Стимуляція здоров'я та інтелекту - Чепига М.П. - 1.6. Оздоровчий вплив церковного дзвону

Цікавим є лікувальний вплив церковного дзвону. Група дослідників під керівництвом російського вченого Ф. Ш. Шипулнова вивчала природу впливу церковного дзвону. Вони з'ясували, що дзвони працюють як генератори енергії в ультразвуковому діапазоні. Вже на відстані 70 км від монастиря прилади фіксували великий приплив енергетики під час Богослужіння у споруді XVI-XVII століть.

Це не можна пояснити законами акустики. Створюється враження, що звук виникає серед тиші. Удари дзвона збуджують не лише молекули повітря, а і мікролептони. Зони збудження мікро-лептонів оточують дзвін у вигляді оболонок різної величини. На великій відстані від джерела звуку вони мають сферичну форму, а на поверхні землі ці зони утворюють кільця. Пересуваючись по такій зоні, ми можемо опинитись у небаченій хмарі збуджених мікролептонів. Ці надлегкі частинки здатні розхитувати молекули повітря - так виникає звук серед тиші. Якщо зверху зробити світлину місцевості, коли в церкві дзвонять, то на ній буде видно чергування світлих і темних кілець. А. Ф. Охартін (Московський інститут геології) вважає, що мікролептони збуджує не лише дзвін, але й полум'я свічки. Мікролептони також розташовуються навколо полум'я у вигляді кілець, які можна бачити в напівтемряві церкви. Подібні ореоли виникають і над головами святих. їх можуть бачити не лише ті, хто мають особливий тип бачення, але іноді і звичайні люди. Постоявши в зоні дії мікролептонів, людина відчуває приплив життєвих сил. Це було доведено також за допомогою мікролептонного генератора. Енергетичний вплив генератора відчувається навіть за стіною. Люди відчувають не лише оздоровчий, але й омолоджувальний ефект. При дзвонах виникає звук ОМ. Відомо, що індійські йоги і тібетські монахи використовують цей звук для омолодження і оздоровлення організму.

Цікава гіпотеза - заміна дзвонів на мікролептонний генератор - чекає на ентузіастів, які перевірять її достовірність.

А поки що підвішуйте у квартирі маленькі дзвоники, постійно подзвонюючи, вони будуть очищувати, оздоровлювати простір і гармонізувати енергоінформаційний обмін навколо вас. Дзвони треба слухати щодня по декілька хвилин.

Є велика різновидність повітряних дзвіночків. їх виготовляють із дерева і кераміки. У повітряних дзвіночків, які використовують для нейтралізації негативного впливу, завжди мусить бути п'ять трубочок. Повісьте дзвіночки так:

- металічний - на сході чи південному сході;

- дерев'яний - на північному сході чи південному заході;

- керамічний - на півночі.

Дзвіночки, які використовують для підсилення енергії різних кутів" конструюють інакше: південно-західний - 2 стержні, схід - 3, південний схід - 4, північний захід - 6, захід - 7, північний схід - 8, південь - 9. Купувати дзвіночки треба із ієрогліфом (Щастя, Любов, Блаженство, Здоров'я тощо).

Звуки церковного дзвону знешкоджують віруси грипу, жовтухи та інші інфекції. їх не витримує молекулярна структура хвороботворних мікробів, а віруси перетворюються на безпечні кристалічні структури. Виявилось, що багато вірусів знезаражуються у певному звуковому діапазоні. Тифозна паличка, наприклад, протягом кількох секунд гине при звуках дзвону.

Церковні дзвони е сильними генераторами надлегких частинок - мікролептонів, маси і заряди яких на кілька порядків менші, ніж у електронів. Своїми звуками дзвони збуджують велику кількість мікролептонів у радіусі кількох кілометрів навколо храму і знезаражують місцевість. Відступають епідемії чуми, холери, тифу. Отже, дзвін дзвонив і тішив не лише слух, але й очищав, оздоровлював душу і тіло. Наприклад, відомо, що в Москві до революції не було епідемій, а коли замовкли дзвони, почалися тиф, чума, холера... У зв'язку з цим руйнування церков і скидання дзвонів, що відбувалися в минулому, виявились страшним ударом для України.

До складу металічного сплаву, з якого виготовляють дзвін, мусить входити 5 % золота. Без цього благородного металу "малинового дзвону" не буде й лікувально-стимулюючий ефект буде невисокий.

1.7. Сила слова в енергії
Як користуватися мантрою?
1.8. Лікувальні звуки
1.9. Шкідливий вплив музики (частоти та інтенсивності)
1.10. Як відрізнити добру за впливом музику від поганої
1.11. Музика, яка стимулює навчання
Слухайте музику - розвивайте свій інтелекті!
1.12. Підсвідоме навчання
1.13. Деякі застереження і рекомендації
Розділ 2. ЗАПАХИ У НАВЧАННІ ТА ОЗДОРОВЛЕННІ
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru