Ділова кар'єра - Дахно І.І. - 18.7. Кардери

Люди, які опікуються аферами з кредитними карточками, називаються кардерами. Найпростішим способом крадіжки грошей з карток - це дізнатися про реквізити карточки і використовувати їх для придбання товарів в інтернет-крамницях. Фахівці радять за жодних обставин не розкривати реквізити у електронних повідомленнях (E-mail, ISQ).

Існують і більш витонченні способи крадіжок. Кардери установлюють у банкоматах пристрої, які фіксують дані про карточку. Найчастіше такими пристроями є насадки на клавіатуру банкомату, які за зовнішнім виглядом повторюють кнопки. Підроблена клавіатура фіксує всі натиснуті клієнтом кнопки коли він знімає гроші з рахунку у банкоматі.

Кардери також використовують і такий пристрій як "Letanese Loops". Це - пластиковий конверт. Він дещо більший за пласти-кову карточку. Його встановлюють в отвір, у який вставляється картка. Коли конверт встановлено в отвір, - гроші зняти не можна. Клієнт намагається витягнути свою карточку, але це йому не вдається. Саме в цей час підходить шахрай (на жаль, на лобі у нього не написано, що він шахрай) і говорить, що кілька днів тому з ним була така ж халепа. Щоб банкомат повернув карточку, слід мов ввести PIN-код і двічі натиснути кнопку "Cancel". Клієнт слухається поради, але банкомат картку не повертає. Клієнту після невеличких роздумів не залишається нічого іншого як піти телефонувати у банк щоб його карточку заблокували. За цей час шахрай дістає конверт з карткою, вставляє її у банкомат і знімає гроші. PIN-код він знає, адже ви його набирали при ньому.

Шахраї фіксують PIN-код і за допомогою мініатюрної відеока-мери. Вона встановлюється поблизу і негайно передає зображення прямо в ноутбук кардера. Цей кардер знаходиться десь недалеко у своєму автомобілі.

Фахівці радять прикривати клавіатуру вільною рукою під час введення РШ-кода. Шахраї вдаються також і до установки своїх банкоматів. Грошей вони не видають, але зчитують всю необхідну інформацію. Необхідно користуватися лише провіреними банкоматами, що встановлені у приміщеннях банків та у гіпермаркетах.

Найпростіший спосіб обману - підглянути з-за спини на код, який ви набираєте.

18.8. Няня - домашня працівниця-гувернантка

Перед тим як розпочати пошук доглядачки для вашого малюка, слід визначитися з колом обов'язків тої особи, в руки якого вручите свого нащадка. Якщо хочете, щоб за вашою дитиною просто наглядали, вчасно годували, виводили погуляти, то можна наймати просто няню. Наявність освіти для зазначених функцій великого значення не має. Достатньо традиційних гарних людських якостей.

Якщо ж у ваші плани входять наміри, щоб доглядали не лише за тілом вашої дитини, а й за її мозком, то тут вже просто няні замало. Потрібна гувернантка з освітою, зокрема, педагогічною.

Якщо вибираєте домашню працівницю, то бажано, щоб у неї був досвід в інших сім'ях. Не завадить одержати від них рекомендації. Для домашніх працівниць освіта не є визначальним чинником. Плата встановлюється залежно від роботи.

Підшукувати нянь, гувернанток та домашніх працівниць можна, наприклад, за оголошеннями в Інтернеті та у газетах. Можна звернутися за порадами до друзів чи знайомих. Можна звернутися й до спеціалізованих агенцій. Там, зрозуміло за плату, нададуть найбільш повний перелік провірених претендентів, які б відповідали вашим вимогам.

Працівники цих агентств скорочують замовнику час на пошук. Вони знаходять кандидатів, проводять з ними попередні співбесіди, домовляються про місце зустрічі сторін.

Залучення агентств дає значну гарантію про те, що запропонована вам людина буде належним чином виконувати свої обов'язки і не буде аферистом.

Слід мати на увазі, що комісійні посередникам сплачують самі няні, гувернантки та домашні працівниці. Зазвичай вони віддають агентству 50 відсотків своєї першої місячної плати.

Перевагою найму через агентство є й укладання тристороннього договору. Він укладається між наймачем, агентством і працівником. У договорі зазначається коло обов'язків няні, гувернантки або домашньої працівниці, обсяг робіт, вихідні дні, сума оплати. Графік роботи встановлюється за бажанням наймача.

Далі повідомимо інформацію про деякі столичні агентства, які надають нянь, гувернанток та домашніх працівниць. Ціни на послуги - грн. за годину. Ціни зазначено станом на серпень 20 07 року. Ті, хто скористаються наведеною інформацією, можуть самостійно дійти висновків про динаміку оплати праці за час, що сплив після серпня 2007 року.

Агенство

Ціна

Контакти

Агентство гармонии и уюта

Няня - 12 Гувернантка - від 15 Домпрацівниця - 10

Вул. Дегтярівська, 48 (044) 587-78-70 agu.ua

Бережна

Няня - 10 Гувернантка - від 15 Домпрацівниця - 80150 грн/день

Вул. Гарматна, 26/2 (044)496-18-14

Дом - Сервис

Няня - від 15 Гувернантка - від 15 Домпрацівниця - від

15

Вул. Марини Раскової, 15, офіс 810 (044) 253-12-97 domservice.com.ua

Уют - Сервис

Няня - від 15 Гувернантка - від 20 Домпрацівниця - від 100 грн/день

Вул. Басейна, 5 "Б", офіс 4

(044) 289-38-03 staff.com.ua

18.8. Няня - домашня працівниця-гувернантка
18.9. Тимчасова квартира
ПЕРЕДМОВА
РОЗДІЛ 1. СПІЛКУВАННЯ ЯК СОЦІАЛЬНИЙ ФЕНОМЕН
1.1. Поняття про спілкування.
1.2. Культура і спілкування
1.3. Спілкування як комунікація.
1.4. Техніка спілкування
1.5 Моделі та стилі спілкування
1.6. Спілкування і діяльність
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru