 1
1. ПРЕДМЕТ, МЕТОД ТА ЗАВДАННЯ КРАЇНОЗНАВСТВА
1.1. Методологічні основи предмета науки
1.2. Найбільші зарубіжні школи географії і країнознавства
1.3. Наукові принципи країнознавства
1.4. Країнознавство в системі географічних і суміжних наук
2. ГЛОБАЛЬНІ ПРОСТОРОВІ СТРУКТУРИ І КРАЇНОЗНАВСТВО
2.1. Тенденції глобального розвитку
2.2. Цивілізаційний підхід
2.3. Теоретичні проблеми цивілізаційного підходу
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru