Реклама - Джефкінс Ф. - 6. Галузеві виставки у приміщеннях з допуском широкої публіки

Більш спеціалізований тип виставки. Такі виставки відвідує невелика кількість людей, що мають запрошення або квитки, які їм надіслав їхній галузевий часопис, або відповідні посвідчення.

6. Галузеві виставки у приміщеннях з допуском широкої публіки

Деякі виставки, наприклад автомобільні, передбачають окремі дні відвідування для фахівців та широкої публіки.

7. Приватні виставки у приміщеннях

Як правило, такі виставки присвячуються продукції лише однієї компанії (хоча інколи в них беруть участь кілька підприємств, що не конкурують між собою) і відбуваються в готелях, невеликих залах, бібліотеках, торгових центрах або офісах компаній, якщо вони є придатними для подібного заходу.

8. Виставки просто неба

Компанії певного типу змушені організовувати свої виставки просто неба. До таких належать авіаційні компанії та компанії, що виробляють обладнання для сільського господарства, будівництва і розвідувальних робіт. Виставки квітів та коней також відбуваються просто неба. На території цих виставок є і тенти. Виставки, які в країнах Північної півкулі відбуваються у приміщеннях, на Півдні організуються просто неба.

9. Пересувні виставки

Мобільні виставки можуть транспортуватися на спеціально побудованих виставкових автомобілях, переобладнаних двоповерхових автобусах, потягах, літаках та кораблях. Британська залізниця має спеціальний виставковий потяг "Амбасадор", що його може орендувати будь-яка компанія. Потяг може перевозити виставку визначеним маршрутом, зупиняючись на тих станціях, де можна приймати відвідувачів. Такі мобільні виставки можна привозити і до континентальних країн. У країнах, що розвиваються, виставковий автомобіль, що мандрує від міста до міста і від села до села, є звичайним явищем.

10. Портативні виставки

Це виставка, яку можна миттєво зібрати і розібрати і яку перевозять у великому автомобілі або невеликому фургоні. Як правило, виставки такого типу відбуваються в готелях, крамницях, громадських приміщеннях та бібліотеках. їх можна посилювати представниками відділу продажу, демонстраціями, семінарами, показом слайдів та відеоматеріалів. Деякі виставки можна залишати в громадських приміщеннях без нагляду, якщо вони не потребують пояснень, наприклад виставки книжок у бібліотеках.

11. Виставки у крамницях

Цим типом виставок охоче користуються іноземні компанії, які організовують тижні своєї продукції в різних містах, щоб продемонструвати продукти харчування, вина, тканини, вироби з кераміки та скла або місця, цікаві для туристів. З другого боку, в іноземних містах організуються тижні Британії. Як правило, виставки відбуваються у відповідних крамницях, але спеціальний розважальний захід можна організувати в якому-небудь громадському приміщенні або в театрі. Програма такого заходу може складатися з виступів співаків, танцюристів та демонстрації відеоматеріалів. У крамниці можна продемонструвати продукцію в дії, як це роблять виробники швацьких машин. Можна також влаштувати і показ мод. Мережа універмагів "Марк енд Спенсер" проводить у своїх крамницях публічні вечірні покази мод.

12. Постійні виставки

Деякі великі компанії можуть мати постійні виставки у своїх приміщеннях або в спеціальних залах чи парках. Особливо привабливим є "Леголенд" (Legoland) у Віндзорі. Парк, де демонструються іграшки "Лего", є також у Данії, в місті Білунд.

Варто відвідати також такі виставки, що вдало поєднують експонати з демонстрацією відеоматеріалів:

"Темз Баріер" (Tha mes Barrier) поблизу Вулвіча;

"Мері Роуз" (Mary Rose) в доках Портсмута;

"Євротунель" (Eurotunnel) у Фолкстоні.

13. Конференції

Під час щорічних конференцій постачальники часто влаштовують виставки, які делегати можуть відвідувати між засіданнями та після них. Деякі з цих виставок є дуже невеликими і їх розміщують, наприклад, у холі готелю, але є й такі, що за розмірами дорівнюють самій конференції. Як правило, великі виставки відбуваються в таких місцях, як Брайтон або Херогейт, де часто організовуються конференції і є відповідні приміщення, в яких можна поєднувати конференцію з виставкою.

14. Вікно

У цьому разі маємо специфічний спосіб використання портативної виставки, коли вікно офісу компанії можна зробити привабливішим, виставивши в ньому який-небудь експонат. Ця ідея сподобалася багатьом житлово-будівельним кооперативам. Деякий виставковий матеріал, наприклад компанії "Рентокіл" (Rentokil), може цікавити лише власників нерухомого майна, але взагалі у такий спосіб демонструються найрізноманітніші речі. Вони напевно привертають більшу увагу, ніж стандартне зображення відсоткових ставок, що не відрізняє один житлово-будівельний кооператив від іншого, які б назви вони не давали схожим інвестиційним схемам. Отже, від такого співробітництва виграють як власник експозиції, так і житлово-будівельний кооператив.

7. Приватні виставки у приміщеннях
8. Виставки просто неба
9. Пересувні виставки
10. Портативні виставки
11. Виставки у крамницях
12. Постійні виставки
13. Конференції
14. Вікно
ХАРАКТЕРНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИСТАВОК
15. Вступ
© Westudents.com.ua Всі права захищені.
Бібліотека українських підручників 2010 - 2020
Всі матеріалі представлені лише для ознайомлення і не несуть ніякої комерційної цінностію
Электронна пошта: site7smile@yandex.ru