Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - Решітчаста координатна сітка

Координатні (геобіологічні) сітки утворені смугами випромінювань різних характеристик, більшість з яких має біологічний вплив.

Розрізняють декілька типів координатних сіток, основними з яких є:

- глобальна сітка Хартмана. Прямокутної форми, розміщена з півночі на південь (висотою 2 м), а із сходу на захід (шириною 2,6 м) при ширині смуг випромінювання приблизно 10-20 см.

Залежно від широти і довготи місцезнаходження ці прямокутники мають різні розміри. Перехрещення смуг (вузли) цієї сітки ще більше небезпечні, ніж телуричні випромінювання в суцільних геопатогенних зонах;

- діагональна координатна сітка М. Карті - смуги випромінювання, які утворюють прямокутники 5 х 6 м, що проходять по діагоналі північно-південної осі;

- ромбічна сітка 3. Віттмана - з розміром комірок 16 x16 м і діагоналлю 22,5 м у вигляді ромбів, орієнтованих віссю в напрямку північ-південь.

Вчені встановили, що інтенсивність випромінювання цих телуричних сіток змінюється 8 разів на день упродовж року. Тривалість кожного стаціонарного стану триває 1,5 год. У Південній і Північній Індії такі стани випромінювання позначаються в календарях на кожен день тижня.

Ці періоди пов'язані зі зміною інтенсивності телуричних випромінювань порівняно з базовим енергетичним рівнем. Вони можуть бути як від'ємними, так і додатніми.

Також виявлено, але до кінця ще не вивчено сітку 3. Стальчинського і її геометричну структуру.

Дослідники глобальної карстової сітки Землі виявили, що центри всіх світових геомагнітних аномалій мінімального і максимального тиску співпадають з вершинами багатогранників, на які розділена земна поверхня, а місця зосередження стародавніх цивілізацій розміщувалися у вузлах глобальної сітки. Решітчасті сітки Землі різних типів представляють собою утворення поля певної структури у вигляді силових ліній, смуг, площин і енергетичних вузлів. В їх утворенні, крім складної взаємодії багаточис* ленних геофізичних факторів (п'єзоенергетичних процесів, магнітногідродинамічних явищ, тріщин, пустот та ін.), беруть участь космічні випромінювання, формуючи складну динамічну структуру поля.

Найбільш вивченими серед перерахованих вище решітчастих структур є глобальна прямокутна координатна сітка Е. Хартмана (й-сітка) і діагональна координатна сітка М. Карті (Д-сітка) (мал. 8), геопатогенний вплив яких є доказаним науковим фактом.

Сітка Хартмана орієнтована за сторонами світу. Кожна її чарунка має дві смуги - короткі (від 2,1 до 1,8 м; в середньому

Глобальна координатна прямокутна сітка Е. Хартмана і діагонональна координатна сітка М. Карті

Мал. 8. Глобальна координатна прямокутна сітка Е. Хартмана і діагонональна координатна сітка М. Карті

2 м), направлені на північ-південь і довгі (від 2,25 до 2,6 м; в середньому 2,5 м), направлені на схід-захід.

Смуги сітки Хартмана поляризовані умовно - "позитивні" і "негативні" (чи відповідно "магнітні" і "електричні"). По цьому напрямку їх енергетичний потік може бути висхідним. В місцях перетину вони утворюють так звані вузли Хартмана величиною близько 25 см: право-, лівополяризовані і нейтральні.

Через кожні 10 м в решітчастій сітці проходять смуги великої інтенсивності і ширини.

Французькі дослідники Антуан Бові і Андре Сіментон запропонували умовні одиниці виміру інтенсивності телуричних полів (бові). Виявилося, що енергія здорової людини складає 6500 бові, а різних її чакр - від 6500 до 16 000 бові. У тібетських храмах і священних місцях рівень енергії - близько 14 000 бові.

4.1.1. Детектори біолокації

Найактивніше у практиці біолокації використовуються багети і вагаделка (маятники). Багети - збірна назва рамок, різних за формою, матеріалом та методами роботи з ними. Багети різняться за формою, а також за осями повороту горизонту.

4.1.1. Детектори біолокації
Одноручні рамки
Дворучні рамки
Маятник
Маятниковий феномен
4.2. Шкідливий вплив земного випромінювання
Механізм дії геопатогенних зон
4.2.1. Методика виявлення геопатогенних зон
4.3. Вплив доброякісних зон і культових споруд на організм людини
4.4. Вплив земного випромінювання на навчання
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru