Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства - Архіпов В.В. -


РОЗДІЛ 1. Ресторанне господарство в сучасних умовах
Основні напрями розвитку
Удосконалення форм праці та впровадження науково-технічного прогресу
Основні напрями науково-технічного прогресу в громадському харчуванні
РОЗДІЛ 2. Класифікація підприємств ресторанного господарства. особливості діяльності
Організаційно-правові форми підприємств ресторанного господарства, їх характеристика
Загальні поняття про засновницькі документи і реєстрацію підприємств
Порядок організації та реєстрації товариства
Особливості виробничо-торговельної діяльності підприємства ресторанного господарства
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru