Ресторанна справа - Мальська М.П. - Список використаних джерел

1. Аванесова Г. А. Сервисная деятельность. Историческая и современная практика, предпринимательство, менеджмент: Учебное пособие. - М.: Аспект Пресс, 2006. - 320 с.

2. АветисоваА. А. Экономика предприятий питання: Учебное пособие. - Донецк: ДонГУЗТ, 2002. - 246 с.

3. Агафонова Л. Г., Агафонова О. С. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: ціноутворення, конкуренція, державне регулювання: Навчальний посібник - К.: Знання України, 2002. - 352 с.

4. Азар В., Туманов С. Экономика туристского рынка. - М., 1998.

5. Александрова А.Ю. Международный туризм: Учебное пособие. - М.: Аспект Пресс, 2001.

6. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства: Навчальний посібник - К.: Центр учбової літератури, 2007. - 280 с.

7. Архіпов В.В., Іванникова Т.В., Архіпова А.В. Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: Навчальний посібник. - К.: Фірма "ІНКОС", Центр навчальної літератури, 2007. - 382 с.

8. Байлик С.И. Гостиничное хозяйство. Проблемы, перспективы, сертификация. - К.: ВИРА-Р; "Альтерпрес", 2004. - 208 с.

9. Белошапка М.И. Технология ресторанного обслуживания: Учебное пособие. - М.: Изд. центр "Академия", 2004. - 224 с.

10. БогушеваВ.И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. [Сер. Учебники и учебные пособия]. - Ростов- н/Д: Феникс, 2001. - 352.

11. Бондаренко Г.А. Гостиничное и ресторанное хазяйство: Учебно-практическое пособие. - 2-е изд. - Минск: БГЭУ, 2001.

12. Борисова Ю.Н. и др. Менеджмент гостиничного и ресторанного обслуживания. - М.: РИБ "Турист", 1997.

13. Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес: учет, налоги, маркетинг, менеджмент. - М.: Книжный мир, 2001. - 165 с.

14. Браймер Р. Основы управления в индустрии гостеприимства: Пер. с англ. - М.: Аспект Пресс, 1995. - 325 с.

15. Волощук Г.А., Ничипоренко А.В. Особенности кухни народов мира. - К.: Реклама, 1990. - 128 с.

16. ВолковЮ.Ф. Введение в гостиничный и туристический бизнес. [Сер. Учебники, учебные пособия]. - Ростов н/Д: Феникс, 2003. - 352 с.

17. Волков Ю.Ф. Гостиничное и ресторанное дело, туризм: Учебное пособие. - Ростов н/Д: Феникс, 2004. - 248 с.

18. Гибсон П. Ресторанный бизнес. Как открыть й успешно управлять рестораном: Пер. с англ. - М.: Рос Консулей, 1999. - 272 с.

19. Гостиничный и туристический бизнес / Под ред. А.Д. Чуд-новского. - М.: ЭКМОС, 1999. - 352 с.

20. Грабовський Ю.А., Скалій О.В., Скалій Т.В. Спортивний туризм. Тернопіль: Навчальна книга - Богдан, 2009. - 304 с.

21. Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: 3б. наук. праць. - К., 2001. - 238 с.

22. Громадське харчування в умовах комерціалізації і приватизації. Зб. наук. праць. - К.: КДТЕУ, 1994.

23. Джум Т.А., Ольшанская С.А. Организация и технология питания туристов: Учебное пособие. - М.: Магистр: ИНФРА-М, 2011. - 320 с.

24. Дурович А.П. Маркетинг гостиниц и ресторанов. - М.: Новое знание, 2006.

25. Ефимова О.П., Ефимова Н.А., Олефиренко Т.А. Экономика гостиниц и ресторанов: Учебное пособие / Под ред. Н.И.Кабушкина. - 3-е изд. - М.: Новое знание, 2006. - 392 с.

26. Захарченко М.Н. Обслуживание в предприятиях общественного питания. - М.: Экономика, 1986.

27. Зубар Н.М., Григорак М.Ю. Логістика в ресторанному господарстві: Навчальний посібник - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 312 с.

28. Кабушкин Н. И., Бондаренко Г. А. Менеджмент гостиниц и ресторанов: Учебник. - Минск: Новое знание, 2003. - 368 с.

29. Карпенко В.Д., Рогова А.Л., Шкарупа В.Г., Положишнікова О.І., Пилипей М.І. Організація виробництва і обслуговування на підприємствах громадського харчування: Навчальний посібник. - К.: НМЦ "Укоопосвіта", 2003. - 248 с.

30. Ковешніков В.С. Використання закордонного досвіду організації громадського харчування: Навчальний посібник. -К.: КТЕІ, 1991.

31. Кононихин С. В. Организация гостиничного и ресторанного хозяйства: Учебное пособие - Донецк: ДИТБ, 2004. -344 с.

32. Кузнецова Н. М. Основи економіки готельного та ресторанного господарства: Навчальний посібник - К.: Ін-т туризму ФП України, 1997. - 176 с.

33. Лукашова Л.В. Організація виставкової діяльності: Навчальний посібник. - К.: КНЕУ, 2009. - 372 с.

34. Любіцева О. О. Ринок туристичних послуг (геопросторові аспекти). - К.: Альтерпрес, 2002. - 436 с.

35. Мальська М.П., Антонюк Н.В., Ганич Н.М. Міжнародний туризм і сфера послуг: Підручник. - К.: Знання, 2008. - 661 с.

36. Сальська М.П., ПандякІ.Г. Готельний бізнес: теорія та практика: Навчальний посібник. - К.: Центр учбової літератури, 2009. - 472 с.

37. Мальська М.П., Худо В.В. Туристичний бізнес: теорія та практика: Навчальний посібник. - К.: Центр учбової літератури, 2007. - 424 с.

38. Мальська М.П., Худо В.В., Цибух В.І. Основи туристичного бізнесу: Навчальний посібник. - Львів: Вид. центр ЛНУ, 2003. - 295 с.

39. Малюк Л.П. Сервісологія та сервісна діяльність: Навчальний посібник / Л.П. Малюк, О.М. Варапаєв, А.В. Ціолковська. - Х.: ХДУХТ, 2009. - 211 с.

40. Маркова В.Д. Маркетинг услуг. - М.: Финансы и статистика, 1996. - 128 с.

41. Менеджмент ресторанного господарства: Навчальний посібник / За ред. Г.Т. П'ятницької. - К.: КНТЕУ, 2008. - 374 с.

42. Нечаюк Л.І., Нечаюк Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: Навчальний посібник. - К.: Центр учбової літератури, 2009. - 344 с.

43. Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: Менеджмент: Навчальний посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 348 с.

44. Новоженов Ю.М., Сопина Л.Н. Зарубежная кухня. - М.: Высш. школа, 1990. - 288 с.

45. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства: Підручник / За ред. Н.О. П'ятницької. - 2-ге вид. перероб. і допов. - К.: Центр учбової літератури, 2011. - 584 с.

46. Организация обслуживания потребителей на предприятиях общественного питания / И.Н. Фурс, Г.А. Дудка и др. -Минск: Белорусская ассоциация кулинаров, 1998. - 416 с.

47. Организация производства и обслуживания в общественном питании: Учебник / Под ред. М.И. Беляева. - М.: Экономика, 1986. - 302 с.

48. Организация работы предприятий общественного питания: Учебное пособие / Н.Н. Шаповалов, В.М. Платонов, В.И. Пивоваров, Б.А.Крымская. - М.: Экономика, 1990. - 272 с.

49. Організація туризму: Підручник / І.М. Писаревський, С.О.Погасій, М.М. Поколодна та ін.; За ред І.М. Писаревського. - Х.: ХНАМГ, 2008. - 541 с.

50. Оробейко Е.С., Шредер Н.Г. Организация обслуживания: рестораны и бары: Учебное пособие. - М.: Альфа-М; ИНФРА-М, 2006.

51. Панова Л.А. Обслуживание на предприятиях общественного питания. - М.: Дашков и К, 2003. - 304 с.

52. Папирян Г.А. Менеджмент в индустрии гостеприимства (отели и рестораны). - М.: Экономика, 2000. - 207 с.

53. Пивоваров В.И., Шиманская А.Н. Организация работы буфета: Учебное пособие. - М.: Высш. школа, 1988. - 104 с.

54. Погодин К. Кейтеринг. - М.: Издательский дом "Ресторанные ведомости", 2009. - 160 с.

55. Послуги в Україні. Туризм. Готелі. Харчування. Законодавство. Стандартизація. Класифікація. Сертифікація. Нормативні документи: Довідник. - Львів: Леонорм, 1999. - 347 с.

56. Прыжов И.Г. История кабаков в России в связи с историей русского народа. - Казань, 1914. - 292 с.

57. П'ятницъка Г.Т., П'ятницъка Н.О. Менеджмент громадського харчування: Підручник. - К.: КНТЕУ, 2001. - 654 с.

58. П'ятницъка Г.Т. Ресторанне господарство України: ринкові трансформації, інноваційний розвиток, структурна переорієнтація: Монографія. - К.: КНТЕУ, 2007. - 465 с.

59. Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах: 3б. наук. праць. - К.: КНТЕУ, 2003. - 303 с.

60. Рындач М.А. Основы туризма: Учебное пособие / Под ред. С.Н. Смоленского. - М.: Изд.-торг. корпорация "Дашков и К°"; Ростов н/Д: Наука-Спектр, 2012. - 204 с.

61. РозановаТ.П, Муртузалиева Т.В. Маркетинг услуг гостеприимства и туризма: Практикум. - М.: Изд.-торг. корпорация "Дашков и К°", 2011. - 132 с.

62. Рутинський М. Й., Стецюк О. В. Суспільно-економічні тенденції розвитку мережі закладів громадського харчування як підсистеми туристичного комплексу Карпатського регіону України // Регіональна економіка. - 2006. - №4 (42). - С. 149-158.

63. Саак А.Э., Якименко М.В. Менеджмент в индустрии гостеприимства (гостиницы и рестораны): Учебное пособие. -СПб.: Питер, 2012. - 432с.

64. Сало Я.М. Організація обслуговування населення на підприємствах харчування. Ресторанна справа: Довідник офіціанта. - Львів: Афіша. 2005. - 336 с.

65. Сватюк О.Р. Організаційні форми управління громадським харчуванням у системі споживчої кооперації України // Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку: Вісник ДУ "Львівська політехніка". -2000. - № 384. - С. 309-314.

66. Смирнов І.Г. Логістика в ресторанному бізнесі як складник логістики туризму // Географія та туризм. - 2010. - Вип. 8. - С. 149-167.

67. Стаценко В.В. Главная технология успеха ресторанного бизнеса. - Херсон: Олди-плюс, 2002. - 550 с.

68. Туризм и гостиничное хозяйство: Учебник / О.А. Агеева, Д.Н. Акуленок, Н.М. Васильев, Ю.Л. Васянин. - М.: Тандем, Экмос, 2001. - 400 с.

69. Уокер Дж.Р. Введение в гостеприимство: Учебник: Пер. с англ. - М.: Юнити, 1999. - 463 с.

70. Уокер Дж.Р. Введение в гостеприимство: Учебник: Пер. с англ. - 2-е изд. - М.: Юнити-Дана, 2002. - 607 с.

71. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах: Практическое пособие. - М.: Высшая школа, 1990. - 208 с.

72. Усов В.В. Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания. - М.: Изд. центр "Академия", 2002. - 415 с.

73. Управление рестораном: Практическое пособие / Дж. Джеймс, Д. Болдуин; пер. с англ. Т.В. Процько, Д.А. Соколова, ДМ. Короткова, Е.О. Залуцкой. - М.: ТК Велби, Проспект,

2006.

74. Федцов В.Г. Культура ресторанного сервиса: Учебное пособие. - М.: "Дашков и К°", 2009. - 248 с.

75. Федцов В.Г. Культура сервиса: Учебно-практическое пособие. - М.: ПРИОР, 2000.

76. Шаповалов Н.Н., Крымская Б.А. Организация работы общественного питания: Учебное пособие. - М.: Экономика, 1990.

77. Школа І. М. та ін. Менеджмент туристичної індустрії: Навчальний посібник. - Чернівці: ЧТЕІ КНЕУ, 2003. - 662 с.

78. Шумило Г.І. Технологія приготування їжі: Навчальний посібник. - К.: Кондор, 2008. - 506 с.

79. Dominik P. Zasady i organizacja ywienia w turystyce. -Warszawa: Almamer, 2011. - 188 s.

Хронологічна таблиця розвитку закладів ресторанного господарства
Національні особливості харчування в різних країнах світу
УКРАЇНА
АВСТРАЛІЯ ТА ОКЕАНІЯ
АВСТРІЯ
АЗЕРБАЙДЖАН
АРГЕНТИНА
БІЛОРУСЬ
БОЛГАРІЯ
БРАЗИЛІЯ
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru