Організація готельного господарства - Головко О.М. - Список використаної літератури

1. Агафонова Л.Г., Агафонова О.Є. Туризм, готельний та ресторан­ний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: Навч. посібник для студ. вищ. навч. закл./Київський ун-т туризму, економіки і права. - К.: Знання України, 2002. - 360 с.

2. Агеева O.A., Двориченко В.В, Забаев Ю.В. и др. Некоторые аспекты функционирования индустрии туризма / Под общ. ред. А.Л.Лесникова, И.П.Мацицкого, А.В.Чернышева.- М.: Вестник, 1998.

3. Александрова А.Ю. Международный туризм / Учебное пособие для студентов вузов. - М.: Аспект Прес, 2001.

4. Анисимов В.М. Кадровая служба и управление персоналом орга­низации: Практическое пособие кадровика. - - М.: Экономика, 2003. - 703 с.

5. Апонін В.В., Олексин І.І., Шутовська Н.О., Футало Т.В. Організа­ція і технологія надання послуг. Навч. посібник за редакцією про­фесора В.В. Апоніна. - К.: Видавничий центр "Академія", 2006. -311 с.

6. Байлик СИ. Гостиничное хозяйство. Проблемы, перспективы, управление, сертификация. - К.: ВИРА-Р, "Альтерпрес", 2001. - 207 с.

7. Байлик СИ. Гостиничное хозяйство. Организация, управление, об­служивание: Учеб. пособие. - 2-е изд., перераб. и доп. - К.: Дакор, 2006. - 288 с.

8. Балашова Е.А. Гостиничный бизнес. Как достичь безупречного сервиса-М:000 "Вершина", 2005.

9. Банько В.Г. Будівлі, споруди, обладнання туристських комплексів та їх експлуатація / Навчальний посібник. - К.: Центр інформацій­них технологій. - 2006. - 292 с.

10. Біли к Е.В.Сучасна енциклопедія етикету: 1000 правил і корисних порад.-Донецьк: TOB ВКФ "БАО", 2005.

11. Биржаков М.Б. Введение в туризм. - СПб.: Издательский Торговый Дом "Герда", 2000.

12. Бойко М.Г., Гопкало Л.М. Організація готельного господарства: Підручник. - К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т., 2006. ~ 448 с.

13. Бойцова М., Піроженко О. Усе про облік та організацію готельного бізнесу. - Харків: Фактор, 2005. - 232 с.

14. Большая прогулка: Транспорт. Турбизнес. Путешествия. Отдых. -2002. -№ 1-5.

15. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: учет, налоги, мар­кетинг, менеджмент. - М: Книжный мир, 2001. - 165 с.

16. Бочелюк В.Й., Бочелюк В.В. Дозвіллєзнавство. Навчальний посіб­ник. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 208 с.

17. Браймер Р.А.Основы управления в индустрии гостеприимства: Пер. с антл.-М.: Аспект Пресс, 1995.

18. Веснин В.Р. Менеджмент персонала: Учеб. пособие для уч-ся сред.-спец. учеб. заведений. - 3 изд., испр., доп. - М.: Элит-2000, 2003.-300 с.

19. Великий тлумачний словник сучасної української мови / Укладач і головний редактор В.Т.Бусеп. - К.: Ірпінь, ВТФ "Перун", 2004. -1440 с.

20. Волков Ю.Ф. Введение в гостиничный и туристический бизнес. -Ростов-на-Дону: Феникс, 2003. - 348 с.

21. Волков Ю.Ф. Технология гостиничного обслуживания. - Ростов-на-Дону: Феникс, 2003. - 384 с.

22. Волков Ю.Ф. Интерьер и оборудованние гостиниц и ресторанов.(2-е изд.) / Серия "Высшее профессиональное образование". - Рстов-на-Дону: Феникс, 2004.

23. Герасименко В.Г. Основи туристичного бізнесу. - Одеса: Чорно­мор'я, 1997. - 160с.

24. Готелі та інші місця для тимчасового проживання: Статистичний бюлетень. - К.: Державний комітет статистики України, 2007.

25. Довідник нормативних документів у сфері охорони праці, пожеж­ної безпеки, гігієни праці та соціального страхування від нещасних випадків. ПП "РК" "Вектор". - Київ 2009,244 с.

26. Дворкина Ю.Б. Клуб и свободное время // Клуб. - М., 1999. - № 6. -С. 2.

27. ДСТУ 4269:2003 Послуги туристичні. Класифікація готелів.

28. ДСТУ ISO 9004-2-96 Управління якістю та елементи системи якос­ті. Частина 2. Настанови щодо послуг. - Чинний від 01.07.97.

29. Дядечко Л.П. Економіка туристичного бізнесу: Навч. посібник. -К.: Центр учбової літератури, 2007. - 224 с.

30. Ерошенко И.Н. Культурно-досуговая деятельность в современных условиях. - М.: НГИК, 1994, - 69 с.

31. Ефимова О.П., Ефимова H.A. Экономика гостиниц и ресторанов. - М.: Новое знание, 2006. - 392 с.

32. Закон України "Про внесення змін до Закону України "Про ту­ризм" від 18 листопада 2003 р. № 1282-IV // Нормативно-правові акти України з питань туризму. - К.; Атака, 2004. - С. 3-29.

33. Кабушкин Н.И., Бондаренко Г.А. Менеджмент гостиниц и ресто­ранов. - Минск: Новое знание, 2003. - 215 с.

34. Клоско Е.М. Центры досуга: содержание и формы деятельности // Центры досуга. - М.: НИИ культуры, 1987. - С.31-33.

35. Искусственные зоны отдыха: настоящее и будущее //Программа культурной жизни зарубежных стран. - 1998.

36. Лук'янова Л.Г., Дорошенко Т.Т., Муніч І.М, Уніфіковані техноло­гії готельних послуг / За ред.. проф. B.K. Федорченка. - К.: Вища школа, 2001. - 237 с.

37. Лукьянова Л.Г. Интерьер гостиниц. - К.: Вища шк., 1991.

38. Ляпина И.Ю. Организация и технология гостиничного обслужи­вания: Учебник для начального профессионального образования. -М: Академия, 2002. - 208 с.

39. Мальська М.П., Худо В.В. Туристичний бізнес: теорія та практика. Навч.пос. - К: Центр учбової літератури, 2007.

40. Мальська М.П., Антонюк Н.В., Ганич Н.М. Міжнародний туризм і сфера послуг: Підручник. - К.: Знання, 2008.

41. Морозова Т.П. Художньо-масові форми дозвілля як продукт тури­стичної індустрії // Туристично-краєзнавчі дослідження: Збірник наукових статей.- Вип. І:У 2 ч. - 4.1. - К.: КМ-Трейдінг, 1998. -с. 88-94.

42. Мунін Г.Б., Зимійов А.О., Самарцев Є.В., Гаца О.О., Максимець К.П., Роглєв Х.И. Управління сучасним готельним комплексом:

Навч.посіб. /За редакцією члена-кор. HAH України, д.е.н., профе­сора СІ. Дорогунцова. - К.: Ліра - К, 2005. - 520 с.

43. Нечаюк Л.І., Нечаюк H.H. Готельно-ресторанний бізнес: менедж­мент. Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2006. - 346 с.

44. Новости турбизнеса. - 2004. - № 1-5.

45. Основи споживчих знань. Посібник для вищих навчальних закла­дів. Розроблено за підтримки Спільного проекту Європейського Союзу та програми розвитку ООН "Спільнота споживачів та гро­мадські об'єднання". - Київ, 2008.

46. Піча В.М. Культура вільного часу (філософсько-соціальний ас­пект). - Львів, 1990. - 29 с.

47. Правила користування готелями та надання готель них послуг в Україні: Затв. наказом Держкомітету України по житлово-комунальному господарству та Держкомом України по туризму. -№77/44. - 10.09.1996.

48. Полторак В.А. Маркетинговые исследования: Учеб. пособие для студ. вузов / Днепропетровский ун-т экономики и права. - 2. изд., пере-раб. и доп. - Д.: Изд-во ДУЭП, 2002. - 366 с.

49. Радевич-Виннипький Я. Етикет і культура спілкування: Навч. осіб.-2-e вид., перероб. I доп. - К.: Знання, 2006.

50. Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умо­вах: 36. наук. пр. / Київський національний торговельно-економічний ун-т / М.І. Пересічний (відп. ред.). - К.: КНЕУ, 2004. -208 с.

51. Роглєв Х.И. Основи готельного менеджменту: Навч.посіб. - К.: Кондор, 2005.-408 с.

52. Роглєв Х.Й., Маркелов В.М. Організація обслуговування в готель­них комплексах. - К.: КУТЕП, 2004. - 174 с.

53. Саак А.Э., Якименко М.В.Менеджмент в индустрии гостеприимст­ва (гостиницы и рестораны) / Учебн. пособие. - СПб.: Питер ,2007.

54. Скараманга В.П. Фирменный стиль в гостеприимстве: Учеб.пособие. - М: Финансы и статистика, 2005.

55. Сорокина А.В. Организация обслуживания в гостиницах и турист­ских комплексах: Учеб. пособие. - М.: Альфа-М; ИНФРА-М, 2006.

-304 с.

56. Ткаченко Т.І., Гаврилюк СП. Економіка готельного господарства і туризму / Навч. посіб. - К.: КНТЕУ, 2005. - 179 с.

57. Травин В.В., Дятлов В.А. Менеджмент персонала гостиничного комплекса. - 2-е изд. - М.: Финпресс, 2000. - 203 с.

58. Туризм в Україні: Статистичні збірники. - 2000-2005.

59. Туризм и гостиничное хозяйство / под ред. Л.П. Шматько. - М.: Ростов-на-Дону: МарТ, 2004. - 346 с.

60. Туризм и гостиничное хозяйство / под ред. Чудновского А.Д. - М.: Тандем, 2003. - 447 с.

61. Уніфіковані технології готельних послуг: Навч. посібник / За ред. В.К.Федорченко. - К.: Вища шк., 2001. - 327 с.

62. Уокер Дж. Введение в гостеприимство: Учебн. пособие. / Пер. с англ. -2-е изд. - М.: ЮНИТИ-ДАНА, 2002. - 463 с.

63. Управління сучасним готельним комплексом: Навч. посіб. / За ред. члена-кор. НАН України, д.е.н. проф. Дорогунцова СІ. К.: Ліра-К, 2005. - 520 с.

64. Устименко Л.М., Афанасьев І.Ю. Історія туризму / Навчальний по­сібник. - К.: Альтер-прес, 2005.

65. Федорченко В.К., Дьорова Т.А. Історія туризму в Україні. - К.: Вища школа, 2002. - 195 с.

66. Филиппповский Е.Е., Шмарова Л.В. Экономика и организация гос­тиничного хозяйства. - М.: Финансы и статистика, 2003. - 174 с.

67. Цивільний кодекс України: Офіційний текст / Міністерство юстиції України. - К.: Юрінком Інтер, 2004. - 464 с.

68. Чорненька Н.В.Організація туристичної індустрії: Навчальний по­сібник.-К.: Атака, 2006.

69. Шаповал М.І. Основи стандартизації, управління якістю і сертифі­кації: Підручник.-З-є вид., перероб.і доп.- К.: Вид-во Європ. Ун-ту, 2002.

70. Яковлев Г.А. Экономика гостиничного хозяйства: Учеб. пособие. -2-е изд., перераб. и доп. - М.: РДЛ, 2006. - 328 с.











© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru